Aštrus ir greitas: „AOC GAMING Q27G4X“ sujungia 27 colių dydį ir QHD raišką su 180 Hz

Pranešimas spaudai

2024-02-12, 07:45

0 komentarų

„AGON by AOC“ – vienas iš pasaulyje pirmaujančių žaidimų monitorių ir IT priedų prekės ženklų – plečia savo „AOC GAMING“ liniją, papildydama G4 seriją, kuri yra apdovanojimus pelniusios G2 įpėdinė, QHD modeliu. 27 colių (68 cm) AOC GAMING Q27G4X turi „Fast IPS“ ekraną, kuris QHD (2560x1440) raiškos dėka rodo itin aiškų vaizdą, pasižymi įspūdingu 180 Hz atnaujinimo dažniu, iki 1 ms atsako laiku („GtG“) ir „Adaptive-Sync“ funkcija, užtikrinančia kone varžybų lygio žaidimų patirtį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aštrus ir greitas: „AOC GAMING Q27G4X“ sujungia 27 colių dydį ir QHD raišką su 180 Hz

Neseniai pristatytos G4 linijos dizainas, kurį įkvėpė „stealth“ naikintuvų išvaizda, yra ypatingai aštrus. Dydis ir raiška verčia Q27G4X optimaliu pasirinkimu už puikią kaina, todėl jis neabejotinai vilios tiek mėgėjus, tiek svajojančius tapti profesionaliais žaidėjais. Greito, tiksliai spalvas atkuriančio ir plačiais žiūrėjimo kampais pasižyminčio IPS ekrano dėka Q27G4X puikiai tinka ir kasdienėms užduotims atlikti.

Be kompromisų

Monitoriai gali tarnauti ilgiau už daugelį kitų kompiuterio komponentų, todėl išsirinkti gerą žaidimų monitorių, kuris nebijo ateities ir tinka darbui, mokslams ir žaidimams, neturėtų būti taip sudėtinga. AOC GAMING Q27G4X yra puikus kandidatas dėl 27 colių „Fast IPS“ ekrano, kuriame puikus spalvų tikslumas ir plati gamos aprėptis yra suderinti su aukštu 180 Hz atnaujinimo dažniu ir mažu iki 1 ms atsako laiku („GtG“). 10 bitų ekrane atkuriama 1,07 mlrd. spalvų - šis monitorius pasižymi labai plačia spalvų gama.

Q27G4X turi „VESA DisplayHDR 400“ sertifikatą, todėl gali priimti HDR10 signalą ir atkurti HDR turinį, taip praturtindamas žaidimus ryškiomis spalvomis. Aukštas pikselių tankis (109 pikselių kvadratiniame colyje) užtikrina geresnį teksto ir smulkių detalių aiškumą. Šiuolaikinės grafikos plokštės jau leidžia pasiekti aukštą QHD raišką daugumoje šių dienų žaidimų, todėl naudotojai iškart galės džiaugtis sklandesniais žaidimais.

Gilios ir tikslios spalvos džiugina ne tik žiūrint filmus ar žaidžiant žaidimus, bet ir kuriant turinį - pavyzdžiui, montuojant vaizdo įrašus, nuotraukas ar kuriant gyvas transliacijas.

Šviežias dizainas dominavimui e-sporte

Kaip ir neseniai pristatyti „Full HD“ modeliai 24G4X ir 27G4X, QHD modelis Q27G4X taip pat turi naują, „stealth“ naikintuvus primenantį dizainą su ryškiomis linijomis ir trikampių motyvais, kurie paįvairina plokščią korpuso paviršių. Palyginti su ankstesniais monitoriais, šio stovo pagrindas yra kompaktiškesnis, užima mažiau vietos ant stalo, todėl žaidėjui lieka daugiau erdvės platiems judesiams pele - tai yra būdinga varžyboms e-sporte.

Šis monitorius neturi ryškių spalvinių akcentų, todėl gerai įsilieja į įvairias egzistuojančias sistemas.

Geresnis tiek išore, tiek vidumi

Dizaino pakeitimai palietė ne tik monitoriaus korpusą, bet ir jo vidų. Atsižvelgdama į naudotojų atsiliepimus, „AGON by AOC“ į šį monitorių įdiegė geresnį ir intuityvesnį ekrano funkcijų meniu, kad naudotojai galėtų lengvai rasti norimus nustatymus. Žinoma, „AOC G-Menu“ programa yra geras įrankis monitoriaus ir kitų „AGON by AOC“ periferinių įrenginių nustatymams valdyti. Čia yra ir su žaidimais susijusių funkcijų. Pavyzdžiui, naujas išmanusis reguliuojamos spalvos taikiklis suteikia ženklų pranašumą, kai pats žaidimas neturi taikiklio.

Puiki ergonomika ir ekologiška pakuotė

AOC GAMING Q27G4X monitorius žymi reikšmingą žingsnį link tvarių ir patogių žaidimų technologijų. Šis modelis atkeliauja ekologiškoje pakuotėje su popieriniu paminkštinimu, kurio poveikis aplinkai yra žymiai mažesnis.

Ergonomiškas stovas leidžia reguliuoti aukštį, pakreipimą ir pasukimą, kad būtų užtikrintas optimalus patogumas žaidžiant, dirbant ar mokantis. „Flicker-Free“ technologija ir „LowBlue“ režimas užtikrina akių komfortą ilgesnių sesijų metu. Monitorius turi VESA standarto tvirtinimą, o jo korpusas be rėmelio trijose pusėse padeda šalia statant kelis monitorius. Geresnei žaidimų patirčiai monitoriuje yra integruoti garsiakalbiai ir ausinių lizdas.

AOC GAMING Q27G4X suteikiama 3 metų garantija ir jį bus galima įsigyti nuo 2024 m. vasario už gamintojo nustatytą 269,00 eurų kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas