„WhatsApp“ programėlėje testuojama nauja galimybė: netrukus atsiras funkcija, kuri suteiks dar daugiau patogumo, kai kuriuos veiksmus atliksite žymiai greičiau

Lina Snarskienė

2024-09-18, 07:15

0 komentarų

Viena didžiausių žinučių siuntimo platformų „WhatsApp“ kuria daugybę naujų funkcijų tiek „Android“, tiek „iOS“ programėlėms. Neseniai naujausioje „WhatsApp Android“ beta versijoje įdiegta nauja, laiką taupanti sparčioji klaviatūra.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„WhatsApp“ programėlėje testuojama nauja galimybė: netrukus atsiras funkcija, kuri suteiks dar daugiau patogumo, kai kuriuos veiksmus atliksite žymiai greičiau

Naujausioje beta versijoje, kurią galima rasti „Google Play“ parduotuvėje, pridėta nauja sparčioji klaviatūra, leidžianti naudotojams greitai pridėti ką nors arba grupę prie sąrašo. Šį spartųjį klavišą galima rasti pokalbio informacijos ekrane.

Pasak „WABetaInfo“, bakstelėjus spartųjį klavišą viršutinėje meniu juostoje, atsivers meniu, kuris leis naudotojams pridėti kontaktą arba grupę. Pažymėtina, kad atsirado galimybė sukurti naują sąrašą, o tam nebereikės keliauti iki pačios programėlės nustatymų.

Įtraukus kontaktą ar grupę į pokalbių sąrašą, jis bus rodomas „WhatsApp“ automatiškai sukurtame jūsų pokalbių sąrašo filtre. Tai leis naudotojams greitai rasti atitinkamus pokalbius pasirinkus tinkamą filtrą pokalbių ekrano viršuje.

Be to, naudodamiesi tuo pačiu meniu galėsite pašalinti asmenį ar grupę iš sąrašo.

„WhatsApp“ programėlėje taip pat buvo kuriama galimybė leisti naudotojams sukurti skambučio nuorodą tiesiogiai grupiniuose pokalbiuose. Tai panaikina būtinybę grupės administratoriui skambinti visiems grupės nariams, kad inicijuotų grupės skambutį. Administratorius gali sukurti skambučio nuorodą ir bendrinti ją grupėje, kad prie jos galėtų prisijungti kiti.

Naudotojai taip pat netrukus galės peržiūrėti savo kontaktų būsenos atnaujinimus tiesiai iš žiūrovų sąrašo. Tai reiškia, kad kiekvieną kartą, kai naudotojas tikrins, kas peržiūrėjo jo būseną, jis matys profilių pavadinimus kartu su žaliu žiedu aplink profilio nuotrauką, rodančiu, kad kontaktas pasidalijo būkle. Bakstelėjus profilio nuotrauką, bus rodomas jo būsenos atnaujinimas.

„WhatsApp“ taip pat kuria mygtuką „Pažymėti visus kaip perskaitytus“ ir funkciją, kuri leis naudoti biometrinius duomenis norint pasiekti užšifruotas atsargines kopijas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas