Paprasti „Aliexpress“ triukai, kurie leis sutaupyti krūvas pinigų: vos keli mygtukų paspaudimai padės surasti pačias pigiausias prekes!

Lukas Snarskis

2023-03-24, 12:35 (atnaujinta 2023-03-24, 12:37)

3 komentarai (-ų)

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Niekam ne paslaptis, jog kiniškos parduotuvės dažnai siūlo žemesnę kainą nei Lietuvos pardavėjai, o dėl šios priežasties itin populiari yra „Aliexpress“ platforma.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Paprasti „Aliexpress“ triukai, kurie leis sutaupyti krūvas pinigų: vos keli mygtukų paspaudimai padės surasti pačias pigiausias prekes!

Daugelis lietuvių apsipirkinėja „Aliexpress“ internetinėje parduotuvėje, kur galima rasti milijonus įvairiausių prekių – nuo elementariausių smulkmenų iki kompiuterių, telefonų ar įvairių kitų prietaisų. Tačiau rasti pačias pigiausias prekes gali tapti tikru galvos skausmu, ypatingai dabar, kuomet „Aliexpress“ švenčia gimtadienį ir yra taikomos papildomos nuolaidos.

Visus geriausius „Aliexpress“ išpardavimų pasiūlymus rasite paspaudę čia, o žemiau pateikiamos nuolaidos kodus, kurie leis sutaupyti perkant kitas prekes iš šios platformos:

Likus vos keletui dienų iki išpardavimų pabaigos – dalinamės informacija kaip rasti pačias pigiausias prekes „Aliexpress“ platformoje. Šįsyk ieškosime išmaniųjų telefonų, taigi, pradėkime.

Visų pirma, keliaujame į „Aliexpress“ internetinę parduotuvę, kurią rasime paspaudę čia, ir į paieškos laukelį įvedame „smartphone“. Kadangi nežinome kokio konkretaus modelio ieškome – atlikime bendrą paiešką ir nusistatykime planuojamos išleisti pinigų sumos limitą, sakykim, 200 eurų.

Tiesa, kadangi čia galime rasti ir išmaniųjų telefonų už 50 eurų ar pan. – ieškokime tik tų variantų, kurie yra ne pigesni nei 100 eurų. Dabar jau matome tik šį paieškos kriterijų atitinkančius rezultatus, tačiau tai tik pradžia.

Kairėje rezultatų puslapio pusėje galima rasti filtrą, kuris leis ieškoti tik tam tikro gamintojo išmaniųjų telefonų. Mes šiuo atveju renkamės „Realme“ ir mūsų paieška dar tikslesnė. Dabar jau matome tik tuos produktus, kurie atitinka kainos ir gamintojo kriterijus. Ir tai tikrai dar ne viskas.

Virš produktų esančiame filtre dar galima būtų pasirinkti nemokamą siuntimą, kas leistų iškart matyti pilną išmaniojo telefono kainą. „Aliexpress“ siuntimo kainos dažniausiai nebūna itin didelės, tačiau viskas priklauso nuo jūsų pasirinkto produkto.

Dar vienas dalykas, kurį galima padaryti – išrūšiuoti produktus nuo pigiausio iki brangiausio. Tokiu būdu viršuje matysime pačius pigiausius pasirinkimus, o apačioje – pačius brangiausius.

Paskutinis dalykas, kurį galima būtų padaryti – išsifiltruoti tik tuos produktus, kurie atkeliauja iš Europoje esančių sandėlių. Apie šią gudrybę jau esame rašę ir anksčiau, tačiau reikėtų nepamiršti, kad ne visi produktai gali būti pasiekiami iš Europos sandėlių. Kaip bebūtų, pabandyti verta.

Ką mums reikia padaryti – nuorodos pabaigoje pridėti „&shipFromCountry=FR“. Šis kodas nurodo, kad būtų rodomos tik tos prekės, kurios atkeliauja iš Prancūzijos (FR) sandėlių.

Daugelis prekių, kurios yra Europos sandėliuose, pasiekia vos iš keleto šalių, todėl ieškant tam tikro produkto galima patikrinti daugelį jų. Tarp populiariausių šalių – jau minėta Prancūzija, o taip pat Ispanija (ES), Lenkija (PL), Belgija (BE) ir Italija (IT). Norint patikrinti visus variantus – mūsų pateiktame kode tereikia pakeisti norimos šalies kodą.

Tiesa, norint pasinaudoti šiuo triuku – rekomenduojame naudoti savo kompiuterį, nes programėlėje matyti prekes, kurios yra Europos sandėliuose yra ganėtinai problematiška. Žinoma, galima naudoti naršyklę telefone. Tokiu atveju šis metodas taip pat veiks be jokių problemų. Tiesa, pakeitus filtravimo nustatymus ar perėjus į kitą puslapį - būtina ir vėl pridėti aukščiau minėtą kodą su norimos šalies kodu.

3 komentarų

Matke

Prekės kinietiškos, parduotuvė ir garantijos taip pat kinietiško lygio. Tai negana to, dar papildomai pridėjo kinietiškos kokybės atrankos filtrus

Lukas Snarskis

Atsidarėte tekstą tik tam, kad parašyti šitą komentarą?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas