„AGON by AOC“ pristato naująjį „AGON Pro“ esporto duetą: neįtikėtinai aukštas atnaujinimo dažnis, kuris atveria vartus į naują lygį

Pranešimas spaudai

2024-07-15, 17:55

0 komentarų

„AGON by AOC“ – vienas iš pasaulyje pirmaujančių žaidimų monitorių ir IT priedų prekės ženklų – pristato du inovatyvius monitorius, pakelsiančius žaidimų patirtį į neregėtas aukštumas.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„AGON by AOC“ pristato naująjį „AGON Pro“ esporto duetą: neįtikėtinai aukštas atnaujinimo dažnis, kuris atveria vartus į naują lygį

AGON PRO AG246FK ir AG256FS esporto arenoje nustato naujus standartus – jie siūlo neprilygstamą atnaujinimo dažnį ir išskirtinę vaizdo kokybę profesionaliems žaidėjams ir būsimoms esporto legendoms.

AG246FK: Nauji greičio standartai su 540 Hz

AGON PRO AG246FK turi pažangų naujos kartos 24,1 colio FHD „Ultra-Fast TN“ ekraną, kuris užtikrina ypatingai aukštą 540 Hz atnaujinimo dažnį – aukščiausią rinkoje! Tokia revoliucinė sparta užtikrina itin sklandų žaidimą ir minimalų vaizdo susiliejimą, taip esporto profesionalams suteikdama apčiuopiamą pranašumą.

540 Hz dažnio dėka, kai tarp kadrų yra tik 1,85 ms pauzė, o pikselių persijungimo laikas yra iki 0,5 ms („GtG“), AG246FK beveik akimirksniu atnaujina vaizdą, todėl žaidėjai gali reaguoti į įvykius žaidime greičiau nei bet kada anksčiau. Kadangi AG246FK pasižymi plačia spalvų gama, 99,6 % sRGB ir 94,7 % DCI-P3 aprėptimi bei „DisplayHDR 400“ sertifikatu, jis rodo tiesiog stulbinantį vaizdą.

Nikola „NiKo“ Kovač, patyręs „Counter-Strike“ profesionalas iš „G2 Esports“ komandos, dalijasi savo patirtimi: „Kai žaidi „Counter Strike“ aukščiausiu lygiu taip ilgai kaip aš, pradedi vertinti bet kokį net minimalų pranašumą, kurį gali gauti. O brolyti! 540 Hz, 1,85 ms kadrų kaitos dažnis ir 0,5 ms „GtG“ – tai yra tiesiog fantastika.“

AG256FS: Greičio ir spalvų balansas su 390 Hz

AGON PRO AG256FS turi 24,5 colių FHD „Fast IPS“ ekraną, kuris suderina 390 Hz atnaujinimo dažnį su tiksliomis spalvomis, plačiais žiūrėjimo kampais ir įspūdingu iki 1 ms „GtG“ pikselių atsako greičiu. Šis monitorius puikiai suderina greitį ir vaizdo kokybę, todėl idealiai tinka konkurencingiems žaidėjams, kurie nesileidžia į kompromisus dėl kokybės. Šio monitoriaus 99,1 % sRGB gamos aprėptis ir „DisplayHDR 400“ užtikrina ryškią ir įtraukiančią žaidimų patirtį.

Paruošti didžiajai scenai: esporto funkcijos

Abiejuose monitoriuose įdiegtas MBR (judesių susiliejimo mažinimo) režimas, kuris naudoja strobinio foninio apšvietimo technologiją, kad būtų pasiektas įspūdingas 0,3 ms MPRT pikselių atsako laikas. Todėl judesiai ekrane yra itin aiškūs. Be to, abiejuose modeliuose įdiegta „Adaptive-Sync“ funkcija, palaikanti kintamą atnaujinimo dažnį ir užtikrinanti, kad vaizdas netrūkinės nepriklausomai nuo pasiekiamo kadrų dažnio.

Trumpo įvesties vėlavimo dėka šie monitoriai iš karto reaguoja į žaidėjo veiksmus, o tai yra labai svarbu varžantis esporto žaidimuose. Abiejuose modeliuose yra trys pirmojo asmens šaudyklių režimai su skirtingais spalvų sodrumo ir pikselių greičio nustatymais, kad iš karto galėtumėte dominuoti prieš savo priešininkus.

Jacobo Ramos González, laikinas „G2 Esports“ komandos globalios partnerystės vadovas, pabrėžė aukšto atnaujinimo dažnio svarbą: „Greitame „Counter-Strike“ pasaulyje aukštas monitoriaus atnaujinimo dažnis suteikia nepriekaištingą vaizdo grįžtamąjį ryšį ir sumažina vėlavimą. Tai leidžia mūsų žaidėjams reaguoti akimirksniu ir išlaikyti aukščiausio lygio žaidimą. Tai yra labai svarbu siekiant pergalės. AG246FK neabejotinai nustato naują standartą šioje srityje ir mes negalėtume būti labiau dėkingi savo partneriui „AGON by AOC“ už tai, kad jis nuolat stengiasi kurti ir diegti pažangiausias technologijas.“

Ergonomiškas stovas turi tvirtą, tačiau kompaktišką, ploną pagrindą, kuris palieka daug erdvės pelei ir klaviatūrai. Šis stovas leidžia pakreipti, pasukti ir 130 mm aukščio amplitudėje reguliuoti monitoriaus padėtį. Integruota USB stotelė su keturiais USB 3.2 lizdais suteikia patogių galimybių prijungti periferinius įrenginius. „RGB Light FX“ leidžia sinchronizuoti RGB apšvietimą su kitais AOC įrenginiais (pavyzdžiui, su klaviatūra, pele ar ausinėmis), ir taip sukuria vientisą ir įtraukiančią žaidimų aplinką. Prie monitoriaus USB lizdo prijungtas „QuickSwitch“ valdiklis leidžia žaidėjams lengvai pasiekti nustatymų meniu.

César Acosta, „AGON by AOC“ produktų vadovas, pakomentavo naujuosius modelius: „Su AG246FK ir AG256FS ne šiaip pakėlėme kartelę – mes ją visiškai pakeitėme. Šie monitoriai yra žaidimų ekranų technologijų viršūnė, nes siūlo tokį atnaujinimo dažnį ir vaizdo kokybę, kurie anksčiau buvo laikomi neįmanomais. Didžiuojamės galėdami suteikti esporto profesionalams įrankius, kurių reikia, kad jie galėtų siekti absoliučiai geriausių rezultatų.“

Sukurta elitui

AGON PRO linija yra skirta patiems išrankiausiems žaidėjams, kurie reikalauja tik geriausio. Šie monitoriai, pasižymintys moderniausiomis specifikacijomis, yra pritaikyti profesionaliems esporto žaidėjams ir tiems, kurie siekia tokiais tapti. AG246FK ir AG256FS taps nauju standartu esporto varžybose, nes stipriai peržengia dabartinį 240 Hz standartą.

Ilya „m0NESY“ Osipov, profesionalus „Counter-Strike 2“ žaidėjas iš „G2 Esports“, pabrėžia šios technologijos poveikį: „Puikiai atliktas šūvis varžovui į galvą įvyksta per akimirkos dalį – greičiau nei plakteli širdis. Su AG246FK monitoriumi „AGON by AOC“ pastumia galimybių ribas. 540 Hz atnaujinimo dažnis reiškia, kad serveryje esu dar tikslesnis.“

Kainos ir prieinamumas

Pristatydama šiuos monitorius „AGON by AOC“ dar kartą patvirtina savo kaip žaidimų monitorių rinkos lyderės statusą ir įsipareigoja suteikti esporto profesionalams ir entuziastams visus įrankius pergalėms pasiekti.

AGON PRO AG246FK ir AG256FS bus galima įsigyti nuo 2024 m. rugpjūčio vidurio už gamintojo nustatytą atitinkamą 699 ir 449 eurų kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas