Tiesiai po eglute – puiki kalėdinė dovana iš „Philips Monitors“ dovanų gido žaidėjams ir namų biurui

Pranešimas spaudai

2023-12-10, 13:14

0 komentarų

Kadangi šventinis laikotarpis jau visai netoli, MMD, pirmaujanti ekranų specialistė ir „Philips Monitors“ prekės ženklo licencijos partnerė, parengė gidą, kuris padės išsirinkti tobulą kalėdinę dovaną.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Tiesiai po eglute – puiki kalėdinė dovana iš „Philips Monitors“ dovanų gido žaidėjams ir namų biurui

MMD siekia, kad inovacijos ir aukščiausios klasės patirtis atsiskleistų įvairiuose aukštos kokybės monitoriuose, skirtuose pakylėti bet kurią darbo vietą tiek namuose, tiek biure. Šio gido tikslas – kad kiekvienas „Philips“ monitorių naudotojas kasdien galėtų mėgautis išskirtiniais žaidimų ir namų biuro įspūdžiais. Čia rasite viską, ko reikia, kad šventinis sezonas būtų ypatingas bei malonus.

Magiškai užburiantis žaidimas su „Evnia“

Kiekvienas gali tapti žaidėju. Kaip jau ne kartą įrodyta, „Evnia“ užtikrina žaidimų džiaugsmą visiems. „Evnia“ monitoriai pasižymi aukštu atnaujinimu dažniu ir trumpu įvesties vėlavimu, todėl žaidimų vaizdai atrodo užburiančiai, o ekrano technologijos tiesiog įtraukia naudotojus. Su „Evnia“ garantuojamas sklandus ir malonus žaidimas, kad ir ką pasirinktumėte žaisti per šventes.

Ieškantys greito ir jautraus mažesnio monitoriaus džiaugsis radę „Philips Evnia 25M2N3200W“. Tai - 24,5 colių „Fast VA“ ekranas su „Full HD“ raiška, itin aukštu 240 Hz atnaujinimo dažniu ir 0,5 ms atsako laiku (MPRT), kad žaidimų judesiai būtų itin sklandūs, o vaizdai - aiškūs ir tikslūs, be trikdžių ir dvejinimosi. Jei pageidaujate dar spartesnio ekrano, jums patiks „Philips Evnia 25M2N5200P“ - monitorius, kurio 24,5 colių „Full HD“ raiškos IPS ekranas su itin aukštu 280 Hz atnaujinimo dažniu užtikrina sklandų ir greitą žaidimų veiksmą. Jis turi ir „SmartImage HDR“ režimą optimalioms spalvoms, ryškumui ir kontrastui išlaikyti.

Išlenktų ekranų gerbėjai nori pasinerti į vaizdą ir kad ekranas atspindėtų natūralią akies kreivę. „Philips Evnia 27M2C5500W“ – tai lenktas (1000R) 27 colių „Quad HD“ raiškos žaidimų monitorius su „AMD FreeSync™ Premium Pro“ technologija, žaibišku 240 Hz atnaujinimo dažniu, trumpu įvesties vėlavimu ir greitais reakcijos laikais - 1 ms „GtG“ ir 0,5 ms MPRT.

Šis modelis užtikrina greičiausią ir sklandžiausią patirtį ir yra idealus pasirinkimas visiems intensyviausiems, labiausiai įtraukiantiems, į veiksmą orientuotiems žaidimams. Tuo tarpu „Philips Evnia 32M2C5500W“ yra ką tik pristatytas lenktas (1000R) 31,5 colių monitorius, pasiruošęs įtraukti jus tiesiai į veiksmo centrą. Jis turi greitą VA ekraną su „Quad HD“ raiška, 240 Hz atnaujinimo dažniu ir 0,5 ms atsako laiku (MPRT). Nesibaigiantys nuotykiai atsiveria sklandžiais, realistiškais, greitais ir aiškiais vaizdais. Šis monitorius taip pat turi integruotą USB stotelę lankstumui ir prisijungimo paprastumui.

Kitas puikus sprendimas žaidimams – OLED ekranai, kurie reaguoja labai greitai ir kuriuose nematyti vaizdo susidvejinimo. Ši technologija užtikrina greitesnę reakciją ir trumpesnį įvesties vėlavimą. OLED taip pat atkuria unikaliai tikroviškus vaizdus ir gilesnę juodą spalvą. „Philips Evnia 34M2C8600“ yra gražaus dizaino lenktas 34 colių QD OLED monitorius su USB-C lizdu, KVM jungikliu ir visomis funkcijomis, reikalingomis naudotojams, kad jie galėtų mėgautis įspūdingiausiais žaidimais. Pavyzdžiui, jis turi VESA „ClearMR 9000“ sertifikuotą, 0,03 ms „GtG“ atsako laiką, palaiko „AMD FreeSync™ Premium Pro“, „DTS Sound™“ ir daug daugiau. Tuo tarpu „Philips Evnia 49M2C8900“ monitorius tinka visų tipų žaidimams ir tikrai sužavės tiek savo dydžiu, tiek funkcijomis.

Jis turi QD OLED ekraną, užtikrinantį nepriekaištingą vaizdo kokybę, 240 Hz atnaujinimo dažnį greitam ir aiškiam veiksmui, 0,03 ms atsako laiką („GtG“) ir „VESA ClearMR 13000“ sertifikatą, kuris nurodo, kad žaidimuose nebus susiliejusių vaizdu. Puikų garsą ir atmosferą dovanos integruoti garsiakalbiai, palaikantys „DTS Sound“ su 30 W išvestimi ir išskirtine „Ambiglow“ funkcija. Šie „Philips“ monitoriai turi „VESA DisplayHDR™ True Black 400“ sertifikatus , todėl juose atkuriamos stulbinamai tikslios šešėlių detalės ir gilesnė juoda spalva, o tai kuria nepaprastą vaizdinę patirtį.

Įsitraukimas, patogumas ir jungiamumas namų biure

Namų biurui ir profesionalams skirti sprendimai yra kuriami atsižvelgiant į patogumą, jungiamumą, lankstumą ir paprastumą. Todėl „Philips“ monitorių asortimente yra daugybė įrenginių, pasižyminčių draugiškumu naudotojui (skaitmeninis akių nuovargis laikomas realia problema, kamuojančia bent 50 % kompiuterių naudotojų), moderniais jungiamumo sprendimais, itin aiškia, produktyvumą skatinančia rezoliucija, ir daugybe ergonomiškų savybių.

„Philips 27E1N5600HE“ monitorius atitinka įvairaus amžiaus naudotojų poreikius. Juk vis dažniau dirbama nuotoliniu būdu, internete vyksta renginiai ir užsiėmimai, naudojami socialiniai tinklai ir net pramogaujama internete. Šis monitorius turi 27 colių IPS ekraną su QHD raiška, integruotą 5 MP kamerą su „Windows Hello“ ir triukšmą slopinančiu mikrofonu, kad būtų lengva ir saugu bendradarbiauti, ir USB-C technologiją, užtikrinančią patogų prisijungimą vienu laidu.

Reikliausiems 3D grafikos ar fotografijos profesionalams skirtas „Philips 34B1U5600CH“ savo išlenktame 34 colių QHD VA ekrane atkuria ryškius vaizdus ir dovanoja tokią vaizdo kokybę, kad atlikti kiekvieną grafinę užduotį tampa lengviau. USB-C, integruoto KVM jungiklio „MultiClient“ ir DP išvesties dėka ryšiai ir kelių užduočių atlikimas vienu metu tampa labai prieinami. Bendradarbiavimą, įskaitant nuotolinį, palengvina tokios funkcijos kaip integruota 5 MP kamera su „Windows Hello“, triukšmą slopinantis mikrofonas ir garsiakalbiai. „Philips 40B1U5601H“ ir 40B1U5600 siūlo lengvą jungiamumą su USB-C, puikią „UltraWide QHD“ raiškos vaizdo kokybę su „DisplayHDR 400“ („Philips 40B1U5600“ atveju), integruoto „MultiClient“ KVM jungiklio patogumą ir net ausinių kabliuką, todėl jie yra idealus sprendimas dinamiškiems profesionalams, kuriems reikia didelio aukštos raiškos ekrano. Be to, „Philips 40B1U5601H“ irgi turi integruotą 5 MP kamerą „Windows Hello“ ir triukšmą slopinantį mikrofoną.

„Philips 27B1U7903“ pasižymi išskirtinėmis vaizdo galimybėmis, saugiu prisijungimu vienu laidu, tvarių medžiagų naudojimu ir pakuote bei stilingu dizainu. Šiame 27 colių 4K raiškos „MiniLED“ monitoriuje su „Thunderbolt™ 4“ yra įdiegtos aukšto našumo funkcijos, kad profesionalai galėtų pasiekti naują produktyvumo lygį. Be to, jis turi „VESA DisplayHDR™ 1400“ seritifikatą ir siūlo platesnę spalvų gamą (1,07B), kad išryškintų anksčiau nematytas detales ir užtikrinantų itin tikroviškus efektus. „Philips 40B1U6903CH“ monitorius turi ne tik greitą, daugiafunkcinį „Thunderbolt™ 4“ prisijungimo sprendimą, bet ir didelį 39,7 colių (100,9 cm įstrižainės) 5K2K (5120 x 2160) raiškos ekraną, integruotą 5 MP kamerą su „Windows Hello“ ir triukšmą slopinantį mikrofoną.

„Philips Monitors“ asortimente yra du galingi sprendimai iš namų dirbantiems finansų specialistams. Pirmasis, „Philips 45B1U6900CH“, į vieną mazgą sujungia du stalinius kompiuterius ir internetinę vaizdo kamerą. Šiame monitoriuje įrengtas didelis 44,5 colių (113 cm įstrižainės) 5120 x 1440 taškų raiškos ekranas ir kelios kitos funkcijos, skirtos padėti profesionalams atlikti kelias užduotis vienu metu. Pavyzdžiui, jis turi 5 MP kamerą, USB-C stotelę su RJ45 lizdu, 32:9 „SuperWide“ ekraną, kuris pasižymi 1500R išlenkimu ir 178/178 laipsnių matymo kampais. Antras, „Philips 49B2U5900CH“ turi 48,8 colių (124 cm) lenktą „SuperWide“ (32:9) ekraną. Šiame modelyje siūlomos novatoriškos bendradarbiavimo funkcijos, tokios kaip, „Busylight“ - šviesos indikatorius virš kameros, kurį galima sinchronizuoti su „Microsoft Teams“ būsena, kad kolegos žinotų, kai dalyvaujate skambutyje. Dėl to, taip pat dėl „Philips 49B2U5900CH“ USB-C stotelės su RJ45 lizdu ir „TÜV Rheinland Eyesafe“ sertifikato, šis monitorius yra idealus pasirinkimas tiems, kurie dirba iš namų ir ieško itin bendradarbiavimui palankaus daikto, palengvinančio darbo dieną.

Nuolat kelyje esantys darbuotojai gali turėti unikaliausių poreikių, todėl jiems dažnai reikia nešiojamojo monitoriaus, kad mobilioji darbo vieta būtų ergonomiškesnė ir patogesnė. Dėl lengvos konstrukcijos apdovanojimus pelnęs „Philips 16B1P3302D“ su 15,6 colių (39,6 cm įstrižainės) ekranu gali tilpti į portfelį ar kuprinę. Šis nešiojamasis monitorius turi du USB-C lizdus, todėl vienu metu galima prijungti ir naudoti du USB-C laidus monitoriui maitinti ir naudoti ekraną verslo prezentacijoms. Niekada nenuvertinkite papildomo nešiojamojo ekrano naudos net ir mažiausiam namų biurui.

Galiausiai, paskutinis akcentas kaip papuošalai ant eglutės – „Philips SPT6607B“ ir SPT6407B yra klaviatūros ir pelės deriniai, skirti jūsų produktyvioms dienoms. Belaidžių 2,4 GHz ir „Bluetooth“ jungčių dėka galite prisijungti prie trijų įrenginių vienu metu - tai patogu, jei esate „Mac“ naudotojas. Galite lengvai persijungti tarp „MacOS“, „iOS“ ir „Windows“.

Šias Kalėdas leiskite „Philips Monitors“ tapti jūsų namų biuro ir žaidimų zonos elfais, skleidžiančiais patogumo, aiškumo ir jungiamumo magiją, kad jūsų darbo ir žaidimų erdvė taptų prieglobsčiu, kuriame darbo krūvis yra lengvesnis už snaigę, o žaidimai kviečia puikia vaizdo kokybe.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas