Analitikai prognozuoja įspūdingą OLED monitorių rinkos augimą: šiemet prognozuojamas net 181 proc. siekiantis metinis augimas, kitąmet tendencija išliks tokia pati

Technews.lt

2024-10-21, 19:55

0 komentarų

„TrendForce“ praneša, kad OLED monitorių rinka turėtų sulaukti postūmio, kai bus pristatyti nauji 31,5 colio OLED modeliai. Panelių gamintojai daugiausia dėmesio skiria produktų diferenciacijai ir geresnėms specifikacijoms, o keli žaidimų prekių ženklai agresyviai pristato naujus modelius, kad užimtų rinkos dalį.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Analitikai prognozuoja įspūdingą OLED monitorių rinkos augimą: šiemet prognozuojamas net 181 proc. siekiantis metinis augimas, kitąmet tendencija išliks tokia pati

Prognozuojama, kad 2024 metais OLED monitorių tiekimas pasieks 1,44 mln. vienetų, t. y. 181 proc. metinį augimą, o ateinančiais metais tikimasi tokio pačio spartaus augimo.

Tikimasi, kad „Samsung“ užims pirmąją vietą dėl didelių 49 colių OLED monitorių pardavimų ir nuolatinio naujų produktų išleidimo. Prognozuojama, kad 2024 metais jos rinkos dalis padidės iki 31 proc. LGE, naudodamasi dideliais panelių ištekliais ir nuolatiniu produktų portfelio plėtimu, turėtų užimti antrąją vietą su prognozuojama 19 proc. rinkos dalimi.

„TrendForce“ pažymi, kad ASUS, daugiausia dėmesio skirianti aukščiausios klasės produktams, 2024 m. turėtų gerokai padidinti OLED monitorių tiekimą. Tikimasi, kad šis prekės ženklas glaudžiai konkuruos su „Dell“ dėl trečios vietos rinkoje.

Agresyvi MSI plėtra į naujus pardavimo kanalus lėmė žymų bendro monitorių tiekimo augimą, o bendrovė užfiksavo didžiausią augimo tempą visose kategorijose. Prognozuojama, kad MSI OLED monitorių tiekimas didės sparčiausiai, todėl jos rinkos dalis padidės iki 11 proc. ir ji užims penktą vietą tarp didžiausių prekės ženklų. Tuo tarpu prognozuojama, kad „Gigabyte“, pristačiusi naujus OLED modelius, užims šeštąją vietą pagal rinkos dalį.

QD-OLED monitoriai turėtų dominuoti rinkoje, nes „Samsung Display“ agresyviai didina gamybos apimtis ir daugybė prekės ženklų pristato QD-OLED modelius. Tikimasi, kad QD-OLED dalis visose OLED monitorių siuntose padidės nuo 53,5 proc. 2023 m. iki 73 proc. 2024 m. Prognozuojama, kad WOLED rinkos dalis sumažės iki 26 proc., o RBG OLED rinkos dalis sudarys tik 1 proc.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas