Inovacijos, tvarumas ir sklandus valdymas: atraskite ekranų technologijų ateitį su „Philips Monitors“ parodoje ISE 2024

Pranešimas spaudai

2024-01-26, 07:45

0 komentarų

MMD, pirmaujanti technologijų bendrovė ir „Philips Monitors“ prekės ženklo licencijavimo partnerė, džiaugiasi galėdama pranešti, kad kartu su „Philips Professional Displays“ (PPDS) dalyvaus ISE 2024 – profesionalių audio ir video sistemų ir sistemų integravimo sektoriaus parodoje, kuri 2024 m. sausio 30 - vasario 2 dienomis vyks Barselonoje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Inovacijos, tvarumas ir sklandus valdymas: atraskite ekranų technologijų ateitį su „Philips Monitors“ parodoje ISE 2024

Garsiojoje „Fira Barcelona Gran Via“ vykstanti audio ir video įrangos paroda ISE 2024, kurioje bus daugiau nei tūkstantis dalyvių ir 60 tūkstančių lankytojų, kviečia naujame įspūdingame 344 kvadratinių metrų ploto „Philips“ stende 3P500 susipažinti su įvairiais inovatyviais ir tvariais gaminiais. „Philips“ stendas bus padalintas į keletą skaitmeninių zonų, kuriose lankytojai galės išbandyti „Philips“ sprendimus verslui ir namų biurams bei lietimu valdomus monitorius.

„Philips Monitors“ pristatys du geriausius savo pavyzdžius namų biurui ir nuotoliniam mokymuisi. 34 colių lenktas WQHD monitorius 34B1U5600CH turi integruotą 5 MP internetinę kamerą su „Windows Hello“ ir triukšmą slopinantį mikrofoną, kad bendravimas būtų aiškus. Jis taip pat turi integruotą USB-C stotelę ir papildomas funkcijas, skirtas profesionalams, reikalaujantiems aukštesnio lygio jungiamumo. Siūlydama optimizuotą vizualizaciją, monitoriaus „PowerSensor“ funkcija padeda sutaupyti iki 80 % energijos sąnaudų.

Žengiant dar vieną žingsnį į energijos taupymo sprendimų sritį, „Philips 272B1G“ yra specialiai sukurtas tvariam produktyvumui užtikrinti. Šis aplinkai draugiškas 27 colių FHD monitorius yra aukštesnės energijos efektyvumo klasės ir užtikrina puikų našumą: jo nauja LED apšvietimo technologija palaiko ryškų vaizdą ir puikias spalvas, bet naudoja gerokai mažiau energijos, o „LightSensor“, „PowerSensor“ ir fizinis maitinimo jungiklis sumažina energijos suvartojimą iki nulio. Parodos lankytojai galės pamatyti ir kitus „Philips Monitors“ energijos taupymo sprendimus - štai „Philips SPT6307BL“ yra kompaktiškas belaidės klaviatūros ir pelės komplektas su išmania energijos taupymo funkcija.

ISE 2024 parodoje pristatomame „Philips“ asortimente taip pat bus įvairių lietimu valdomų monitorių, pritaikytų įvairioms aplinkoms. Visi jie pasižymi greitu reagavimu į lietimą iki 10 taškų vienu metu. Pavyzdžiui, 242B1TC tenkina bet kokius namų, biuro ar mokslo įstaigų poreikius, nes pasižymi natūralesniu, sklandesniu ir greitesniu reagavimu bei „plug & play“ suderinamumu su „Windows“, „Android“ ir „Linux“ operacinėmis sistemomis.

Tuo tarpu „Philips 172B1TFL“ monitorius puikiai tinka viešosioms erdvėms, nes gali būti valdomas lietimu net dėvint pirštines, o nuo krašto iki krašto jį dengiantis stiklas su 7H atsparumu įbrėžimams užtikrina, kad valdymas lietimu patikimai veiks ilgai, o patį ekraną bus lengva išlaikyti švarų tiek patalpose, tiek lauke.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas