„Sony“ turi gerų naujienų žaidimų gerbėjams: oficialiai pademonstruota nauja „PlayStation 5“ žaidimų konsolės versija

MiTech.lt

2023-10-11, 11:36

0 komentarų

Nors 2020 metai daugeliui yra itin komplikuoti metai, kurie įnešė nemažai pokyčių į mūsų kasdienį gyvenimą, tačiau žaidimų mėgėjams jie turi tikrai gerų naujienų. Tuomet debiutavo naujoji „Sony“ žaidimų konsolė, o dabar bendrovė turi ir daugiau naujienų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Sony“ turi gerų naujienų žaidimų gerbėjams: oficialiai pademonstruota nauja „PlayStation 5“ žaidimų konsolės versija

Antradienį „PlayStation“ komunikacijos direktorius Sidas Shumanas oficialiai paskelbė apie „PlayStation 5 Slim“. Kompaktiškesnis dizainas vis dar bus dviejų variantų – skaitmeninis ir diskinis – su 30 proc. sumažintu tūriu ir 18 ir 24 proc. sumažintu svoriu. Shuman‘as sakė, kad papildomi „Ultra HD Blu-ray“ optiniai įrenginiai kainuos 80 JAV dolerių, 120 eurų, 100 svarų sterlingų ir 11 980 jenų.

Įprastai su „Slim“ versijomis būdavo ir mažesnės konsolių kainos, bet šį kartą to negausime. „PS5 Slim“ kainuoja tiek pat, kiek ir PS5 išleidimo metu JAV – 500 JAV dolerių (įprasta versija) ir 450 JAV dolerių (skaitmeninė versija). Kainos visuose kituose regionuose išlieka tokios pačios, išskyrus Japoniją, kur mažmeninė rekomenduojama kaina padidėjo nuo 60 478 iki 66 980 ¥ už diskams skirtą versiją ir nuo 49 478 iki 59 980 ¥ už skaitmeninę versiją.

Laimei, naujosios konsolės yra šiek tiek patobulintos. Originalioje PS5 konsolėje buvo keista 825 GB SSD konfigūracija. Kadangi žaidimai tik didėjo, o po operacinės sistemos įdiegimo likdavo tik 667 GB naudingos vietos. Įvertinus sisteminę programinę įrangą, dėl SSD padidėjimo naudotojams turėtų likti apie 842 GB atminties. Likusios „PS5 Slim“ specifikacijos yra visiškai tokios pat kaip ir PS5 konsolių (Išskyrus dydį).

Shumanas nenurodė tikslios išleidimo datos, tik pasakė, kad naujosios „Slim“ konsolės pasirodys kažkada lapkričio mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas