„Windows 11“ atkeliauja: suteikiame išskirtinę galimybę ją pamatyti pirmiesiems

Neowin

2021-06-16, 11:30 (atnaujinta 2021-10-18, 01:13)

0 komentarų
„Windows 11“ atkeliauja: suteikiame išskirtinę galimybę ją pamatyti pirmiesiems

JAV milžinė „Microsoft“ jau birželio 24 dieną planuoja surengti spaudos konferenciją, kurioje bus atskleisti planai, susiję su „Windows“ operacine sistema. Net neabejojama, jog renginio metu bus pademonstruota naujoji „Windows 11“ versija, o tai tampa vis akivaizdžiau.

Prieš kelias dienas paaiškėjo, jog „Microsoft“ už keletos metų ketina nutraukti „Windows 10“ palaikymą. Plačiau apie tai galite skaityti čia. Šiandien internete pasirodė dar įdomesnės informacijos. Kaip skelbia portalas „Neowin“, jiems pavyko gauti galimybę išbandyti dar neišleistą „Windows 11“ operacinės sistemos versiją.

Pastarojo portalo komanda įsidiegė „Windows 11 build 21996.1“ versiją, kuri visai neseniai nutekėjo internete. Teigiama, jog instaliacijos procesas buvo itin paprastas ir užtruko maždaug 5 minutes, o vaizdus iš naujosios „Windows“ versijos galite matyti šiame tekste. Nesunku pastebėti, jog naujoji „Microsoft“ platformos versija išsiskiria šviesiomis spalvomis.

Su naująja „Windows 11“ versija „Microsoft“ išlieka ištikimi patys sau ir toliau vartotojams siūlo pradėti naudotis „OneDrive“ failų saugykla. „Neowin“ pažymi, jog langas su pasiūlymu saugoti failus būtent šioje saugykloje pasirodo kone iškart po operacinės sistemos įdiegimo. Pažvelkime į pagrindinius dizaino pokyčius.

Nesunku pastebėti, jog atnaujinimo sulaukė pagrindinė meniu juosta. Visų pirma, „Start“ juostoje esančios piktogramos yra gerokai didesnės ir išlygiuotos centre, o dešinėje pusėje daugeliui įprasti nustatymai ir informacija – nuo datos iki pranešimų ir pan. Kaip skelbia „Neowin“, šioje versijoje nepavyko išbandyti tamsiojo dizaino, kuris taip pat turėtų būti prieinamas su naująja „Windows“ versija.

Įdomu tai, jog į „Neowin“ paskelbtą informaciją netrukus sureagavo ir „Microsoft“ atstovai. Socialinime tinkle „Twitter“ buvo pasidalinta trumpa žinute, kurioje skelbiama, kad tai tik pradžia. „Microsoft“ spaudos konferencija bus transliuojama internetu, o tai įvyks jau birželio 24 dieną, šeštadienį, 18:00 val. Lietuvos laiku. Visą informaciją iš šio renginio Jūs rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas