Šį rugsėjį grįžkite į mokyklą ar darbą išsirinkę vieną iš „Philips“ ar „Evnia“ monitorių

Pranešimas spaudai

2023-09-06, 09:40

0 komentarų

Rugsėjis visada atneša energingą impulsą pertvarkyti savo gyvenimą ir mėgautis nauja pradžia. Vaikai grįžta į mokyklą ir šeimos derina savo kalendorių su mokslo metais.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Šį rugsėjį grįžkite į mokyklą ar darbą išsirinkę vieną iš „Philips“ ar „Evnia“ monitorių

Daugelis darbuotojų po vasaros atostogų grįžta į biurą žvalūs ir pasiruošę kibti į darbus. Nenuostabu, kad elektroniniai įrenginiai šiuo metų laiku yra ypač paklausūs: apklausos Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje rodo, kad 45 % apklaustųjų planuoja pirkti naujus elektronikos produktus – nuonešiojamųjų kompiuterių ir planšečių iki monitorių ir virtualių konferencijų priedų1.

MMD, „Philips“ monitorių ir IT priedų prekės ženklo licencijos partneris, atrinko gaminių asortimentą, puikiai tinkantį studentams, pradedantiems naujus mokslo metus, ir profesionalams, grįžtantiems į biurą po vasaros atostogų.

Profesionalūs sprendimai profesionaliems naudotojams

Po atostogų sugrįžus į darbą reikia sąjungininko, kuris padidintų produktyvumą, remdamas visas kūrybines pastangas. Profesionalams reikia naujausių ir greičiausių ryšio parinkčių (tokių kaip USB-C arba „Thunderbolt™“ 4), puikios internetinės kameros ir garsiakalbių, stiprios apsaugos („Windows Hello™“ veido atpažinimo) ir kai kurių papildomų našumą gerinančių funkcijų, pavyzdžiui, integruoto KVM jungiklio, kuris leidžia be vargo perjungti šaltinius. Ir visos šios savybės turėtų žengti koja kojon su patikimomis ergonomikos technologijomis.

Tie, kurie ieško geriausio vaizdo konferencijų sprendimo, turėtų išbandyti „Philips 45B1U6900CH“. Šis monitorius su 44,5 colio lenktu ekranu supaprastina kasdienį darbą: jame yra vieno laido USB-C stotelė su RJ45 lizdu, integruotas „MultiClient“ KVM jungiklis ir 5 MP internetinė kamera su triukšmą slopinančiu mikrofonu - viskas, kad būtų lengviau bendradarbiauti per atstumą. Šiame monitoriuje taip pat yra „Windows Hello™“ veido atpažinimo funkcija. Šį modelį galima įsigyti už gamintojo rekomenduojamą 1189€ kainą.

„Philips 27B1U7903“ yra 27 colių įstrižainės 4K raiškos „mini LED“ monitorius su „Thunderbolt™ 4“ - jame puiki vaizdo kokybė derinama su saugiu vieno laido prijungimu ir stilingu dizainu. Šis monitorius siūlo nuostabų ir itin tikrovišką vaizdą ir puikiai tinka kelių monitorių darbo vietai, nes turi keturių pusių berėmį dizainą ir integruotais laidų tvarkymo sprendimais. Šį modelį galima įsigyti už gamintojo rekomenduojamą 1299€ kainą.

Kitas variantas dizaino kūrimo ar fotografijos profesionalams, dirbantiems su CAD-CAM, 3D grafikos ar kitomis programomis, yra „Philips 40B1U6903CH“ - 39,7 colio 5K2K raiškos „Thunderbolt™ 4“ monitorius, pakeliantis vaizdinę patirtį į naują lygį. Šį modelį galima įsigyti už gamintojo rekomenduojamą 1849€ kainą.

„Philips 34B1U5600CH“ siūlo visas pagrindines darbui reikalingas funkcijas, tuo pačiu užtikrindamas nuostabų ir ryškų vaizdą. Šis 34 colių „CrystalClear Quad HD“ monitorius pasižymi aukštu našumu, puikiu jungiamumu ir gebėjimu atlikti įvairias užduotis savo USB-C, „MultiClient“ KVM jungiklio ir „DisplayPort“ jungties, leidžiančios prijungti papildomą monitorių, dėka. Šį modelį galima įsigyti už gamintojo rekomenduojamą 759€ kainą.

Dirbkite ir mokykitės patogiai

Prasidėjus naujiems mokslo metams, mokiniams gali prireikti papildomo postūmio, kad jie įsilietų į naują rutiną. Jų poreikiai apima ir mokymąsi, ir pramogas, o tai reiškia, kad tobulas monitorius privalo turėti įvairių funkcijų. Iš namų dirbančiam profesionalui taip pat reikalingas modelis, leidžiantis išlikti produktyviu nepaisant ilgų darbo valandų, bet taip pat pasitarnaujantis naršant internete, retušuojant nuotraukas, žaidžiant vaizdo žaidimus ar žiūrint filmus.

„Philips 16B1P3302D“ yra 15,6 colio nešiojamas monitorius, tinkantis atlikti daugybę užduočių ir lengvai telpantis į portfelį ar kuprinę. Be to, 16B1P3302D turi šone turi du USB-C lizdus - vienas leidžia bendrinti / išplėsti nešiojamojo kompiuterio ekraną, o kitas - priima energiją ir perduoda ją kompiuterio įkrovimui. Kita vertus, antrasis USB-C lizdas gali būti naudojamas išmaniajam telefonui įkrauti arba išoriniams įrenginiams prijungti. Šį modelį galima įsigyti už gamintojo rekomenduojamą 279€ kainą.

„Philips 27E1N5600AE“ yra sprendimas iš kategorijos „viskas viename“. Šis 27 colių monitorius su QHD IPS ekranu pasižymi USB-C jungtimi, ergonominėmis funkcijomis, greitu 1 ms (MPRT) atsako laiku ir puikia vaizdo kokybe tiek darbui, tiek žaidimams. Šį modelį galima įsigyti už gamintojo rekomenduojamą 289€ kainą.

„Philips 34E1C5600HE“ gali pagerinti nuotolinį bendradarbiavimą naudojant integruotą 5 MP internetinę kamerą, sertifikuotą veikti su „Windows Hello™“. USB-C dėka prijungimas yra paprastas, o našumas „UltraWide“ QHD 34 colių ekrane pasiekia naujas aukštumas - tokiame dideliame ekrane yra daugiau vietos palyginimams. Šį modelį galima įsigyti už gamintojo rekomenduojamą 619€ kainą.

„Philips SPT6607B“ yra klaviatūros ir pelės rinkinys, kurį sudaro ergonomiška klaviatūra ir pelė, skirta patikimam naudojimui visą dieną. Šį rinkinį galima įsigyti už gamintojo rekomenduojamą 49.90€ kainą.

Geriausia žaidimų patirtis

Grįžimas iš vasaros atostogų yra grįžimas į rutiną, bet kartu ir prie mūsų pomėgių, ypač prie kompiuterinių žaidimų. „Philips Evnia“ monitoriai dovanoja įsimintiniausią ir įspūdingiausią žaidimų patirtį, yra ergonomiški ir pasižymi futuristiniu dizainu.

„Philips Evnia 25M2N3200W“ yra 24,5 colių žaidimų monitorius su „Full HD“ VA ekranu, itin greitu 240 Hz atnaujinimo dažniu ir 0,5 ms MPRT atsako laiku, kurio dėka galėsite mėgautis sklandžiais žaidimais bei aiškiais ir nestringančiais vaizdais. Šį modelį galima įsigyti už gamintojo rekomenduojamą 219€ kainą.

„Philips Evnia 27M2C5500W“ yra 27 colių „Quad HD“ žaidimų monitorius, kuris dirba labai sklandžiai, nes yra suderinamas su „AMD FreeSync™ Premium Pro“ technologija, turi žaibišką 240 Hz atnaujinimo dažnį, mažą įvesties vėlavimą ir trumpais 1 ms „GtG“ ir 0,5 ms MPRT reakcijos laikais. Šį modelį galima įsigyti už gamintojo rekomenduojamą 549€ kainą.

„Philips Evnia 34M2C8600“ yra gražaus dizaino lenktas 34 colių „QD OLED“ monitorius su USB-C jungtimi, KVM jungikliu ir visomis funkcijomis, kurių gali prireikti labiausiai įtraukiantiems žaidimams. Pavyzdžiui, jis gali pasigirti „VESA Certified ClearMR“, „AMD FreeSync™ Premium Pro“, „DTS Sound™“ ir kitomis technologijomis. Šį modelį galima įsigyti už gamintojo rekomenduojamą 1299€ kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas