Pristatytas naujasis „AOC GAMING CQ27G2S/BK“ monitorius - kur 1500R išlinkis sutinka geriausias savybes žaidimams

Pranešimas spaudai

2023-09-23, 12:05

0 komentarų

„AGON by AOC“, vienas iš pasaulyje pirmaujančių žaidimų monitorių1 ir IT priedų prekės ženklų, pristato AOC GAMING CQ27G2S/BK - 27 colių (68,6 cm) lenktą QHD žaidimų monitorių, kruopščiai sukurtą taip, kad jame būtų suderintos žaidėjams svarbiausios savybės.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatytas naujasis „AOC GAMING CQ27G2S/BK“ monitorius - kur 1500R išlinkis sutinka geriausias savybes žaidimams

CQ27G2S/BK patiks žaidėjams, siekiantiems įtraukiančios žaidimų patirties dideliame lenktame (1500R) 27 colių QHD ekrane su 165 Hz atnaujinimo dažniu.

Jo VA ekranas užtikrina didelį kontrastą (3000:1) ir paverčia šį žaidimų monitorių subalansuota drobe įvairiems žaidimų žanrams, filmams ir kitokiam turiniui, garantuojant geriausią kokybę už išskirtinę kainą.

Lenkta tobulybė, išlaisvintas potencialas

CQ27G2S/BK gali pasigirti dėmesį prikaustančiu 1500R išlinkio VA ekranu, sukuriančiu panoraminį vaizdą, kuris įtraukia naudotojus į vizualaus grožio pasaulį. Aukšta QHD raiška (2560 x 1440) ir spartus 165 Hz atnaujinimo dažnis paruošia žaidėjus mėgautis itin sklandžia žaidimo patirtimi.

Žaibiškai greitas 4 ms „GtG“ (nuo pilkos iki pilkos) ir 1 ms MPRT (judeančio vaizdo) atsako laikas garantuoja, kad kiekvienas judesys bus perteiktas nepaprastai aiškiai, nepriklausomai nuo to, ar žaidėjas tyrinėja ryškius atviro pasaulio žaidimus, ar dalyvauja artimose žaidimų kovose.

Sodrios spalvos, subtilus išlinkimas, universalumas

Naudotojai gali mėgautis HDR10 suteikiamu ryškumu, kai CQ27G2S/BK tapo scenas savo dinamiška spalvų palete ir 3000:1 kontrastu. Tikroviški vaizdai neabejotinai įtraukia žaidėjus, o šešėliai ir ryškios detalės garantuoja visišką pasinėrimą. „Adaptive-Sync“ technologija pašalina vizualinius vaizdo plyšinėjimus, išlaikydama sklandumą intensyviose žaidimų scenose.

Turėdamas išskirtinę 99 % „sRGB“ aprėptį, CQ27G2S/BK atrakina galimybes ir už žaidimų pasaulio ribų. Jo pritrenkianti spalvų gama ne tik į kitą lygį perkelia nuotykius žaidimuose, bet ir grafinius projektus, kuriems visuomet reikia labai tikslių spalvų. Šis monitorius naudotojams suteikia ir kitą žymų konkurencinį pranašumą – jo trumpa įvesties delsa užtikrina, kad į naudotojų veiksmus sureaguojama akimirksniu.

CQ27G2S/BK yra skirtas ne tik žaidimams, bet ir kitoms užduotims, ir turi ergonomišką stovą, leidžiantį reguliuoti aukštį, pakreipimą ir pasukimą, kad naudotojai rastų sau patogiausią padėtį. Šis monitorius prisitaiko prie naudotojo poreikių, nesvarbu, ar jis leisis į žaidimų maratoną, ar prisės ilgam darbui.

Naudotojo gerbuvis išlieka prioritetu ir kai jis žaidžia iki vėlaus vakaro, todėl „Flicker-Free“ technologija ir „Low Blue Light“ režimas padeda sumažinti akių patiriamą įtampą. Monitoriaus funkcijų meniu taip pat yra daug su žaidimais susijusių nustatymų, tokių kaip „Shadow Control“ funkcija, leidžianti reguliuoti šešėlių lygį, kad silpnai apšviestose scenose detalės būtų gerai pastebimos. Tuo tarpu „Dial Point“ technologija žaidėjams padeda tiksliai nusitaikyti ir šaudyklėse, kuriose nėra taikiklio. Ekrano funkcijas galima reguliuoti ir per „AOC G-Menu“ programą.

AOC GAMING CQ27G2S/BK bus galima įsigyti nuo 2023 metų rugsėjo pabaigos už gamintojo rekomenduojamą 249 € kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas