Naujas patogumo ir produktyvumo lygis: „Philips monitors“ pasitinka naujus USB-C modelius su internetine kamera

Šių dienų profesionalai lengviau prisitaiko prie naujų technologijų. Nuolat keičiantis darbo ritmui, erdvėms ir stiliui, MMD, pirmaujanti ekranų specialistė ir „Philips monitors“ prekės ženklo licencijos partnerė, pristato naują modelių seriją, sukurtą šiems dinamiškiems poreikiams patenkinti.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Naujas patogumo ir produktyvumo lygis: „Philips monitors“ pasitinka naujus USB-C modelius su internetine kamera

„Philips monitors 34B1U5600CH“, „24B1U5301H“ ir „27B1U5601H“ siūlo daugybę funkcijų, užtikrinančių vaizdo konferencijų patogumą, produktyvumą ir komfortą bet kokio tipo darbo vietose, pirmenybę teikiant ryšiui ir daugiafunkciškumui.

Pagrindinės savybės:

  • 5 MP internetinė vaizdo kamera su triukšmą slopinančiu mikrofonu ir dviem integruotais 5 W garsiakalbiais nepriekaištingoms vaizdo konferencijoms
  • USB 3.2 protokolas greitam duomenų perdavimui
  • „DisplayPort-out“ papildomiems ekranams prijungti
  • Įmontuotas KVM jungiklis, kad būtų galima lengvai perjungti vaizdo šaltinius
  • 27 ir 34 colių modeliai taip pat turi USB-C prijungimo prie kompiuterio funkciją su RJ45 ir iki 100 W galios tiekimą
  • „PowerSensor“, leidžiantis iki 80 % sumažinti energijos sąnaudas
  • „SmartErgoBase“ - patogumą didinantis ergonominis reguliavimas
  • 100 % perdirbama pakuotė

„Philips monitors“ yra pasiryžę savo profesionaliems naudotojams pasiūlyti viską, ko reikia, kad jie galėtų maksimaliai išnaudoti kiekvieną darbo dieną. „24B1U5301H“, „27B1U5601H“ ir „34B1U5600CH“ monitoriai pasižymi gausybe funkcijų, kurios skatina maksimalų produktyvumą namuose ar biure, kartu saugo naudotojų komfortą ir gerovę, nes technologijos, gerinančios virtualų bendradarbiavimą ir daugiafunkcinį darbą, padeda užtikrinti jų patogumą ir geresnę savijautą. Daugelį nudžiugins tai, kad šie modeliai tausoja planetą ir nebrangina energijos sąskaitų.“ - sako „MMD-Monitors Displays“ produktų valdymo vadovas Artiomas Chomenko.

Profesionalus sąjungininkas kasdienai

„Philips 24B1U5301H“, „27B1U5601H“ ir „34B1U5600CH“ sukurti taip, kad palengvintų kiekvieną užduotį ir užtikrintų ryškų, gyvą vaizdą bei puikią vaizdo kokybę, kuri patiks net reikliausiems „CAD-CAM“, 3D grafikos ar fotografijos profesionalams. Visi trys modeliai užtikrina ryškų vaizdą ir pasižymi itin plačiais 178/178° žiūrėjimo kampais dėl IPS (24 ir 27 colių modeliai) arba VA technologijos (34 colių modelis). Tiek 34", tiek 27" modeliai pasižymi „CrystalClear“ raiška – „34B1U5600CH“ – UWQHD (3440x1440), o „27B1U5601H“ – WQHD (2560x1440), todėl atitinka net ir išrankiausių profesionalų lūkesčius, keliamus aukščiausios klasės ekranams.

Dėl naujoviškų technologijų, tokių kaip C tipo USB prievadas su vienu kabeliu, kuriuo vienu metu galima sparčiai perduoti duomenis, kurti tinklą ir įkrauti nešiojamąjį kompiuterį, pirmenybė teikiama ryšiui ir daugiafunkciškumui. Integruotas KVM jungiklis „MultiClient“ leidžia naudotojams valdyti du atskirus kompiuterius viena monitoriaus, klaviatūros ir pelės sąranka ir suteikia galimybę vienu mygtuko paspaudimu perjungti vaizdo šaltinius. O „DisplayPort-out“ yra dar viena funkcija, kuri supaprastina darbo dieną, nes leidžia naudotojams grandininiu būdu sujungti savo monitorius. Galiausiai USB 3.2 šakotuvas leidžia greičiau ir išsamiau išvesti periferinius įrenginius, sumažindamas kabelių netvarką.

Visuose trijuose modeliuose virtualų bendradarbiavimą palengvina tokios funkcijos kaip integruota 5 MP interneto kamera, triukšmą slopinantis mikrofonas ir garsiakalbiai. Mikrofonas ir garsiakalbiai užtikrina aiškų bendravimą, o internetinė kamera saugo naudotojų privatumą naudodama fizinį jungiklį ir yra aprūpinta pažangiais jutikliais, leidžiančiais greitai ir saugiai atpažinti „Windows HelloTM“ veidą.

Kadangi ilgos darbo kompiuteriu valandos gali greitai atsiliepti tiek dirbant namuose, tiek biure, „Philips 24B1U5301H“, „27B1U5601H“ ir „34B1U5600CH“ užtikrina regėjimo ir ergonominį komfortą, nes turi pakreipiamą, pasukamą ir reguliuojamo aukščio pagrindą bei TUV „Eye Comfort“ sertifikatą, mažinantį akių nuovargį. Šiuose modeliuose taip pat įdiegta funkcija „PowerSensor“, leidžianti iki 80 % sumažinti energijos sąnaudas, ir „LightSensor“, užtikrinanti tobulą ryškumą esant bet kokiam aplinkos nustatymui.

Kainos ir prieinamumas

„Philips 24B1U5301H”, „27B1U5601H” ir „34B1U5600CH” bus galima įsigyti nuo spalio mėnesio pabaigos, atitinkamai už 439 €, 549 € ir 759 € kainą.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas