„Corsair“ pristatė naują monitorių: pademonstruotas 45 colių sulenkiamas OLED žaidimų monitorius

CORSAIR šiandien paskelbė, kad galima iš anksto užsisakyti nekantriai laukiamą „XENEON FLEX 45WQHD240“ OLED žaidimų monitorių – pirmąjį pasaulyje 45 colių 21:9 sulenkiamą OLED žaidimų monitorių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Corsair“ pristatė naują monitorių: pademonstruotas 45 colių sulenkiamas OLED žaidimų monitorius

Nuo pat pristatymo 2022 m. rugpjūtį „XENEON FLEX 45“ įkvėpė kompiuterių entuziastų ir žaidėjų vaizduotę savo nepaprastu W-OLED technologijos, 21:9 kraštinių santykio, 45 dydžio, 240 Hz atnaujinimo dažnio ir nuostabaus gebėjimo sulenkti ekraną nuo visiškai plokščio iki 800R išlinkio.

Dabar nebereikia laukti kito šuolio į priekį monitorių technologijų srityje – CORSAIR interneto parduotuvėje jau galima iš anksto užsisakyti „XENEON FLEX 45“ už patrauklią 1999,99 JAV dolerių (be mokesčių) kainą. Užsakymai bus išsiųsti 2022 m. gruodžio pabaigoje, todėl žaidėjai gali ruoštis įsigyti „CORSAIR XENEON 45“ ir nustatyti savo išlinkį.

Sukurtas bendradarbiaujant su OLED novatoriumi „LG Display“, „XENEON FLEX 45“ yra CORSAIR inžinerinės patirties ir pažangiausios W-OLED technologijos kulminacija, siekiant sukurti visiškai naujos klasės monitorių. 45 colių 3440×1440 (21:9 kraštinių santykis) ekranas „XENEON FLEX 45“ užtikrina kinematografišką vaizdą, kuris tinka tiek darbui, tiek pramogoms ir pasižymi stulbinama vaizdo kokybe, kurią užtikrina iki 1000 nitų maksimalus ryškumas ir 1 500 000 000:1 kontrasto santykis.

„XENEON FLEX 45“ nustato naujus didelio kadrų dažnio ir mažo atsako laiko žaidimų monitorių standartus. Judesio susiliejimas beveik visiškai pašalinamas, nes 240 Hz atnaujinimo dažnis, 0,03 ms GtG atsako laikas ir beveik momentinis 0,01 ms pikselių įjungimo / išjungimo laikas – visa tai beveik panaikina judesio susiliejimą ir užtikrina, kad jūsų žaidimai atrodytų geriausiai – visa tai visiškai suderinama su „NVIDIA G-SYNC“ ir „AMD FreeSync Premium“.

„XENEON FLEX 45“ suteikiama visapusiška trejų metų garantija, apimanti nulinio mirusių pikselių kiekio ir nulinio išdegimo garantiją, todėl „XENEON FLEX 45“ taip pat užtikrina, kad jis ilgus metus atrodys geriausiai.

Prieinamumas

„XENEON FLEX 45WQHD240“ OLED žaidimų monitorių jau dabar galima iš anksto užsisakyti CORSAIR internetinėje parduotuvėje už 1999,99 JAV dolerių (be mokesčių), o monitoriai turėtų būti pradėti tiekti 2022 m. gruodžio pabaigoje.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas