„AGON by AOC“ pristato 27 colių 240 Hz OLED žaidimų monitorių „AGON PRO AG276QZD“

Pranešimas spaudai

2023-06-21, 07:15

0 komentarų

„AGON by AOC“ – pasaulyje pirmaujantis žaidimų monitorių ir IT priedų prekės ženklas – su pasididžiavimu pristato naujausią „AGON PRO“ serijos monitorių AG276QZD.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„AGON by AOC“ pristato 27 colių 240 Hz OLED žaidimų monitorių „AGON PRO AG276QZD“

Šis modernus 26,5 colių (67,3 cm) žaidimų monitorius turi OLED ekraną, pasižymintį QHD raiška (2560x1440), stulbinančiu 240 Hz atnaujinimo dažniu ir itin greitu 0,03 ms „GtG“ atsako laiku. AG276QZD priblokš kvapą gniaužiančiu kontrastu, kurį kuria OLED galimybė atskirai apšviesti kiekvieną pikselį.

Taip pat puikiu juodos spalvos lygiu ir plačia spalvų gama (10 bitų spalvų gylis ir 98,5 % DCI-P3 aprėptis), todėl šis monitorius yra puikus pasirinkimas žaidėjams, vertinantiems meistrišką vaizdo kokybę ir išskirtinį našumą. Dėl įspūdingų asimetriško dizaino akcentų su juodos ir pilkos spalvos apdaila AG276QZD ne tik traukia akį, tačiau jau yra pelnęs ir „Red Dot Design Award“ apdovanojimą (2022 m.)

Moderniausia OLED technologija su HDR10

Pažangus AGON PRO AG276QZD monitoriaus OLED ekranas užtikrins precedento neturintį kontrasto santykį, ypač lyginant su LCD monitoriais, kuriems būdingas vientisas foninis apšvietimas. Tuo pačiu užtikrinamos tikroviškos spalvos, gili juoda bei platūs žiūrėjimo kampai. Palyginti trumpesnis ekrano atsako laikas (0,03 ms „GtG“) ir mažesnis vėlavimas, taip pat „Adaptive-Sync“ palaikymas ir suderinamumas su „G-Sync“, sukurs sąlygas sklandžiam žaidimui ir leis išnaudoti kiekvieną akimirką žaidimų varžybose.

HDR10 palaikymo dėka AG276QZD dovanoja nuostabų vaizdą su išskirtiniu spalvų tikslumu. Taip sukuriama įtraukianti žaidimų aplinka tiek spartumu pasižyminčiose šaudyklėse, greituose MOBA („Massive Online Battle Arena“) ar veiksmo žaidimuose. Sužavėti liks ir tie, kurie mieliau leidžia laiką gilindamiesi į žaidimo detales bei istoriją. Plati spalvų gama užtikrina ryškias ir tikroviškas spalvas, todėl ekrane atgyja kiekvienas kadras. Dėl to šis monitorius tinka tiek turinio vartojimui, tiek jo kūrimui.

Elegantiškas naujas dizainas ir puikus RGB pritaikymas

Šeštos kartos AGON monitorius AG276QZD pasižymi skoninga juoda korpuso apdaila ir pilku stovo pagrindu. Į esportą orientuotas dizainas turi tokias patogumą gerinančias funkcijas, kaip greito fiksavimo mechanizmas, kuris padeda greitai susireguliuoti monitoriaus padėtį. Yra ir patogi rankena, padedanti lengvai neštis AG276QZD žaidimų žvėrį į LAN vakarėlius ir turnyrus.

Tuo tarpu „Kensington“ užraktas padės apsaugoti monitorių viešose vietose. Kadangi AG276QZD ant stalo užima mažai vietos, šalia lieka daugiau erdvės pelei ir klaviatūrai, kurias galima prijungti per integruotą dviejų lizdų USB 3.2 stotelę. Šalia yra ir guminis laidų laikiklis, kuris leis paslėpti laidus, kad Jūsų stalas būtų tvarkingesnis. Tuo tarpu tokios ergonominės stovo funkcijos kaip aukščio reguliavimas 130 mm amplitudėje, galimybė monitorių pasukti šonu ir keisti pasvirimo kampą užtikrins fizinį naudotojo komfortą.

Tie žaidėjai, kurie nori priderinti monitorių prie kitų savo spalvingų įrenginių, apsidžiaugs sužinoję, kad AG276QZD turi „Light FX“ RGB apšvietimo parinktis, leidžiančias susikurti tobulą aplinką žaidimų sesijoms. „Light FX“ galima sinchronizuoti su kai kuriais AOC GAMING ir AGON įrenginiais (žaidimų klaviatūromis, žaidimų pelėmis, kilimėliais ir ausinėmis) per lengvai naudojamą AOC programą „G-Menu“.

AGON PRO AG276QZD bus prieinamas nuo 2023 m. birželio už gamintojo nustatytą 999 € kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas