Mobilizuoti rusai atskleidžia dar daugiau šokiruojančių detalių: kariuomenės vadai paliko vienus, tačiau čia dar ne blogiausia dalis (video)

Arnas Balčiūnas

2022-11-07, 22:25 (atnaujinta 2022-12-07, 12:03)

0 komentarų

Rusijos pradėtas karas Ukrainoje tęsiasi jau daugiau nei aštuonis mėnesius. Kremlius visais būdais bando didinti savo pajėgas, o tam buvo pasitelkti ir kaliniai. Tačiau tokie sprendimai problemų vis tiek neišspręs, o tą puikia iliustruoja ir naujausia medžiaga.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Mobilizuoti rusai atskleidžia dar daugiau šokiruojančių detalių: kariuomenės vadai paliko vienus, tačiau čia dar ne blogiausia dalis (video)

Šiandien pasirodė dar viena vaizdo įrašas, kuriame galima matyti mobilizuotus rusus. Ukrainos kariuomenė iš 92-osios brigados, kovojusi Luhansko srityje, užėmė rusų įsibrovėlių grupę. Maskviečiai prisipažino, kad jų vadai juos paliko vos prasidėjus apšaudymui.

„Telegram“ platformoje pasirodęs vaizdo įrašas atskleidžia, jog į ukrainiečių nelaisvę pateko 21 Kremliaus mobilizuotas karys iš 9-ojo pulko. Teigiama, kad rusai į fronto linijas buvo perkelti nepraėjus nė mėnesiui po mobilizacijos. Tačiau tai dar nėra pati blogiausia dalis.

„Vadai juos paliko, paliko žudyti. Jie tris dienas nieko nevalgė ir negėrė, gyveno šlapiuose apkasuose“, - teigiama pasirodžiusiame vaizdo įrašė.

Rusai pripažino, kad ginkluotosios pajėgos su jais elgiasi daug kartų geriau nei už juos atsakinga Rusijos vadovybė. Teigiama, kad mobilizuotieji buvo iškart mesti į priekines eiles, o tai nedavė jokių rezultatų, nes vos tik prasidėjus apšaudymams – dalis pabėgo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas