„AGON by AOC“ pristatė naują žaidimų gerbėjams skirtą monitorių: oficialiai pademonstruotas naujasis „AOC GAMING Q27G3XMN/BK“ modelis su „MiniLED“ technologija

Pranešimas spaudai

2023-11-22, 11:15

0 komentarų

„AGON by AOC“ – vienas iš pasaulyje pirmaujančių žaidimų monitorių ir IT priedų prekės ženklų – pristato naują AOC GAMING Q27G3XMN/BK. Šis pažangus 27 colių (68,6 cm) įstrižainės monitorius sujungia revoliucinę „MiniLED“ technologiją su galingomis žaidimams paruoštomis specifikacijomis, o jo kaina meta iššūkį rinkos standartams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„AGON by AOC“ pristatė naują žaidimų gerbėjams skirtą monitorių: oficialiai pademonstruotas naujasis „AOC GAMING Q27G3XMN/BK“ modelis su „MiniLED“ technologija

Skirtas žaidėjams, ieškantiems aukščiausio lygio HDR patirties su įspūdingomis spalvomis už puikią kainą, Q27G3XMN/BK išsiskiria iš kitų žaidimų monitorių.

Q27G3XMN/BK pasižymi įspūdingu 27 colių „Fast VA“ ekranu, QHD (2560x1440) raiška ir „MiniLED“ apšvietimu, turinčiu 336 atskiras apšvietimo zonas. Šios naujoviškos technologijos dėka šis monitorius gali didžiuotis „VESA DisplayHDR 1000“ sertifikatu – vienu iš aukščiausių HDR įvertinimų, nurodančiu, kad jis demonstruoja gilią juodą spalvą ir ryškiausius taškus tame pačiame kadre.

Naudojant 10 bitų spalvų gylį (8 bitai + FRC), monitoriuje išgaunama 1,07 mlrd. spalvų paletė ir plati spalvų gamos aprėptis (+95 % DCI-P3). 27 colių įstrižainės ir QHD raiškos Q27G3XMN/BK šiandien yra žaidimų monitorių technologijų priešakyje. Jis pasižymi dideliu pikselių tankiu, tekstas ir vaizdas jo ekrane yra nepaprastai aiškūs, o 180 Hz atnaujinimo dažnis ir puikus iki 1 ms atsako laikas („GtG“) užtikrina, kad naudotojai įgaus pranašumą žaidimų pasaulyje.

„MiniLED“ foninis apšvietimas, suteikiantis precedento neturinčią vertę

Išskirtinė Q27G3XMN/BK savybė: revoliucinis „MiniLED“ foninis apšvietimas su 336 atskiromis apšvietimo zonomis. Šios pažangios technologijos dėka šis monitorius pasiekia „DisplayHDR 1000“ lygį ir užtikrina neprilygstamą ryškumą bei kontrastą. „Fast VA“ ekranas ir pats savaime pasižymi neįtikėtinu kontrasto santykiu, o suderintas su „MiniLED“ foniniu apšvietimu jis suteikia dar labiau kvapą gniaužiantį didelio dinaminio diapazono vaizdą.

Pritemdymo zonų foninio apšvietimo sprendimas (FALD) ypatingai pagerina HDR įspūdžius, nes leidžia kai kurias ekrano dalis paversti visiškai juodomis, o kitose išlaikyti itin didelį ryškumą. Gražiausios žaidimų scenos tarsi atgyja, nes juoda spalva ir kiti akcentai išlaiko sodrumą.

Tikslumas ir tempas: QHD, 180 Hz, 1 ms „GtG“

Q27G3XMN/BK yra skirtas žaidėjams, kurie ieško optimalaus sprendimo. Jo QHD (2560x1440) raiška perteikia kiekvieną detalę, o 180 Hz atnaujinimo dažnis garantuoja itin sklandžius judesius ekrane. Dėl iki 1 ms atsako laiko („GtG“) šis monitorius išsiskiria kaip geriausias pasirinkimas aukšto tempo žaidimams, nes sumažina vaizdo susidvejinimo tikimybę.

„Fast VA“ ekranas užtikrina, kad perėjimai bus ryškūs net intensyviausiose šaudyklėse ir kituose greituose žaidimuose, bet sustiprins įspūdžius ir pasakojimais paremtuose lėtesnio tempo žaidimuose. Q27G3XMN/BK išsiskiria preciziškumu ir greičiu - savybėmis, kurios kartu padeda siekti meistriškumo žaidimuose.

Balansą išlaikanti kokybė

Žaidimams svarbios ne tik galingos savybės, bet ir įtraukianti, patogi patirtis.

Ergonomijos tobulybė: Q27G3XMN/BK turi ergonomišką stovą, leidžiantį reguliuoti monitoriaus aukštį, pakreipimą ir pasukimą, todėl kiekvienas žaidėjas ras sau patogiausią padėtį.

Žaidėjo gerovė - prioritetas: Tokios savybės, kaip „Flicker-Free“ technologija ir „Low Blue“ režimas, teikia pirmenybę naudotojo savijautai turnyrų ir maratoninių žaidimų sesijų metu.

Pranašumas žaidimuose: Papildomi „Shadow Control“ nustatymai suteikia žaidėjams pranašumą, nes leidžia reguliuoti šešėlių ir paryškinimo lygius, kad vaizdai žaidimuose būtų arti tobulybės. Pavyzdžiui, „Shadow Control“ dėka daug lengviau pastebėti tamsiuose kampuose pasislėpusius priešus. „Adaptive-Sync“ technologija leidžia monitoriui naudoti kintamą atnaujinimo dažnį, todėl išvengiama trūkčiojimo ir strigimo.

Taikiklis: Papildomas taikiklis („Dial Point“) leidžia žaidėjams tiksliai nusitaikyti šaudyklėse, kuriose nėra kryžminio taikiklio.

Visiška kontrolė: Monitoriaus funkcijas galima reguliuoti naudojant „AOC G-Menu“ programą arba mygtukus ant monitoriaus korpuso.

Įspūdingų funkcijų rinkiniu lūkesčius iš naujo apibrėžiantį AOC GAMING Q27G3XMN/BK monitorių bus galima įsigyti nuo 2023 m. lapkričio pabaigos už gamintojo nustatytą - 399 eurų kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas