„Huawei MateBook 14s” apžvalga: „Windows 11” boksininkas, beveik neturintis silpnų vietų

Ignas Petrikonis

2021-11-25, 18:20 (atnaujinta 2022-11-29, 01:57)

4 komentarai (-ų)
„Huawei MateBook 14s” apžvalga: „Windows 11” boksininkas, beveik neturintis silpnų vietų

Nešiojamieji kompiuteriai jau antrus metus iš eilės primena kurį laiką į baltus miltelius nespjovusį krepšininką, pagaliau nusivaliusį nosį, užsirišusį sportbačius, gavusį padorų kontraktą ir pradėjusį dėjimais vėl kelti gerbėjus nuo kėdžių. Pandemijos vargai ir „Apple”, su kompiuterių procesoriais išdarinėjanti paralelinės visatos pajėgumo stebuklus, šiuos įrenginius iš beveik kiekvieno turimo, bet pokalbio tema ilgai nebetapusio daikto pavertė savotiškomis technologijų pasaulio influencerių skyrybomis, aptariamomis prie kiekvienos moksliukiško energetinio gėrimo skardinės.

„Apple” greičiausiai taip ir būtų atitrūkusi nuo visų su savo „M1” paženklintu traukiniu, jei ne su trenksmu šiemet kaip tyčia išleisti naujieji „Windows 11”. Jie įžiebė viltį su nešiojamaisiais kompiuteriais kažką nuveikti ir kitiems gamintojams. „Huawei” tokios progos praleisti tikrai neketina ir šiais metais į kovą meta visas pirmtakų klaidas ištaisiusį premium klasės „Huawei MateBook 14s”. Šiandien išsiaiškinsime, ar šio kozirio pakaks įkąsti kol kas visus tūzus laikantiems „MacBook”.

Dizainas

„MacBook” ir „MateBook” - jūsų smegenys jau turbūt sufleruoja atsakymą, kaip turėtų atrodyti tas „Huawei” laptopas. Ir žinokit, jos neklysta. Jau tampa tradicija, kad Kinijos milžinė, kaip ir jos konkurentai, viena akimi savo namų darbus nusirašo nuo „Apple”. Negerai, bet bent jau to rezultatas - dailus daiktas, kurį tikrai ne gėda išsitraukti ant stalo.

Šaltas metalas, pleišto formos korpusas, šiek tiek suapvalinti kampai, blizgus, bet neįkyrus kompanijos logotipas nugarėlėje. Viskas iš pirmo žvilgsnio atrodo jau daug metų matyta ir šiek tiek nuvalkiota. Tačiau kuo „Huawei MateBook 14s” iškart išsiskiria iš pilkų ir auksinių kompiuterių minios - labai netradicinė eglių žalumo spalva. Ji labai maloni akiai ir turėtų patikti gaivesnį stilių pademonstruoti siekiantiems freelanceriams, dienų dienas mirkstantiems

madingose hipsterių kavinėse. Aš asmeniškai šia spalva visai mielai pakeisčiau savo asfalto pilkumo „MacBook Air”, bet jei baiminatės, jog per darbo susirinkimus visų akys bus nukreiptos į būtent jūsų žalią kompiuterį, gamintojas siūlo ir tradicinį pilką variantą.

Visgi pabandęs atverti „MateBook 14s” ekraną dar legendinio Styvo Džobso išrastu vieno piršto metodu, lieku šiek tiek nusivylęs. Pavykti tai pavyksta, bet pačioje pabaigoje įrenginio pagrindas šiek tiek pakyla nuo paviršiaus - tradiciškai „Windows” kompiuteriams nėra to užtikrintumo, kaip „MacBook” atveju. Manau, dėl to kaltas neidealus svorio paskirstymas - viršutinė korpuso dalis sveria daugiau už esančią liečiamosios aikštelės pusėje, todėl kompiuteris šiek tiek nori virsti atgal. Tačiau kad jau prakalbome apie svorį, negaliu nepagirti „Huawei”. „MateBook 14s” sveria vos 1,43 kg ir todėl gali būti komfortiškai nešiojamas tiek po pažastimi, tiek lagaminu nepaversti moteriškos rankinės.

Prie labai gero portabilumo prisideda ir 16mm nesiekiantis korpuso storis, ir 14 colių ekranas, kuris leidžia „MateBook 14s” būti tinkamu pasirinkimu norintiems didelio 15 colių nešiojamo kompiuterio, bet įtalpinti jį 13 colių laptopo krepšiuose. Tuo metu atvėrus ekraną labai maloniai nustebino klaviatūra. Ji neturi jokių liečiamų ekranėlių ar kitų itin modernių dalykų (užtat yra šioks toks apšvietimas naktį), bet su ja rinkti tekstą buvo turbūt maloniausiai iš visų mano kada nors testuotų nešiojamų kompiuterių klaviatūrų. Idealiai parinktas klavišų dydis, eiga ir ta papildoma erdvė, kurios taip trūksta 13 colių Macbookams. Juokaudamas sakau, kad jei „MateBook 14s” būtų mano kasdienis kompiuteris, su juo parašyčiau mažiausiai du kartus daugiau apžvalgų vien dėl daug mažiau daromo klaidų skaičiaus. Beje, pagaliau po vienu iš F eilėje buvusių klavišų besislėpusi kamera pagaliau persikėlė į tradicinę lokaciją viršutiniame ekrano rėme. Sudie dirbtinai sukuriamam pagurkliui vaizdo skambučiuose.

Deja, nuotaiką eilinį kartą turėjo sugadinti tas bičas, kurio niekas nelaukia, bet jis lankosi daugumoje „Windows” kompiuterių vakarėlių - prastoka liečiamoji aikštelė. Jos tikslumui priekaištų praktiškai neturiu, iki „Apple” nešioklių trūksta, bet nekliūva. Problema, kad ją turi gana stipriai paspausti, po ko tenka patirti tą nemalonų plastikinį pojūtį. Nežinau, kodėl „Huawei” nenukopijavo nejudančios „MacBook” aikštelės, kurioje paspaudimą imituoja gerai sukalibruotas vibracijos motoriukas, bet tai tikrai būtų prisidėję prie didesnės prabangos.

Gerai bent jau tiek, jog nebuvo pataupyta jungtims. Kairiajame korpuso šone įtaisytos dvi naujosios USB-C, kurias abi galima naudoti ir kompiuteriui įkrauti, HDMI, kuria taip patogu prijungti kompiuterį prie projektoriaus ar išorinio ekrano, ir senoji geroji ausinių. Tuo metu dešiniajame - tradicinė USB, jei kartais prireiktų prijungti kokią seną atmintinę ar spausdintuvą. Beje, žiūrint iš šono, „MateBook 14s” atrodo lyg kybotų ore. Tai lemia aukštos kojelės, taip sukuriančios geresnes aušinimo sąlygas.

Ekranas

Kaip ir būdinga Premium klasės atstovui, „MateBook 14s” tikrai nesiruošia pasišiukšlinti prieš jūsų akis, o tiksliau - su ekranu. 14,2 colio įstrižainės LTPS matrica turi labai siaurus rėmelius ir didelę 2520 x 1680 pikselių rezoliuciją. Skaičiai skaičiais, tačiau šio ekrano kokybė iš tiesų įspūdinga.

Pradėkime nuo to, kad jo dydis iš tiesų juntamai didesnis, nei 13 colių kompiuterių, todėl su juo daug maloniau dirbti. Taip, „MateBook 14s” ekranas būtent ir yra geriausiai subalansuotas darbui, nes jo kraštinių santykis kvadratiškesnis - atitinka 3:2, o ne kino mėgėjų numylėtą 16:9. Toks sprendimas leidžia vienu metu matyti daugiau teksto, langelių bei kitų panašių elementų ir reikalauja mažiau slinkimo. Na, bet filmą taip galėsite žiūrėti, tik juodi rėmai aplink jį bus didesni.

Pats vaizdas tiesiog neleidžia atitraukti akių. Ekrane, nepaisant už 4K mažesnės raiškos, tikrai nesugebėsite įžiūrėti atskirų pikselių, o ryškios spalvos, tikėtina, jus papirks jau pirmas minutes. Mano „MacBook Air” toli už nugaros paliekantis kontrastas bei sodrumas padeda iš naujo mėgautis „YouTube”, naujienų skaitymu bei kitomis buitinėmis užduotimis, kurias pastaruoju metu vis dažniau patikėdavau išmaniajam telefonui. Taip, galbūt redaguojantys nuotraukas nebus labai patenkinti tuo sodrumu, bet jiems tai atpirks galimybė „MateBook 14s” redaguoti 10 bitų spalvų turinį.

Tačiau tuo tikruoju mano simpatijas laimėti padėjusiu bonusu visgi tapo kitas dalykas - 90Hz atsinaujinimo dažnis. Jau trečius metus dauguma naujų telefonų ekranų turi galimybę vaizdą atnaujinti nebe standartinius 60 kartų per sekundę, o visus 120, bet nešiojamieji kompiuteriai kažkodėl to nebuvo linkę greitai perimti. Na, naujasis „Huawei” šedevras pagaliau tokią galimybę suteikia. Paspaudus klaviatūroje Fn ir R klavišų kombinaciją, galima aktyvuoti 90Hz režimą, kuris akimirksniu kiekvieną veiksmą ekrane pavers du kartus sklandesniu. Rimtai, po „MateBook 14s” grįžus prie savo „MacBook” atrodė, jog net pelės rodyklėlė lagina.

„Huawei” taip pat giriasi, jog „MateBook 14s” ekranas buvo sertifikuotas Vokietijos kokybės ekspertų iš „TUV Rheinland”, kurie patvirtino, jog vartotojo akių nevargins kenksminga mėlyna šviesa ir mirgėjimas. Nors lygindamas su „MacBook” nepajutau, kad mano akys daug mažiau nuvargtų, bet turint galvoje, jog dirbant iš namų neretai krenta produktyvumas ir darbai nori nenori persikelia į vėlų vakarą ar naktį, tai tikrai yra žingsnis teisinga kryptimi.

Beje, nepaminėjau, jog „MateBook 14s” ekranas taip pat yra liečiamas ir į prisilietimus reaguoja stebėtinai gerai. Tai kompiuterį iš principo leistų naudoti kaip planšetę, tačiau kadangi ekranas, kitaip nei visokių „Lenovo”, nėra vartomas 360 laipsnių kampu, tai labiau papildoma galimybė, kažką greitai pasirinkti ekrane. Sutinku, pliusas, bet nepasakyčiau, jog tai naudočiau labai dažnai.

Bendrovei belieka tik patapšnoti per petį - per netrumpą testavimo laikotarpį taip ir nesuradau, kaip prisikabinti prie „MateBook 14s” šioje srityje.

Veikimas

Kompiuterio viduje, deja, jokių staigmenų tikėtis neverta. Savo testavimui gautame egzemplioriuje radau priešpaskutinės kartos „Intel Core i5-11300H“, integruotą „Intel Iris Xe“ grafikos plokštę, dosnius 16GB operatyviosios atminties ir spartų 512GB SSD diską. Už papildomą sumą gamintojas taip pat siūlo įsigyti versiją su spartesniu „Intel Core i7-11370H“ lustu ir šiek tiek pajėgesne „Intel Iris Xe“ grafika.

Šiuos parametrus tikrai galėtume vadinti labai neblogais, jei... „Apple” pernai nebūtų pristačiusi savo kurto „M1” procesoriaus, prieš kurį visi šiame kainų diapazone esantys kompiuteriai net neklausę gulasi ant žemės ir leidžia būti suspardomi iki sąmonės netekimo. Kalbant inteligentiškiau, „Intel Core i5-11300H“ yra maždaug 50% lėtesnis už į pigiausią „MacBook Air” montuojamą „M1”, o grafikos srityje skirtumas išauga net iki 100%. Nugalėtojas aiškus ir be varžybų, bet ne visiems „Mac” yra priimtinas pasirinkimas, tad atsiribokime nuo skaičių ir pakalbėkime apie naudojimo patirtį realiomis sąlygomis.

„MateBook 14s” nuo pat pradžių maloniai nuteikia savo itin greitu ir dar prieš įjungimą nuskaitomu pirštų antspaudu bei labai patikimai veikiančiu be jokio prisilietimo veikiančiu „Windows Hello” atrakinimu veidu (galite pasirinkti vieną iš šių būdų arba juos naudoti kartu), ir šiaip, labai sparčiu pabudimu iš miego. Kaip ir galima tikėtis, tokios paprastos užduotys kaip naršymas internete, dokumentų redagavimas ir nuotraukų korekcija, padedant mano minėtam 90Hz ekranui, ėjo lyg per ką tik nuskustą pusamžio vyro plikę - be jokių nemalonių pakosčiojimų. Su „MateBook 14s” galėsite nebeskaičiuoti atidarytų „Chrome” langų ir nebespausti Ctrl Alt Delete, beieškodami, kas čia galėtų stabdyti jūsų kompiuterį, ir išvengti kitų panašių veiksmų.

Situacija šiek tiek keičiasi, jei išsitraukiame sunkiąją artileriją - žaidimus. Kadangi prieš mūsų akis - plonas ir grakštus nešiojamas kompiuteris, daugumos naujausių žaidimų atveju teks atlikti standartinę procedūrą ir grafikos nustatymus susimažinti iki vidutinių. Prelegento butelio kakliukas yra ne tiek procesorius, kiek ribotos integruotos grafikos plokštės galimybės. Nesupraskite neteisingai - „Intel Iris Xe“ integruotų plokščių kontekste yra netgi labai pajėgi, bet žaidimams to nepakanka. Kartas nuo karto pažaisti kokioms lenktynėms ar šaudyklei to pakaks, bet turintiems e-sporto ambicijų reikėtų pasiieškoti kito varianto.

Labai gera žinia ir tai, kad kinams pagaliau pavyko išspręsti pernykščio „MateBook X Pro” kaitimo problemas. Mano jau minėtos nuo paviršiaus kompiuterio dugną pakeliančios kojelės ir nauja aušinimo sistema užtikrina, kad pradėjus kompiuteriu dirbti kokius resursams imlesnius darbus ventiliatorius nepradės ūžti kaip išprotėjęs, procesorius nebus sulėtinamas per pusę, o virš klaviatūros neatsiras nudeginti odą galinti zona. Beje, labai gerai įvertinčiau ir „MateBook 14s” ryšių rinkinį. Wi-Fi veikė ypač dideliu atstumu nuo maršrutizatoriaus, o naujos kartos Bluetooth padėjo be problemų suporuoti kompiuterį su belaidėmis „FreeBuds Pro” ausinėmis.

Užtat šiek tiek nuvylė integruoti garsiakalbiai. Gamintojas skelbia, jog jų kompiuteryje net 4, tačiau net ir toks jų kiekis kažkodėl negali užtikrinti padoresnio žemųjų dažnių atkūrimo. Taip, filmui, „YouTube” ir panašiems poreikiams - tokios garso sistemos bus per akis, bet norintys biure paleisti muzikos nebus labai patenkinti. Tą iš dalies kompensuoja net 4 priekinėje dalyje išdėstyti mikrofonai, veikiantys su specialiu dirbtinio intelekto algoritmu ir per vaizdo skambučius glostantys jūsų pašnekovų ausis. Sakau iš savo patirties, nes vienas mano pašnekovų netgi pasiteiravo, ar nenaudoju kokio išorinio mikrofono.

Iki pilnos laimės trūksta nebent padoresnės kameros - nauja jos pozicija yra OK, bet 720p vaizdas, ypač prie prastesnio apšvietimo, sukryžiavus pirštus ir primerkus vieną akį, gali būti įvardytas geriausiu atveju kaip patenkinamas.

Operacinė sistema ir ypatingos funkcijos

Nors iš dėžutės „MateBook 14s” pirkėją pasiekia su įdiegta „Windows 10 Home” operacine sistema, paspaudus čia ir atsisiuntus oficialią programėlę, labai lengvai galima įsidiegti naujuosius „Windows 11”. Kadangi kompiuteris buvo sukurtas būtent šiai OS, tai labai ir rekomenduoju padaryti.

Mane, prieš keletą metų neišvėrusį tragiškų „Windows 10” atnaujinimų ir nuolatinių problemų bei dėl to grįžusį į „macOS” šeimą, vienuolikti Windowsai pasitiko labai maloniai. Labai patiko atnaujintas dizainas, ypač greitos animacijos, tradicinio stabdymo nebuvimas, o ypač - naujas darbo su keliais langais režimas. Pastarojo dalyko bei patogumo, naudojant papildomus išorinius monitorius, galėtų pasimokyti ir „macOS”.

Aišku, ne viskas rožėmis klota. „Windows 11” apsunkino numatytosios naršyklės pasirinkimą, versdama naudoti savąją „Edge”, o norint giliau pasikuisti nustatymuose tenką lįsti į seną gerą dutūkstantųjų vartotojo sąsają. Trumpai tariant, galiu patvirtinti kitų apžvalgininkų žodžius, kad esminių pokyčių neįvyko, bet tie sąsajos atnaujinimai tikrai gali bent jau trumpam atvilioti net ir prisiekusius „Mac” savininkus.

Tačiau „MateBook 14s” atveju čia baigti negalime, nes „Huawei” ant Windows” viršaus užbarstė daugybę savo ekosistemos funkcijų. Pavyzdžiui, jei turite mūsų neseniai apžvelgtą „nova 9” ar kokį senesnį „Huawei” flagmaną, pridėję jį prie kompiuterio liečiamosios aikštelės (po ja yra NFC mikroschema), automatiškai iškviesite „Bendradarbiavimo” režimą. Kompiuterio ekrano kampe matysite telefono projekciją ir galėsite valdyti išmanųjį jo neliesdami bei, lyg iš kokios USB atmintinės, nuvilkti nuotraukas ar kitus failus tiesiai į „MateBook 14s”. Pastarajam reikalui galima panaudoti ir „Huawei Share”, kuri yra „Apple AirDrop” analogas, leidžiantis failus į kompiuterį iš telefono perkelti be jokių laidų.

Vis dėlto šiemet čia viskas nesibaigia. Paspaudus „M” raidę įrankių juostoje, kompiuterio ekrane iššoka specialus meniu, leidžiantis vienu paspaudimu prijungti minėtą telefoną ar „MatePad” planšetę, kuri, pastačius šalia kompiuterio ekrano, panašiai kaip „iPad”, gali veikti kaip papildomas išorinis ekranas, suteikiantis daugiau vietos langams. Taip pat galima paminėti tokias malones funkcijas, kaip „AI Search”, kuri leidžia ieškoti bet kokio turinio iškart kompiuteryje, telefone ir planšetėje, bei „Clipboard” iškarpinėje, kurioje matomas paskutiniu metu kopijuotas turinys.

Taip, neneigsiu, kad ne viskas veikia idealiai. Kartais pridėjus telefoną prie kompiuterio, niekas neįvyksta, kartais ta išmani paieška nesuranda reikiamo failo, kuris visiškai nepaslėptas guli telefono atmintyje ir panašiai, bet tai vis tiek nenustelbia naudojimo patogumo ir naujų galimybių, kurias atveria tokia puiki ekosistemos integracija.

Baterija

Nenoriu skambėti kaip užsikirtusi plokštelė ar tą patį pamėgdžiojanti papūga, bet kalbant apie nešiojamojo kompiuterio bateriją tiesiog neįmanoma vėl nepaminėti „Apple”. Kalifornijos gigantės „M1” lustai yra ne tik galingesni už konkurentus iš „Intel”, bet ir daug taupesni, didžiąja dalimi dėl to, jog naudoja kur kas už 10nm pažangesnę 5nm technologiją. Tačiau nepaisant to, jog „MacBook Air” savininkai giriasi 18h ar net ilgiau tarnaujančia baterija, „MateBook 14s” šioje srityje taip nėra visiškas nevykėlis.

Prisipažinsiu, jog kompiuterį naudoju labai paprastoms užduotims - daugiausia kuriu ir redaguoju „Microsoft Word” bei „Excel” dokumentus, naršau internete naudodamas „Chrome”, taip pat nemažai susirašinėju per „Messenger” programėlę, siunčiu elektroninių laiškų per „Microsoft Outlook” bei kartais dalyvauju vaizdo konferencijose per „Google Meet” ir „Microsoft Teams”. Naudojant „MateBook 14s” tokiu režimu, jo baterijos pakako visai dienai. Galbūt netgi pavyktų ištverti dvi, jei pasirinkčiau taupesnę naršyklę už „Chrome”, bet tokio eksperimento kartoti neverta, nes didžioji vartotojų dauguma to tikrai nedarys.

Nepaisant įspūdingų „MacBook” rezultatų, manau, jog „Huawei MateBook 14s” baterija yra daugiau nei pakankamai ištverminga. Beveik neabejoju, jog jos bus pakaks ne tik į kompiuterį prisirašius filmų skrydžiui per Atlantą, bet ir absoliučiai daugumai šio prietaiso pirkėjų. Be to, kompanija jau dėžutėje pridedą labai galingą 90W galios įkroviklį, kuris akumuliatorių turėtų įkrauti per mažiau nei dvi valandas. Beje, kadangi įkrovimas vykdomas per USB-C jungtį, šis įkroviklis jūsų krepšyje galės pakeisti visus kitus - juo įkrausite tiek telefoną (išskyrus „iPhone”), tiek ausines, tiek planšetę.

Žodžiu, „MateBook 14s” baterija tikrai nenusivyliau.

Verdiktas

Šiųmetis „Huawei MateBook 14s” yra lyg nuostabiai geras boksininkas, turintis tiek gerą kablį, tiek mokantis meistriškai išsisukti nuo priešininko smūgių. Kompiuteris yra išskirtinai plonas ir lengvas, madingai atrodo ant stalo, turi praktiškai visus oponentus nokautuojantį ekraną, visas būtinas funkcijas ir galingus parametrus, netgi baterija nekvaršina galvos, jau nekalbant apie visus saldainiukus, kuriuos gauna „Huawei” įrenginių savininkai.

Problema yra tai, jog „Huawei MateBook 14s” tenka boksuotis su „Apple” - nuo visų staiga atitrūkusiu aukštesnės svorio kategorijos varžovu, kurio procesoriams priešnuodžių kol kas neranda, nei „Intel”, nei kiti „Windows” kompiuterių treneriai. Tačiau „Huawei” čempionas turi vieną kozirį - kainuoja beveik tūkstančiu eurų mažiau už naujuosius „MacBook Pro” ir yra turbūt arčiausiai jo siūlomos prabangos visiems, kas nori užmegzti draugystę su naujaisiais „Windows 11”. Na, o jeigu dar turite „Huawei” telefoną ir tokią apvalią sumelę sąskaitoje - belieka tik pasakyti, kad idealų nešiojamąjį kompiuterį jūs jau radote ir toliau žvalgytis nebereikia.

4 komentarų

Fatima

Perskaitykite ir susisiekite su daktaru Sunny, jei jums reikia stipraus meilės burto, kad išspręstumėte nutrūkusius santykius.
Kai buvau šeštą mėnesį nėščia su antruoju vaiku, išsiskyriau su vyru. Nuo tada, kai susilaukėme pirmojo vaiko, be perstojo ginčydavomės ir ginčydavomės, ji nebemėgo jo jokios meilės ar pasitikėjimo, todėl jis su manimi išsiskyrė. Ir visą tą laiką bandžiau įvairias priemones, kad ją susigrąžintų, taip pat išbandžiau daugybę stebuklingų ratų savo šalyje, bet nė vienos iš jų dažnai sugrąžinti Tomo pas mane. Tik daktaras Sunny garantavo skubų 48 valandų burtą ir patikino, kad mano vyras vėl bus su manimi. Rašau norėdamas padėkoti ir dėkoju, kad ištesėjo savo pažadą ir panaudojo savo gabias bei dideles jėgas, kad sugrąžintumėte jį namo. Man buvo malonu sužinoti, kad jūs specializuojatės su jungiant įsimylėjėlius. Ačiū, pone, kad padėjote man pačiais blogiausiais mano gyvenimo laikais, kai buvau toks puikus magijos aukštas ir kad jis man suteikė meilės magiją, kuri man suteikė daug džiaugsmo mano santuokoje. Mano vyras grįžo ir pažadu daugiau niekada manęs nepalikti. Jei abejojate joimais, patikėkite manimi. Turėtumėte turėti galimybę. Tai atsiperka tokiais būdais, kurių net galite įsivaizduoti. Jei šiuo metu esate stipresnis ir jums reikia stipraus ir neatidėliotino meilės burto, kad sugrąžintumėte maloniai susisiekusį daktarą Sunny, dabar yra vienintelis atsakymas atkurti jūsų nutrūkusius santykius ar santuoką. drsunnydsolution1@gmail.com arba Whatsapp jam telefonu +2348082943805. Ačiū.

Fatima

Perskaitykite ir susisiekite su daktaru Sunny, jei jums reikia stipraus meilės burto, kad išspręstumėte nutrūkusius santykius.
Kai buvau šeštą mėnesį nėščia su antruoju vaiku, išsiskyriau su vyru. Nuo tada, kai susilaukėme pirmojo vaiko, be perstojo ginčydavomės ir ginčydavomės, ji nebemėgo jo jokios meilės ar pasitikėjimo, todėl jis su manimi išsiskyrė. Ir visą tą laiką bandžiau įvairias priemones, kad ją susigrąžintų, taip pat išbandžiau daugybę stebuklingų ratų savo šalyje, bet nė vienos iš jų dažnai sugrąžinti Tomo pas mane. Tik daktaras Sunny garantavo skubų 48 valandų burtą ir patikino, kad mano vyras vėl bus su manimi. Rašau norėdamas padėkoti ir dėkoju, kad ištesėjo savo pažadą ir panaudojo savo gabias bei dideles jėgas, kad sugrąžintumėte jį namo. Man buvo malonu sužinoti, kad jūs specializuojatės su jungiant įsimylėjėlius. Ačiū, pone, kad padėjote man pačiais blogiausiais mano gyvenimo laikais, kai buvau toks puikus magijos aukštas ir kad jis man suteikė meilės magiją, kuri man suteikė daug džiaugsmo mano santuokoje. Mano vyras grįžo ir pažadu daugiau niekada manęs nepalikti. Jei abejojate joimais, patikėkite manimi. Turėtumėte turėti galimybę. Tai atsiperka tokiais būdais, kurių net galite įsivaizduoti. Jei šiuo metu esate stipresnis ir jums reikia stipraus ir neatidėliotino meilės burto, kad sugrąžintumėte maloniai susisiekusį daktarą Sunny, dabar yra vienintelis atsakymas atkurti jūsų nutrūkusius santykius ar santuoką. drsunnydsolution1@gmail.com arba Whatsapp jam telefonu +2348082943805. Ačiū.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

„Sony“ išleidžia plačios diafragmos, plačiakampį, priartinantį „G Lens™ FE 16-25mm F2.8 G“ objektyvą

Pranešimas spaudai

2024-04-17, 19:54

0 komentarų

„Sony“ džiaugiasi galėdami pranešti apie naujausią pilno kadro α™ (Alpha™) E-mount objektyvų linijos papildymą. FE 16-25mm F2.8 G yra plačios diafragmos objektyvas, išlaikantis maksimalią F2.8 diafragmą pilname židinio nuotolio diapazone - nuo 16 iki 25 mm.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Sony“ išleidžia plačios diafragmos, plačiakampį, priartinantį „G Lens™ FE 16-25mm F2.8 G“ objektyvą

„Sony“ džiaugiasi galėdami pranešti apie naujausią pilno kadro α™ (Alpha™) E-mount objektyvų linijos papildymą. FE 16-25mm F2.8 G yra plačios diafragmos objektyvas, išlaikantis maksimalią F2.8 diafragmą pilname židinio nuotolio diapazone - nuo 16 iki 25 mm.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Dėka lengvos bei kompaktiškos konstrukcijos, objektyvas ne tik užtikrina aukščiausią vaizdų kokybę, tačiau ir yra patogus nešioti.

Naujasis objektyvas pasižymi didele raiška, puikiu bokeh efektu ir greitu, tiksliu, tyliu automatiniu fokusavimu. Įspūdingai lengvas, 409 g sveriantis objektyvas lengvai nešiojamas, todėl galite lengvai mėgautis kasdieniu fotografavimu, iš perspektyvos, kurią galima išgauti tik naudojant plačiakampį objektyvą.

Objektyvas turi tą patį filtro skersmenį, darbines savybes ir yra beveik tokio pat dydžio bei svorio kaip ir 2024 m. vasario mėn. paskelbtas „FE 24-50mm F2.8 G“, todėl lengva fotografuoti fotoaparatą laikant tiek rankose, tiek naudojant stabilizatorių.

„FE 16-25mm F2.8 G“ praplečia tiek fotografijos tiek videografijos galimybes fiksuojant įvairias scenas, pavyzdžiui kraštovaizdžius, architektūrą ar portretus.

Pagrindinės FE 16-25mm F2.8 G savybės

  • Kompaktiškas ir lengvas dizainas su naujausia optine ir mechanine konstrukcija.

  • Filtro skersmuo φ67 mm, didžiausias skersmuo 74,8 mm, ilgis 91,4 mm, svoris apie 409 g.

  • Efektyviai išdėstant tris ypač mažos dispersijos stiklus ir keturis asferinius lęšius, įskaitant vieną mažos dispersijos asferinį lęšį, sumažinamos įvairios aberacijos, pvz., chromatinė aberacija, ir pasiekiamas aukštos skiriamosios gebos vaizdas nuo ekrano centro iki kampo.

  • 11 lapelių žiedinė diafragma ir sferinių aberacijų optimizavimas užtikrina gražų bokeh efektą, kuris yra skiriamasis „Sony G“ objektyvų bruožas.

  • Labai gera fotografavimo stambiu planu geba - mažiausias fotografavimo atstumas yra 0,18 m, o didžiausias didinimas - 0,20x.

  • Įmontuoti du linijiniai varikliai leidžia greitai, tiksliai, bei tyliai fokusuoti net ir greitai judančius objektus. Taip pat palaikomas greitas, nepertraukiamas fotografavimas su AF/AE sekimu iki maždaug 120 kadrų per sekundę kartu su α9 III pilno kadro veidrodiniu fotoaparatu. Sklandus sekimas net ir filmuojant 4K120p/FHD240p didelės kadrų spartos vaizdo įrašus, kuriems reikia tikslaus fokusavimo. Naudojant rankinį fokusavimą, linijinis atsakas leidžia tiksliai išgauti aukštos kokybės vaizdą.

  • Kvėpavimo kompensacija leidžia stabilizuoti vaizdą filmuojant.

  • Suderinamas su α serijos fotoaparato vaizdo stabilizavimo funkcija „Active mode“, pasiekiamas aukštas vaizdo stabilizavimo efektas.

  • Ypač patogus valdymas naudojant fokusavimo išlaikymo mygtuką, diafragmos žiedą, diafragmos paspaudimo įjungimo / išjungimo jungiklį ir fokusavimo režimo jungiklį.

  • Sukurtas taip, kad būtų atsparus dulkėms ir drėgmei, padengtas fluoro danga, neleidžiančia purvui prilipti prie priekinio objektyvo paviršiaus.

Kaina ir prieinamumas

Naująjį FE 16-25 mm F2,8 G bus galima įsigyti xx m. už maždaug xxx. Jį parduos „Sony“ įgaliotieji platintojai visoje Europoje.

Čia galima rasti įvairių išskirtinių istorijų, vaizdo įrašų ir įdomaus naujo turinio, nufilmuoto naujausiais fotoaparatais ir kitais „Sony“ gaminiais. „Sony“ Europos fotografijos centras prieinamas 22 kalbomis, jame pateikiamos naujienos, konkursai ir naujausias „Sony“ renginių kiekvienoje šalyje sąrašas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas