Ieškote pigaus monitoriaus? Dabar 27 colių įstrižainės ekraną su 100 Hz galima įsigyti už mažiau nei 100 eurų, įsigykite nedelsiant

Partnerio turinys

2024-03-19, 09:00

0 komentarų

Prieš dešimtį metų pagrindinis daugelio vartotojų langas į pasaulį buvo kompiuterio monitorius ir vargu, ar kas nors būtų patikėjęs, jog po dekados visus darbus galėsime atlikti įsitaisę ant sofos, rankoje laikydami daiktą, kuris be vargo gali pranykti mūsų delne.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Ieškote pigaus monitoriaus? Dabar 27 colių įstrižainės ekraną su 100 Hz galima įsigyti už mažiau nei 100 eurų, įsigykite nedelsiant

Tačiau asmeniniai kompiuteriai atsisako užleisti savo vietą - didelė dalis mūsų, tikėtina, ant rašomojo stalo vis dar turi kokį nors seną apdulkėjusį monitorių, kurio taip ir neprisiruošia pakeisti. Jeigu tai galioja jums, pataikėte ten, kur reikia - šiandien papasakosime apie puikų ir visiems prieinamą KTC bendrovės pasiūlymą.

Internetinėje parduotuvėje „Geekbuying“ dabar galite įsigyti „KTC H27V13“ monitorių, kuris kainuoja vos 98,99 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą 24MGSP1. Už tokią kainą surasti kažką geriau yra arba labai sunku arba tiesiog neįmanoma, o norėdami jį įsigyti - spauskite čia.

KTC H27V13 27-inch Gaming Monitor 100Hz 10 Bit | Poland

[EU] KTC H27V13 27-inch Gaming Monitor 100Hz 10 Bit | Poland

Kaina: 98.99€

Pasiūlymas nebegalioja

Šį KTC sukurtą 27 monitorių išbandėme ir mes, o detalią jo apžvalgą rasite paspaudę čia. Vos tik gavus šį KTC monitorių, dar nė neišpakavus jo, tapo aišku, kad tai bus labai lengvas produktas. Žinoma, tą sufleravo itin kompaktiška ir lengva dėžė, o ją atidarius – tuo galėjau ir įsitikinti. Su „HT27V13“ monitoriumi atkeliauja maitinimo laidas, HDMI laidas, stovas ir, žinoma, pats monitorius su keletu instrukcijos lapelių.

Kalbant apie patį monitorių, „KTC HT27V13“ ekrano rėmeliai yra ganėtinai siauri, o atsižvelgiant į kainą, sakyčiau, kad netgi labai siauri. Kiek didesnė tik apatinė kraštinė, kur rasime gamintojo logotipą ir nedidelę LED indikatorių. Įjungimo ir valdymo svirtelė įmontuota nugarėlėje, toje pačioje pusėje, kur ir LED švieselė. Priešingoje pusėje – visos monitoriaus jungtys.

Čia naudojama 10 bitų VA panelė su Full HD raiška bei 100 Hz atsinaujinimo dažniu. Galima dar paminėti 4000:1 kontrasto santykį, 106 proc. sRGB spalvų gamos padengimą ir HDR palaikymą. Nežinau, galbūt mano lūkesčiai labai nedideli, tačiau man išties patinka tai, ką matau šiame ekrane pastarąsias keletą savaičių. Matymo kampai – geri, vaizdas gal ne pats kontrastingiausias, tačiau pakankamai geras.

100 Hz atsinaujinimo dažnis, pakankamai geras vaizdas ekrane, galimybė panaudoti stovą su VESA jungtimi. Nežinau ar gali reikėti dar kažko, ieškantiems nebrangaus monitoriaus. Net ir ekrano rėmeliai yra pakankamai siauri, kas prideda papildomos vertės šiam modeliui.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas