„Sony“ turi spalvingų naujienų „PlayStation“ savininkams: savo konsolę ar pultelius galėsite nudažyti naujomis spalvomis

Lukas Snarskis

2021-12-15, 15:25 (atnaujinta 2023-01-17, 15:22)

0 komentarų
„Sony“ turi spalvingų naujienų „PlayStation“ savininkams: savo konsolę ar pultelius galėsite nudažyti naujomis spalvomis

Prieš keletą dienų, „Sony“ oficialiai paskelbė ir pristatė savo pirmųjų apsauginių korpusų, skirtų „PlayStation 5“ konsolei, asortimentą. Bendrovė taip pat paskelbė tris naujas „DualSense“ konsolės valdymo pultelio spalvas.

Konsolės apsauginiai korpusai yra penkių naujų spalvų: Nova Pink, Starlight Blue, Galactic Purple, Cosmic Red ir Midnight Black. Šiuos naujus apsauginius korpusus galima užsisakyti ir įsigyti atskirai bei jais pakeisti standartinius gamyklinius baltus korpusus, kurie ir toliau bus vienintelė galima „gamyklinė“ versija renkantis ir perkant naują „PS5“ konsolę.

„PS5“ apsauginio korpuso keitimas yra gana paprastas procesas, juos nuimti ir pakeisti galima nenaudojant jokių papildomų įrankių. Nuėmę apsauginį korpusą taip pat galite pasiekti SSD lizdą, kurio pagalba galite padidinti savo konsolės saugyklos atmintį.

Tam, jog eitų koja kojon su naujais „PS5“ konsolės apsauginiais korpusais, „Sony“ taip pat pristatė „DualSense“ valdymo pultelius su naujomis - Nova Pink, Starlight Blue ir Galactic Purple - spalvomis. Jie prisijungia prie esamų Cosmic Red ir Midnight Black valdymo pultelių spalvų, kurios buvo išleistos gegužės mėnesį. Kartu su standartinės versijos balta spalva dabar galite rinktis iš šešių konsolės valdymo pultelių spalvų variantų.

Juodos ir raudonos spalvos konsolės apsauginiai korpusai bus prieinami 2022 m. sausio mėn. JAV, Kanadoje, JK, Prancūzijoje, Vokietijoje, Šveicarijoje, Austrijoje, Ispanijoje, Portugalijoje, Italijoje, Australijoje, Naujojoje Zelandijoje, Japonijoje, Kinijoje, Taivane, Honkonge, Singapūre, Malaizijoje, Tailande, Indonezijoje, Vietname, Pietų Korėjoje ir Filipinuose. Rožinės, violetinės ir mėlynos spalvos apsauginiai korpusai minėtuose regionuose pasirodys pirmoje 2022 m. pusėje. Kiti regionai galimybę juos įsigyti turės vėliau šiais metais. Kol kas nepaminėta, kiek naujieji apsauginiai korpusai kainuos. Kalbant apie „DualSense“ valdymo pultelių naujoves, jos pirkėjams bus prieinamos nuo 2022 m. sausio mėn.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas