Pristatytas naujas „Evnia“ prekės ženklo monitorius: „Philips“ perkėlė žaidimų monitorių į visišką naują lygį

Naujausias „Philips“ prekės ženklas „Evnia“, savo išvaizda ir techninėmis savybėmis skatinantis įvairovę žaidimų pasaulyje, išleido naują žaidimų monitorių - 34 colių (86,36 cm) įstrižainės „Philips Evnia 34M2C8600“.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Pristatytas naujas „Evnia“ prekės ženklo monitorius: „Philips“ perkėlė žaidimų monitorių į visišką naują lygį

Šis įspūdingas monitorius yra sukurtas taip, kad savo lenktu „UltraWide“ ekranu ir krištolo aiškumo vaizdu žaidėjams suteiktų labai įtraukiančią patirtį. 175 Hz dažnio ir 0,1 ms atsako laiko dėka „Evnia 342M2C8600“ įtraukia į žaibišką veiksmą.

Pristatome „Philips Evnia“

„Philips Evnia“ buvo pristatyta 2022 m. spalį, siekiant supurtyti žaidimų pramonę ir priartinti ją prie to, ko žaidėjai šiandien tikisi. Prekės ženklo šūkis - išrask taisykles iš naujo - yra žinia apie įtraukimo idėjos sklaidą žaidimų pramonėje, o „Philips Evnia“ savo manifestą grindžia tuo, kad savo produktais kuria aplinką visiems. Naujuoju „Philips Evnia 34M2C8600“ siekiama būtent to.

„Naujasis „Evnia“ žaidimų monitorius yra sukurtas visiems. Viena iš išskirtinių šio monitoriaus savybių yra „Ambiglow“, kuri demonstruoja tai, ką „Evnia“ nori perteikti: inovacijas, draugiškumą, atvirumą ir žaismingumą", - sakė Xeni Bairaktari, „Philips“ monitorių ir IT priedų pasaulinės rinkodaros vadovė. „Ambiglow“ funkcija leidžia kiekvienam žaidėjui keisti kambario nuotaiką, atmosferą. Tai leidžia žaidėjams jaustis patogiau, suasmeninti savo žaidimų patirtį.“

„Philips Evnia 34M2C8600“

Šalia „Ambiglow“ funkcijos „Philips Evnia 34M2C8600“ taip pat pasižymi „Display HDR True Black 400“ standartu, užtikrinančiu rašalinę juodą spalvą ir sodrų kontrastą, „UltraWide QHD“ 3440 x 1440 rezoliucija krištolo skaidrumo vaizdui, ir 0,1 ms atsako laiku sklandžiam žaidimui. Be to, naujasis lenktas monitorius turi USB-C lizdą, integruotą KVM jungiklį ir reguliuojamo aukščio stovą, kad jį būtų galima lanksčiai ir turiningai naudoti žaidžiant ir ne tik.

Svarbiausia naujojo monitoriaus ypatybė - „QD OLED“ ekranas. Jis užtikrina aukščiausios kokybės spalvas ir ryškų vaizdą, nes jame sujungiamos dvi technologijos: organiniai šviesos diodai (OLED) ir kvantiniai taškai (QD). Šių dviejų technologijų derinys naujame „Philips Evnia 34M2C8600“ monitoriuje kuria neprilygstamą įtraukiančią žaidimų patirtį.

„Philips Evnia 34M2C8600“ pasieks parduotuves vasarį ir kainuos 1299 EUR. Nuo birželio mėnesio bus galima įsigyti ir priedų.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas