Tai sprogdino internetą: „Tele2“ perspėjimas telefonų turėtojams, netikėtos naujienos iš „Regitros“ ir parduotuvė, kuri sukaustė viso pasaulio dėmesį

Lukas Snarskis

2023-10-15, 16:10

0 komentarų

2023 metai po truputį artėja link pabaigos. Iki 2024 metų lieka tik kiek daugiau nei du mėnesiai, o spalis daugeliui puikiai žinomas dėl gausybės naujų produktų, kuriuos pristato technologijų bendrovės.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Tai sprogdino internetą: „Tele2“ perspėjimas telefonų turėtojams, netikėtos naujienos iš „Regitros“ ir parduotuvė, kuri sukaustė viso pasaulio dėmesį

41 pirmoji šių metų savaitė jau baigėsi, o šiandien kviečiame pažvelgti į skaitomiausias jos naujienas. Tarp penkių skaitomiausių naujienų pateko informacija apie „Xiaomi“ telefonus, kurie nesulauks „Android 14“ operacinės sistemos versijos atnaujinimo, „Spotify“ naujienos, o taip pat ir pasikeitimai, kuriuos siūlo „Regitra“.

Kviečiame pažvelgti į penkias karščiausias 41 savaitės naujienas detaliau.

„Tele2“ perspėja „iPhone“ išmaniųjų telefonų turėtojus

Neseniai nuskambėjo atvejis, kai kibernetinių nusikaltėlių atakos auka tapo žymus Egipto politikas, paskelbęs apie ketinimus dalyvauti prezidento rinkimuose. Jo „iPhone“ buvo užkrėstas šnipinėjančia programine įranga dėl senesnės versijos „iOS“ spragų.

„Apple“ suskubo šias spragas ištaisyti, tačiau visiems vartotojams rekomenduojama savo įrenginyje kuo skubiau įsidiegti naujausią programinės įrangos versiją.

Visiems „Apple“ išmaniųjų telefonų „iPhone“ naudotojams rekomenduojama nedelsiant atlikti „iOS“ programinės įrangos atnaujinimus. Programišiai senesnėse „iOS“ versijose aptiko spragų, kurios suteikė galimybę įsilaužti į „iPhone“ naudotojų telefonus. Eksperto teigimu, galima tokių atakų pasekmė – privačių susirašinėjimų nutekėjimas ar net pavogti banko prisijungimo duomenys.

Plačiau apie tai skaitykite čia.

Internautai tiesiog pašėlo dėl naujos internetinės parduotuvės

Jeigu dažnai apsiperkate internete – tikriausiai jau būsite pastebėję naują platformą, kuri žinoma kaip „Temu“. Kinų sukurta prekyvietė savo veiklą pradėjo tik 2022 metų pabaigoje, tačiau jau dabar yra žinoma daugeliui. „Temu“ į internetinę erdvę įsiveržė tarsi uraganas.

Visų pirma – „Temu“ yra internetinė parduotuvėje, kurioje galima įsigyti pačių įvairiausių prekių. Čia jūs rasite įvairius automobilių priedus, drabužius, elektronikos, lauko baldų, drabužių kūdikiams ir visko, apie ką tik galite pagalvoti. Visus šioje platformoje parduodamus produktus rasite paspaudę čia.

Dabar turime ir specialų pasiūlymą jums. Paspaudę čia bei užsiregistravus šioje internetinėje parduotuvėje bei parsisiuntus jos programėlę – jūs gausite 100 eurų vertės nuolaidų kuponų rinkinį, o taip pat ir 50 proc. nuolaidą pirmam savo užsakymui. Viskas, ką jums reikia padaryti – užsiregistruoti ir parsisiųsti programėlę paspaudus šią nuorodą.

Plačiau apie tai skaitykite čia.

„Regitra“ pasiūlė naujo dizaino numerius, kurie bus pažymėti specialiu ženklu

Jau nuo š.m. spalio mėn. pradžios VĮ „Regitra“ pradės išduoti naujo dizaino transporto priemonių registracijos numerio ženklus su Lietuvos valstybės herbu – Vyčiu. Visi anksčiau išduoti transporto priemonių numerio ženklai liks galioti, jų keisti nebus privaloma.

„Tai svarbi ir džiugi naujiena mūsų šalies vairuotojams. Numerio ženklai su Vyčiu prisidės prie Lietuvos valstybės simbolikos puoselėjimo ir mūsų šalies reprezentavimo“, teigia vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė.

Plačiau apie tai skaitykite čia.

„Spotify“ ruošia naujieną, kurios daugelis laukė visą amžinybę

Muzikos platforma „Spotify“ yra populiari ne tik tarp lietuvių, tačiau tai yra vienas rinkos lyderių ir visame pasaulyje. Daugelis jau ne vienerius metus tikisi, jog čia bus galima klausytis ir aukščiausios kokybės muzikos, tačiau iki šiol tokia galimybė nėra pasiūlyta.

Tačiau viskas gali netrukus pasikeisti. Remiantis naujausia informacija, „Spotify“ ruošia naują paslaugą, kuri bus pavadinta „Supremium“. Būtent ši galimybė turėtų pasiūlyti aukščiausios kokybės 24 bitų garsą, ko iki šiol šioje srautinio perdavimo platformoje nebuvo.

Verta prisiminti, jog „Supremium“ pavadinimas minimas dar nuo šių metų birželio mėnesio. Tuomet buvo pasirodę pranešimų apie „Spotify“ planus pristatyti naują paslaugą, kuri būtų ženkliai brangesnė nei įprastiniai planai.

Plačiau apie tai skaitykite čia.

Paaiškėjo „Xiaomi“ telefonų modeliai, kurių savininkams teks gerokai nusivilti

Šios savaitės pradžioje „Google“ oficialiai pristatė naująją „Android 14“ operacinės sistemos versiją, kuri jau dabar yra prieinama daugeliui „Pixel“ serijos išmaniųjų telefonų. Tačiau naujausią „Android“ versiją jau gali išbandyti ne tik „Google“ telefonų turėtojai.

Kinijos technologijų milžinė „Xiaomi“ jau kuris laikas ruošia „MIUI 14“ vartotojo sąsajos atnaujinimus, kurie leistų mėgautis naujausia „Android“ platformos versija. Kai kurie bendrovės įrenginiai jau gali išbandyti „Android 14“ operacinę sistemos versiją bei mėgautis visomis naujovėmis, kurias siūlo gamintojas.

Plačiau apie tai skaitykite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas