AMD patvirtino, kad jau išsiųsti procesoriai nepateisino lūkesčių, o tai nulėmė „Ryzen 9000“ serijos lustų išleidimo nukėlimą

AMD

Technews.lt

2024-07-26, 13:00

0 komentarų

AMD oficialiai paskelbė, kad „Ryzen 9000“ pristatymas atidedamas. Bendrovė patvirtino, kad jau išsiųsti procesoriai nepateisino lūkesčių.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
AMD patvirtino, kad jau išsiųsti procesoriai nepateisino lūkesčių, o tai nulėmė „Ryzen 9000“ serijos lustų išleidimo nukėlimą

Todėl „Ryzen 9000“ serijos pristatymas atidėtas iki rugpjūčio 8 dienos, kai bus pradėti pardavinėti du iš keturių modeliai. Likusių dviejų modelių išleidimas bus nukeltas į rugpjūčio 15 d.

Nauja AMD „Ryzen 9000“ serijos išleidimo data:

  • „Ryzen 5 9600X“, „Ryzen 7 9700X“: iš liepos 31 d. į rugpjūčio 8 d.
  • „Ryzen 9 9900X“, „Ryzen 9 9950X“: iš liepos 31 d. į rugpjūčio 15 d.

Pasak „KitGuru“, AMD paaiškino, kad problema nesusijusi su atminties spartinimu, nepaisant tokių gandų technologijų žiniasklaidoje. Tačiau lieka neaišku, kas konkrečiai nepateisino lūkesčių.

„Vertiname susijaudinimą dėl „Ryzen 9000“ serijos procesorių. Atlikdami galutinius patikrinimus nustatėme, kad pirminiai gamybiniai vienetai, kurie buvo išsiųsti mūsų kanalų partneriams, neatitiko visų mūsų kokybės lūkesčių. Iš atsargumo ir siekdami išlaikyti aukščiausios kokybės patirtį kiekvienam „Ryzen“ naudotojui, bendradarbiaujame su savo kanalų partneriais, kad pradinius gamybinius vienetus pakeistume naujais.

Dėl šios priežasties mažmeninės prekybos galimybės bus trumpam atidėtos. Dabar procesoriai „Ryzen 7 9700X“ ir „Ryzen 5 9600X“ bus pradėti pardavinėti rugpjūčio 8 d., o procesoriai „Ryzen 9 9950X“ ir „Ryzen 9 9900X“ – rugpjūčio 15 d. Didžiuojamės, kad kiekvienam „Ryzen“ naudotojui galime pasiūlyti aukštos kokybės patirtį, todėl tikimės, kad mūsų gerbėjai turės puikią patirtį su naująja „Ryzen 9000“ serija“, - teigiama AMD išplatintame pranešime.

Dabar AMD bendradarbiauja su partneriais, kad „sugedusius“ įrenginius pakeistų „šviežiais“. Tikėkimės, kad tai reiškia, jog rinkoje niekas nebesusidurs su probleminiais procesoriais. AMD dar nepatvirtino informacijos apie šių naujų procesorių kainas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas