„Philips Monitors“ pristato žadą atimantį greitį lenktame „Evnia 27M2C5200W“ ekrane: suteikia viską, ko reikia, kad jie galėtų maksimaliai mėgautis bet kurio žaidimo scenarijumi

Pranešimas spaudai

2024-07-23, 08:59 (atnaujinta 2024-07-23, 13:43)

0 komentarų

MMD, pirmaujanti ekranų specialistė ir „Philips Monitors“ prekės ženklo licencijos partnerė, su pasididžiavimu pristato naują „Evnia“ žaidimų monitorių linijos papildymą „Evnia 27M2C5200W“.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Philips Monitors“ pristato žadą atimantį greitį lenktame „Evnia 27M2C5200W“ ekrane: suteikia viską, ko reikia, kad jie galėtų maksimaliai mėgautis bet kurio žaidimo scenarijumi

Šis modelis žaidėjams suteikia viską, ko reikia, kad jie galėtų maksimaliai mėgautis bet kurio žaidimo scenarijumi. Šis monitorius turi didelį lenktą „Fast VA“ technologijos ekraną, kuris tiesiog įtraukia žaidėją į žaidimų pasaulį ir džiugina 280 Hz atnaujinimo dažniu ir žaibiškai greitu 0,3 ms pikselių reakcijos laiku (MPRT). 27M2C5200W taps galingu nauju sąjungininku visiems žaidėjams.

„Philips Evnia 27M2C5200W“ yra kiekvieno žaidėjo svajonė. Lenkta ekrano forma įtraukia į žaidimą, o itin aukštas atnaujinimo dažnis, trumpas įvesties vėlavimas ir 0,3 ms pikselių reakcijos laikas (MPRT) užtikrina tokią žaidimų patirtį, kuri neabejotinai pašiauš plaukus net ir visko mačiusiems“, – teigia „Philips Evnia“ ir AOC žaidimų monitorių regioninis produktų vadybininkas César Acosta.

Ypatingas greitis, nuostabūs vaizdai, optimalus komfortas

Sukurtas atsižvelgiant į greitus žaidimus, „Philips Evnia 27M2C5200W“ leidžia naudotojams patirti visą žaidimų veiksmą. „Fast VA“ ekranas veikia keturis kartus greičiau nei įprastas VA ekranas, todėl vaizdas yra aiškus net kai viskas greitai juda. Labai trumpas 0,3 ms pikselių reakcijos laikas (MPRT) užtikrina nepaprastai sklandų žaidimą be susiliejimo ar striginėjimo.

Tačiau tai dar ne viskas. 27M2C5200W monitorius gali pasigirti ir 280 Hz atnaujinimo dažniu, kuris vaizdams suteikia sklandumo, leidžia pasiekti labai aukštą kadrų spartą, o trumpas įvesties vėlavimas užtikrina, kad kiekvienas judesys akimirksniu atsispindės ekrane – tai yra tikras pranašumas aukšto tempo žaidimuose, kur kiekviena milisekundė gali nulemti pergalę ar pralaimėjimą. „SmartImage“ režimas suteikia dar daugiau malonumo žaidžiant žaidimus, nes monitoriaus vaizdo režimas pritaikomas prie žaidimo tipo, o „Smart Crosshair“ taikiklis padeda paleisti taiklų šūvį šaudyklėse.

„Philips Evnia 27M2C5200W“ monitoriaus 27 colių lenktas ekranas pasižymi 16:9 „Full HD“ raiška (1920 x 1080), todėl vaizdas yra aiškus ir maloniai įtraukiantis. HDR10 palaikymas reiškia, kad šis monitorius gali pasigirti didesniu ryškumu, geresniu kontrastu ir spindinčiomis spalvomis, todėl žaidėjai gali mėgautis puikia vaizdo kokybe ne tik žaidimuose, bet ir žiūrėdami filmus ar redaguodami nuotraukas.

Nė vienas žaidėjas neapsiriboja tik vienu žaidimo raundu, todėl „Philips Evnia 27M2C5200W“ turi keletą sveikatą saugančių savybių, kad visada būtų užtikrintas optimalus komfortas. Ekraną galima pakreipti, pasukti ir pakelti/nuleisti pagal naudotojo pageidavimus, o tokios savybės kaip „LowBlue“ režimas ir „Flicker-Free“ technologija sumažina akims tenkantį krūvį.

Svarbu ir tai, kad šis monitorius buvo sukurtas atsižvelgiant į aplinkosaugą. Jo pakuotė pagaminta iš 100 % perdirbamų medžiagų, jo korpuse nėra gyvsidabrio ir PVC/BFR, jis atitinka daugybę aplinkosaugos ir energijos standartų, įskaitant RoHS, CB, TUV/ISO9241-307, „CE Mark“ ir FCC.

„Philips Evnia 27M2C5200W“ bus galima įsigyti nuo liepos už gamintojo nustatytą 229 eurų kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas