Žaidimų gerbėjų laukia karštos naujienos: jau netrukus turėtų pasirodyti atnaujinta „PlayStation 5“ konsolės versija

Lukas Snarskis

2023-01-24, 07:30

0 komentarų

Nors 2020 metai daugeliui yra itin komplikuoti metai, kurie įnešė nemažai pokyčių į mūsų kasdienį gyvenimą, tačiau žaidimų mėgėjams jie turi tikrai gerų naujienų. Naujosios „Microsoft“ ir „Sony“ sukurtos žaidimų konsolės jau prekyboje, o to dauguma laukė jau ne vienerius metus. Dabar aiškėja ir tolimesni „Sony“ planai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Žaidimų gerbėjų laukia karštos naujienos: jau netrukus turėtų pasirodyti atnaujinta „PlayStation 5“ konsolės versija

Internete jau kuris laikas netyla kalbos apie naują „PlayStation“ žaidimų konsolės versiją. Japonijos milžinė „Sony“ netrukus gali išleisti atnaujintą „PlayStation 5“ versiją, o taip pat aiškėja ir kada galima būtų tikėtis pamatyti ir naujos kartos „PlayStation“. Nutekėję dokumentai rodo, kad tai gali įvykti jau 2027 metais. Plačiau apie tai skaityti galite paspaudę čia, o dabar aiškėja, kad naujienų sulauksime ir jau visai netrukus.

Remiantis naujausia informacija, „Sony“ ruošiasi pristatyti atnaujintą „PlayStation 5“ konsolės versija, kuri turėtų būti žinoma kaip „Sony PlayStation 5 Pro“. Pranešama, kad pristatymas gali įvykti jau artimiausiu metu, o taip pat aiškėja ir kokias naujoves pasiūlys atnaujinta žaidimų kompiuterio versija.

Tikėtina, kad „PlayStation 5 Pro“ vartotojams pasiūlys geresnes veikimo galimybes, kas leidžia tikėtis ir naujo AMD procesoriaus. Gamintojas taip pat ketina atnaujinti aušinimo sistemą, o ją turėtų pakeisti vandens aušinimo sistema. Tokie sprendimai dažnai yra naudojami žaidimams skirtuose kompiuteriuose. Iki šiol „Sony“ savo konsolėse naudojo ventiliatorius bei skysto metalo junginius. Tiesa, jeigu gamintojas atnaujins procesorių, kas suteiks daugiau galios, tuomet reikia tikėtis, kad bus pagalvoti ir apie geresnius sprendimus, kurie kontroliuotų lustų šilumos pasiskirstymą.

Priminsime, jog „PlayStation 5“ konsolės versija buvo išleista prieš maždaug 2,5 metų. Internete jau kuris laikas sklinda kalbos ir apie dar vieną variantą, kuris pasiūlytų išimamą diskų skaitytuvą. Deja, tačiau nėra žinoma ar tokios naujienos bus pasiūlytos su „Pro“ modeliu ar „Sony“ ketina išleisti keletą konsolės variantų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas