„Windows 11“ populiarumas pralenkia lūkesčius: „Microsoft“ džiaugiasi itin sparčiu atsinaujinimo procesu

MiTech.lt

2022-01-30, 15:20 (atnaujinta 2023-02-10, 16:25)

0 komentarų
„Windows 11“ populiarumas pralenkia lūkesčius: „Microsoft“ džiaugiasi itin sparčiu atsinaujinimo procesu

Praėjusių metų birželio mėnesį, JAV milžinė „Microsoft“, pademonstravo naująją „Windows“ operacinės sistemos versiją. Praėjus keturiems mėnesiams – pagaliau baigtas daugelio laukimas. 2021 metų pirmąją spalio savaitę, naujoji „Windows 11“ tapo prieinama daugeliui, kurie turi su šia platformos versija suderinamus kompiuterius.

„Microsoft“ teigia, kad kompiuterių naudotojai palankiai įvertino „Windows 11“, nes nemokamai siūlomu atnaujinimu buvo pasinaudota dvigubai daugiau kartų nei kai „Windows 8“ naudotojams buvo siūloma atsinaujinti į „Windows 10“. „Microsoft“ taip pat teigia, kad „Windows 11“ kokybės ir pasitenkinimo balai yra aukščiausi iš visų „Windows“.

Reikėtų paminėti, kad „Windows 11“ siūloma tik nedideliam „Windows 10“ naudotojų ratui, nes norint naujausios operacinės sistemos reikia techninės įrangos atitinkančios minimalius reikalavimus, o „Windows 10“ buvo prieinama beveik kiekvienam „Windows 8“ naudotojui.

Nepaisant to, kad naudojant „Windows 11“ buvo tam tikrų problemų su AMD procesoriais dėl sulėtėjusios L3 atminties, taip pat buvo daugybė kitų klaidų ir našumo problemų, bet į naujausią operacinę sistema pereina vis daugiau naudotų, nes problemos buvo greitai išspręstos. „Microsoft“ teigia, kad „Windows 11“ yra atsakinga už „Microsoft Store“ srauto padidėjimą tris kartus, tačiau tai taip pat gali būti dėl naujos, palankesnės parduotuvės politikos, kuri įsigaliojo nuo 2021 metų.


„Microsoft“ dar paskelbė, kad „Windows 11“ naujinimo pasiūlymas pradeda galutinį prieinamumo etapą, gerokai anksčiau, nes tai buvo planuota padaryti 2022 m. viduryje.

Nors daug žmonių atsinaujino į „Windows 11“, bet tikrai ne visi tai padarė savo noru. Žmonės tiesiog sutiko su atnaujinimu nieko neskaitę ir taip jų kompiuteryje atsirado naujausia operacinė sistema.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas