Atraskite QHD aiškumą ir 100 Hz atnaujinimo dažnį su AOC USB-C monitoriumi Q27B3CF2 namams ir biurui

AOC

Pranešimas spaudai

2024-05-26, 07:54

0 komentarų

Monitorių specialistai AOC išdidžiai pristato naują prašmatnų QHD modelį, papildysiantį į vertę orientuotą B3 seriją. Tai – 27 colių (68,6 cm) monitorius AOC Q27B3CF2, kuris atneša QHD raišką (2560 x 1440) tiek į namų, tiek į biuro aplinką.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Atraskite QHD aiškumą ir 100 Hz atnaujinimo dažnį su AOC USB-C monitoriumi Q27B3CF2 namams ir biurui

Jame daili konstrukcija suderinta su puikiomis techninėmis charakteristikomis. Tokios savybės kaip 100 Hz atnaujinimo dažnis, USB-C (įskaitant 65 W įkrovimo galią) ir „Adaptive-Sync“ rodo, kad Q27B3CF2 buvo sukurtas produktyvumui ir komfortui už išskirtinę kainą.

Pagrindinės Q27B3CF2 savybės:

  • 27 colių įstrižainės IPS ekranas su QHD raiška pasižymi dideliu pikselių tankiu (109 pikseliai kvadratiniame colyje), kad vaizdai būtų ryškūs ir detalūs.
  • Itin siauri rėmeliai padeda šalia statant kelis monitorius.
  • USB-C su 65 W įkrovimo galia ir du USB-A lizdai supaprastina prijungimą ir leidžia išvengti laidų raizgalynės.
  • 100 Hz atnaujinimo dažnis, „Adaptive-Sync“ ir greitas reakcijos laikas iki 4 ms „GtG“ (su pikselių spartinimo nustatymais) bei 1 ms MPRT naršymui socialiniuose tinkluose, vaizdo įrašų žiūrėjimui ir žaidimams suteikia sklandumo.
  • „LowBlue“ režimas ir „Flicker-Free“ technologija tausoja akis.
  • Integruotas maitinimo šaltinis ir VESA standarto tvirtinimas suteikia lankstumo, padeda įrengiant monitorių bet kurioje aplinkoje.

Geresnės prisijungimo galimybės ir žiūrėjimo komfortas

Prijungti Q27B3CF2 prie mobiliojo įrenginio ar stalinio kompiuterio yra labai paprasta, nes jis turi 3.2 kartos USB-C 1x1 jungtį su 65 W įkrovimo galia, kuris palaiko „DisplayPort Alt“ režimą. Tai yra vieno laido sprendimas nešiojamiesiems kompiuteriams.

Tuo tarpu HDMI 2.0 lizdas leidžia prijungti labai įvairius šaltinius. Du 3.2 kartos USB-A lizdai ir USB UP jungtis leidžia prijungti periferinius įrenginius tiesiai prie monitoriaus, kad būtų sumažinta netvarka ant stalo.

Optimizuotas šiuolaikiniams biuro ir namų poreikiams

AOC Q27B3CF2 yra ne tik gražus, bet ir patogus. Tokios funkcijos kaip „LowBlue“ režimas ir „Flicker-Free“ technologija padeda kovoti su akių nuovargiu. Šis monitorius padeda išlaikyti sveiką laikyseną ir susikurti patogią darbo vietą, nes turi 110 mm amplitudėje reguliuojamo aukščio stovą. Be to, jis turi VESA standarto tvirtinimo taškus, todėl montavimo galimybės yra labai lanksčios.

Dizainas ir funkcionalumas geresnei naudotojo patirčiai

Q27B3CF2 išsiskiria itin siaurais rėmeliais, o tai padeda greta statant kelis monitorius. 27 colių IPS ekranas pasižymi dideliu pikselių tankiu (109 pikseliai kvadratiniame colyje), todėl vaizdo detalės jame yra labai aiškios. Platūs žiūrėjimo kampai (178°/178°) užtikrina, kad vaizdas ekrane bus ryškus ir stulbinantis net ir žiūrint šiek tiek iš šono. Nesvarbu, kur jis bus naudojamas – moderniame biure ar namuose – stilingasis Q27B3CF2 sklandžiai įsilieja į aplinką ir atsineša išskirtinę vaizdo kokybę.

Sukurtas atsižvelgiant į kasdienius namų ir biuro poreikius, Q27B3CF2 yra dar vienas AOC žingsnis siūlant praktiškus, aukštos kokybės sprendimus už patrauklią kainą. Elegantiškas dizainas, puikios techninės charakteristikos ir į naudotoją orientuotos funkcijos paverčia jį universaliu pasirinkimu įvairioms užduotims – nuo darbo biure iki kasdienių pramogų.

Kaina ir prieinamumas

Ateičiai paruoštos QHD skiriamosios gebos ir universalių funkcijų dėka AOC Q27B3CF2 taps svarbia darbo vietos dalimi tiek namie, tiek biure. Jis tikrai puikiai suderina gražų dizainą, geras technines savybes ir komfortą. AOC B3 serija siūlo kelis 24 ir 27 colių „Full HD“ modelius su reguliuojamo aukščio stovais (24B3CF2, 27B3CF2) arba be jų (24B3CA2, 27B3CA2) – visi šie monitoriai pasižymi 100 Hz atnaujinimo dažniu ir USB-C prisijungimo galimybėmis, patenkinančiomis namų ir verslo naudotojų poreikius.

AOC Q27B3CF2 prieinamas nuo 2024 m. gegužės už gamintojo rekomenduojamą 249 € kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas