„Asus“ pristatė įspūdingomis savybėmis aprūpintą nešiojamą kompiuterį: naujasis „Zenbook Duo“ suteiks dar daugiau opcijų nei jo pirmtakas, pamatykite tai patys

Pranešimas spaudai

2024-01-13, 08:06

0 komentarų

Kiekvienų metų sausis yra ypatingas technologijų gerbėjams ir entuziastams. Ne išimtis ir 2024 metų pradžia. Las įvyko kasmetinė CES (ang. Consumer Electronics Show) paroda, kurioje gamintojai demonstruoja savo naujausius produktus. Savo naujienas pristatė ir „Asus“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Asus“ pristatė įspūdingomis savybėmis aprūpintą nešiojamą kompiuterį: naujasis „Zenbook Duo“ suteiks dar daugiau opcijų nei jo pirmtakas, pamatykite tai patys

Taivane įsikūrusi technologijų kompanija „Asus“ Las Vegase vykusios parodos metu pristatė naują išmanųjį telefoną, apie kurį plačiau skaityti galite paspaudę čia, tačiau tai nebuvo vienintelis naujas gamintojo produktas. CES 2024 parodoje buvo pademonstruotas ir atnaujintas „Zenbook Duo“ nešiojamo kompiuterio modelis, kuris aprūpintas net dviem ekranais.

Naujasis „Asus Zenbook Duo“ modelis atkeliauja su dviem 14 colių įstrižainės OLED ekranais, o gamintojas pasiūlys ir dvi skirtingas versijas. Skelbiama, jog nešiojamas kompiuteris bus siūlomas su 1 920 x 1 200 taškų raiškos panelėmis ir 60 Hz atnaujinimo dažniu arba su 2 880 x 1 800 taškų raiška ir 120 Hz atnaujinimo dažniu.

Įdomu tai, jog atnaujintos nešiojamo kompiuterio versijos klaviatūra yra nuimama, kas leis „Zenbook Duo“ naudoti skirtingomis padėtimis. Jį galima naudoti kaip tipinį nešiojamąjį kompiuterį, paslėpus antrąjį ekraną, arba galima išnaudoti abu ekranus su klaviatūra ir be jos. „Asus“ naujienos ekranai turi stovą, kurį galima nustatyti taip, kad jie stovėtų ant stalo, kad galėtumėte dirbti su klaviatūra, panašiai kaip staliniame kompiuteryje.

„Asus Zenbook Duo“ svers 3,64 kilogramu, o jo viduje rasime „Intel Core Ultra“ procesorių. Pirkėjams bus siūloma iki 32 GB operatyviosios (RAM), iki 2 TB vidinės talpos su SSD diskais, o šio kompiuterio veikimą palaikys 75 Wh baterija. Deja, tačiau gamintojas neatskleidė apie akumuliatoriaus veikimo laiką su vienu įkrovimu.

Naujasis „Asus“ nešiojamas kompiuteris taip pat turės dvi „Thunderbolt 4“ jungtis, USB lizdą, HDMI išvesties jungtį bei ausinių lizdą. Pranešama, jog šio įrenginio kaina sieks maždaug 1 977 eurus. Tiesa, bent jau kol kas ši naujiena bus prieinama tik JK rinkoje, o informacijos apie pasirodymą kituose regionuose – nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas