Tiesiog tobulas kainos ir kokybės santykis: aukštos klasės nešiojamą kompiuterį dabar galima įsigyti vos už 336,88 eurus, nepraleiskite progos!

Partnerio turinys

2024-06-15, 16:35

0 komentarų

Niekam ne paslaptis, jog patogiausias būdas atlikti įvairiausius darbus – naudojantis nešiojamu kompiuteriu. Pradedant nuo laisvalaikio, baigiant darbiniais ar mokslo įpročiais – kompiuteris yra vienas svarbiausių komponentų.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Tiesiog tobulas kainos ir kokybės santykis: aukštos klasės nešiojamą kompiuterį dabar galima įsigyti vos už 336,88 eurus, nepraleiskite progos!

Kompiuterių rinkoje – itin gausus pasirinkimas. Čia galime rasti pačių įvairiausių modelių – nuo itin pigių, kurie padės įgyvendinti svarbiausias užduotis, iki labai brangių – kurie pasiūlys tiek galios, kad sunku bus išnaudoti visus privalumus.

Mūsų partnerių „Banggood“ internetinėje parduotuvėje dabar galima įsigyti tobulu kainos ir kokybės balansu pasižymintį nešiojamą kompiuterį. Čia „Ninkear N14 Pro“ modelis parduodamas vos už 336,88 eurus.

Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o prieš atsiskaitant nurodykite nuolaidos kodą BGREUPNNP3. Verta paminėti ir tai, jog „Ninkear“ nešiojamas kompiuteris atkeliauja iš Čekijoje esančio sandėlio, kas užtikrins greitą pristatymą ir jokių papildomų mokesčių.

Čia naudojamas 14,1 colių įstrižainės ekranas, turintis plonus rėmelius, kas leidžia šiam kompiuteriui atrodyti moderniai. Labai didelis jo privalumas yra kokybiška ir šviesi IPS technologijos matrica, kuri paplūdimyje užtikrins pakankamą šviesumą ir puikius matymo kampus. Tuo metu Full HD rezoliucija leis filmams ekrane atrodyti ryškiai ir patraukliai.

Kas slepiasi po šio grakštuolio gaubtu? Čia naudojamas „Intel Core i7-11390H“ lustas, kurio taktinis dažnis varijuoja nuo 2,90 iki 3,40 GHz. Tai leidžia kompiuteriui veikti sklandžiai, o visų svarbiausia - naudoti mažai energijos, kas ypač aktualu gulinti paplūdimyje ir neturint išorinio maitinimo šaltinio.

Džiugu, kad bendrovė nusprendė nepataupyti ir pasirinko ne atgyvenusį kietąjį diską, o gerokai greitesnį SSD sprendimą, kuris leis įrenginiui veikti dar sklandžiau. Na, o kad filmams vietos nepritruktų, čia jos idealiai tiek, kiek reikia – 1 TB. Tuo metu operatyviosios atminties (RAM) taip pat nestigs - čia jos 16 GB.

Iš malonių dalykų galima dar paminėti įdiegtą „Windows 11” operacinę sistemą ir dviejų dažnių Wi-Fi palaikymą, padėsiantį džiaugtis geresne interneto sparta ir greitesniu failų atsisiuntimu. Paskutinis teigiamas „Ninkear N14 Pro” aspektas - puiki baterijos ištvermė.

Šis nešiojamas kompiuteris aprūpintas 54,28Wh baterija, kurios pilno įkrovimo turėtų pakakti iki 8 valandų. Verta paminėti ir tai, jog „Ninkear N14 Pro“ yra itin lengvas ir plonas – jo svoris siekia vos 1,5 kilogramo, o korpuso storis – 17 mm.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas