AOC dalinasi šventinėmis dovanų idėjomis: atraskite idealų technologinį palydovą

AOC

Pranešimas spaudai

2023-12-17, 11:34

0 komentarų

Šį šventinį laikotarpį leiskitės į nepakartojamą kelionę, paruoštą visų tipų žaidėjams. Atraskite idealų technologinį palydovą varžybų entuziastui, įsitraukusiam tyrinėtojui, strategijų meistrui, laisvalaikio žaidėjui, istorinių nuotykių ieškotojui ar profesionaliam e-sporto meistrui.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
AOC dalinasi šventinėmis dovanų idėjomis: atraskite idealų technologinį palydovą

Pagerinkite savo mylimo žmogaus žaidimų nuotykius ir paverskite šį šventinį sezoną nepamirštamu su nepriekaištingai parinkta dovana!

Varžybų entuziastams

Žaidėjams, kurie mėgaujasi kelių žaidėjų kovų arenomis (MOBA) ir pirmojo asmens šaudyklėmis (FPS), AOC GAMING 25G3ZM/BK yra geriausias ginklas. Šis monitorius pasižymi trumpu įvesties vėlavimu ir aukštu 240 Hz atnaujinimo dažniu, todėl padeda įgyti pranašumą bet kuriame virtualiame mūšyje, užtikrina sklandų ir operatyvų žaidimą.

Gamintojo rekomenduojama kaina - 199 €

Įsitraukusiems tyrinėtojams

Turtų medžiotojai gali leistis į epinius nuotykius ir tyrinėti didžiulius atviro pasaulio RPG žaidimus su AGON AG405UXC. Šis monitorius - tai įspūdingo vaizdo šventė. Šis itin platus net 40 colių įstrižainės monitorius pasižymi aukšta QHD raiška (3440x1440), kurią papildo HDR palaikymas. Jis leidžia pasinerti į kvapą gniaužiančius kraštovaizdžius ir patirti žaidimus kaip niekada anksčiau, todėl kiekviena užduotis tampa vizualiai stulbinančia kelione.

Gamintojo rekomenduojama kaina - 599 €

Strategijų meistrams

Su AOC GAMING CU34G2X/BK žaidėjai-karvedžiai gaus trūkstamą dėlionės dalį, kad užtikrintai vadovautų savo armijoms ir užkariautų ištisas karalystes. CU34G2X/BK yra puikiai pritaikytas realaus laiko (RTS) ir ėjimais pagrįstiems (TBS) strategijos žaidimams. Jo itin platus ekranas suteikia strateginę galimybę plačiai apžvelgti teritoriją, o tai reikalinga visiškam dominavimui. Galima tiksliai suplanuoti kiekvieną žingsnį ir plačiame ekrane stebėti, kaip strategijos virsta pergalėmis.

Gamintojo rekomenduojama kaina - 389 €

Istorijų ir nuotykių ieškotojams

Drąsieji gali pasinerti į įtraukiančius pasakojimus ir vizualiai stulbinančius nuotykius su AOC GAMING CQ27G2S/BK. Šis monitorius, pritaikytas pasakojimais paremtiems žaidimams, pasižymi dideliu kontrasto santykiu ir ryškiu spalvų atkūrimu. Jo išlenktas dizainas sustiprina įtraukiančią atmosferą, o HDR10 palaikymas užtikrina ryškumą ir aukštą šešėlių kokybę. Kiekvieną siužeto posūkį ir emocijas sukeliantį momentą patirsite kinematografine kokybe, kuri atgaivina žaidimo istoriją.

Gamintojo rekomenduojama kaina - 269 €

Žaidžiantiems laisvalaikiu su draugais

AOC GAMING Q27G2S/EU yra idealus kompanionas ramiems žaidimų seansams su draugais. Sukurtas neįpareigojantiems kelių žaidėjų ir vieno žaidėjo žaidimams, Q27G2S/EU pasižymi patogiais apžvalgos kampais ir tiksliu spalvų atkūrimu. Jo IPS ekranas ir platūs apžvalgos kampai užtikrina, kad visi išliks veiksmo sukūryje ir nepraleis nė akimirkos. Šis optimalaus 27 colių dydžio, QHD raiškos ir 165 Hz atnaujinimo dažnio monitorius yra tikras prieinamos kainos, galios ir vaizdo aštrumo aukso viduriukas.

Gamintojo rekomenduojama kaina - 299 €

Profesionaliems e-sportininkams

Tiems, kurie siekia šlovės tokiuose e-sporto žaidimuose kaip CS:GO ir „League of Legends“, AGON PRO AG276QZD yra geriausias pasirinkimas. OLED technologijos dėka šis monitorius pasižymi itin trumpu atsako laiku, labai aukštu 240 Hz atnaujinimo dažniu, trumpu įvesties vėlavimu ir suderinamumu su NVIDIA G-SYNC, todėl kiekvienas judesys bus atliktas kaip niekada tiksliai. Pagerinkite savo e-sporto rezultatus ir varžykitės aukščiausiu lygiu.

Gamintojo rekomenduojama kaina - 999 €

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas