„Philips“ plečia „Evnia“ žaidimų monitorių asortimentą: pristatyti du inovatyvūs produktai, kurie nustebins kiekvieną žaidimų gerbėją

Pranešimas spaudai

2023-05-11, 07:15

0 komentarų

Žaidimų pramonė yra aukščiausiame lygyje, nes dabar įvairaus amžiaus žmonės visose šalyse mėgaujasi įspūdžiais, kuriuos suteikia naujausi technologiniai pasiekimai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Philips“ plečia „Evnia“ žaidimų monitorių asortimentą: pristatyti du inovatyvūs produktai, kurie nustebins kiekvieną žaidimų gerbėją

Nuo 2023 m. gegužės 15 d. bus galima įsigyti du naujus „Evnia“ monitorius - „Philips Evnia 25M2N3200W“ ir „Philips Evnia 25M2N5200P“. Sukurti pagal „Evnia“ filosofiją „žaidimai visiems“, šie monitoriai užtikrina idealų greito veiksmo, įtraukiančio vaizdo ir fizinio komforto derinį, kviečiantį visų tipų žaidėjus mėgautis kiekviena akimirka.

„Philips Evnia“ asortimentas yra idealus pasirinkimas žaidėjams, siekiantiems prieinamos, malonios patirties, tenkinančios įvairius skonius ir pageidavimus. Tiek „Philips Evnia 25M2N3200W“, tiek „Philips Evnia 25M2N5200P“ siūlo viską, ko tokie žaidėjai ieško, nesvarbu, ar tai būtų sparta, ar vaizdo kokybė, ar patogumas,“ – naujus monitorius pakomentavo Xeni Bairaktari, „Philips“ monitorių ir IT priedų pasaulinės rinkodaros vadovė.

Daug inovatyvių funkcijų optimaliai žaidimų patirčiai

Šiuolaikiniai žaidimai dar niekada nebuvo tokie įtraukiantys, jei tik monitorius gali tuo pasirūpinti. Su „Philips Evnia 25M2N3200W“ ir „Philips Evnia 25M2N5200P“ žaidėjai gali būti tikri, kad kiekvienas žaidimų seansas bus toks pat sklandus, greitas ir malonus kaip ir ankstesnis. 240 ir 280 Hz atnaujinimo dažniai užtikrina, kad net intensyviausias veiksmas bus greitas ir itin sklandus, o vaizdas bus aiškus ir tikslus, be trūkčiojimo ir vaiduokliavimo, kad žaidėjai galėtų atsipalaiduoti ir mėgautis žaidimu.

Kartu su mažu įvesties vėlavimu ir vos 0,5 ms atsako laiku (MPRT) net ir sparčiausi, jautriai į judesius reaguojantys žaidimai bus jaudinantys kaip niekada anksčiau. Be to, „Philips Evnia 25M2N5200P“ turi integruotą USB stotelę ir daugybę patogių funkcijų, tokių kaip „MBR Sync“, „DarkBoost“ ir „Smart Crosshair“, kad žaidimai būtų dar malonesni.

Puiki vizualinė patirtis

Kiekvienas žaidėjas patvirtins, kad geriausios kokybės vaizdas yra būtinas. Ir čia „Philips Evnia 25M2N3200W“ ir „Philips Evnia 25M2N5200P“ nenuvilia. Šiuose monitoriuose įrengti atitinkamai „Fast VA“ bei „Fast IPS“ ekranai.

Abu monitoriai yra 16:9, „Full HD“ raiškos, turi plačius 178/178 laipsnių apžvalgos kampus ir užtikrina neįtikėtinai ryškius vaizdus, kurie ne tik pagerina kiekvieną žaidimų sesiją, bet ir yra didelis privalumas žiūrint nuotraukas, filmus ar naudojant bet kokią grafinę programą.

Juk nuo puikaus žaidimo būna sunku atsitraukti, todėl optimalus komfortas ilgų žaidimo sesijų metu yra būtinas. Abu šie monitoriai turi daugybę funkcijų, skirtų gerai naudotojų savijautai apsaugoti. „Philips LowBlue“ režimas ir „Flicker-Free“ technologija mažina akių įtampą ir nuovargį, o „Compact Ergo“ pagrindas leidžia monitorių pakreipti, pasukti, nuleisti ir pakelti, kad jis visada būtų patogiausioje padėtyje.

„Philips Evnia 25M2N3200W“ ir „Philips Evnia 25M2N5200P“ bus galima įsigyti nuo 2023 m. gegužės vidurio atitinkamai už 219 ir 339 EUR.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas