Aukštas 280 Hz atnaujinimo dažnis ir greita reakcija – pasiekite pergalę su „AOC GAMING 27G2ZN3/BK“ monitoriumi

Pranešimas spaudai

2024-06-01, 10:54

0 komentarų

„AGON by AOC“ – vienas iš pasaulyje pirmaujančių žaidimų monitorių1 ir IT priedų prekės ženklų – su pasididžiavimu pristato AOC GAMING 27G2ZN3/BK – galingą monitorių, suderintį e-sporto lygio charakteristikas ir precedento neturintį prieinamumą.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Aukštas 280 Hz atnaujinimo dažnis ir greita reakcija – pasiekite pergalę su „AOC GAMING 27G2ZN3/BK“ monitoriumi

Šis 27 colių (68,6 cm) „Full HD“ monitorius pasižymi stulbinančiu 280 Hz atnaujinimo dažniu, labai trumpu įvesties vėlavimu, greitu atsako laiku (iki 1 ms „GtG“ ir 0,5 ms MPRT), „Adaptive-Sync“ kintamo dažnio sinchronizavimui ir didelio kontrasto „Fast VA“ ekranu. Taip AOC GAMING 27G2ZN3/BK nustato naują prieinamų, konkurencingų žaidimų monitorių standartą.

Geriausia iš daugelio pasaulių

AOC GAMING 27G2ZN3/BK sujungia kelių technologijų privalumus. Ryškus, kontrastingas „Fast VA“ ekranas atkuria tikroviškas spalvas, todėl žaidėjai gali mėgautis gilia juoda spalva ir plačia gamos aprėptimi (123,3 % sRGB ir 92,2 % DCI-P3). Šis grožis ypatingai gerai atsiskleidžia veiksmo ir siužetiniuose žaidimuose. Greituose žaidimuose 280 Hz atnaujinimo dažnis ir trumpas įvesties vėlavimas tiesiog sujungs žaidimų pasaulį su žaidėju.

Naudojant MBR („Motion Blur Reduction“) nustatymą, monitorius pasiekia 0,5 ms reakcijos laiką (MPRT), todėl žymiai pagerėja judesių aiškumas. Tai leidžia žaidėjams tiksliau sekti priešininkus ir staigiai reaguoti į jų judesius. 27G2ZN3/BK tikrai yra vienas iš biudžetui draugiškiausių aukšto atnaujinimo dažnio monitorių, puikiai tinkančių bet kokiam žaidimui ir bet kokiam žaidėjui.

Kiekviena milisekundė yra svarbi

AOC GAMING 27G2ZN3/BK monitoriaus pasiekiamas 280 Hz atnaujinimo dažnis dovanoja įspūdingą sklandumą ir leidžia greitai reaguoti į pokyčius žaidime. Toks žaibiškas atnaujinimo dažnis yra labai svarbus greitiems žaidimams, pavyzdžiui, pirmojo asmens šaudyklėms, lenktynių, koviniams žaidimams, kuriuose kiekviena sekundės dalis gali nulemti pergalę ar pralaimėjimą.

Kuo atnaujinimo dažnis aukštesnis, tuo trumpesnis įvesties vėlavimas. Trumpas įvesties vėlavimas užtikrina, kad kiekvienas nurodymas bus įvykdytas akimirksniu, išlaikant sklandų ryšį tarp žaidėjo veiksmų ir ekrane matomo rezultato.

Kontrastingas, greitai reaguojantis „Fast VA“ ekranas ir įtraukiantis vaizdas

AOC GAMING 27G2ZN3/BK turi 27 colių „Fast VA“ ekraną, pasižymintį „Full HD“ raiška. Jis užtikrina ryškias spalvas ir gilią juodą, kad žaidimai būtų įtraukiantys. „Fast VA“ technologija pasižymi išskirtiniu kontrasto santykiu (4000:1), todėl išryškėja kiekviena detalė – nuo tamsiausių šešėlių iki ryškiausių akcentų. Šis monitorius pasižymi 300 nitų ryškumu ir palaiko HDR10, todėl žaidimai jo ekrane atgyja stulbinamai aiškiai ir ryškiai.

Nepriekaištingas suderinamumas ir ergonomiškas dizainas

„AGON by AOC“ supranta, kad žaidėjai naudoja įvairias platformas, todėl AOC GAMING 27G2ZN3/BK galima sklandžiai jungti tiek prie asmeninio kompiuterio, tiek prie žaidimų konsolės. Prijungus konsolę palaikomas 120 Hz atnaujinimo dažnis ir 1080p raiška, todėl žaidėjai gali mėgautis sklandžiu ir greitai reaguojančiu žaidimu. Šiame monitoriuje yra du HDMI 2.0 lizdai ir vienas „DisplayPort 1.4“ lizdas, o tai suteikia plačias prisijungimo galimybes.

Siekiant užtikrinti komfortą ilgų žaidimų sesijų metu, 27G2ZN3/BK komplektuojamas su 130 mm amplitudėje reguliuojamo aukščio stovu, leidžiančiu keisti monitoriaus pakreipimą ir pasukimą. Žaidėjai gali lengvai pasirinkti norimą žiūrėjimo kampą ir sumažinti kaklo ir akių patiriamą stresą, pagerinti komfortą ilgų žaidimų sesijų metu.

„Flicker-Free“ technologija ir „LowBlue“ režimas irgi prisideda prie patogumo, ypač žaidžiant naktį. 27G2ZN3/BK leidžia ir tiksliai sureguliuoti spalvas, ryškumą ir šešėlius („Shadow Control“), įjungti papildomą taikiklį („Dial Point“) arba kadrų per sekundę skaitiklį („Frame Counter“). Šie nustatymai prieinami ir „AOC G-Menu“.

Kaina ir prieinamumas

AOC GAMING 27G2ZN3/BK bus suteikiama 3 metų garantija, jį galima įsigyti nuo 2024 m. gegužės pabaigos už biudžetui draugišką gamintojo rekomenduojamą 239,00 € kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas