Daugelio pamėgta „Xiaomi“ apyrankė dabar parduodama už juokingai žemą kainą: nepraleiskite progos įsigyti vieno populiariausių bendrovės produktų už bene žemiausią kainą istorijoje!

Partnerio turinys

2023-12-18, 16:25

0 komentarų

Kinijos milžinė „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įrenginių, kurie sulaukia didžiulio susidomėjimo. Daugelis mūsų naudojasi šios bendrovės išmaniaisiais telefonai, namuose turi „Xiaomi“ robotą dulkių siurblį bei įvairių kitų įrenginių. Tačiau vertėtų nepamiršti ir „Mi Band“ serijos apyrankių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Daugelio pamėgta „Xiaomi“ apyrankė dabar parduodama už juokingai žemą kainą: nepraleiskite progos įsigyti vieno populiariausių bendrovės produktų už bene žemiausią kainą istorijoje!

Nebrangios „Xiaomi“ išmaniosios apyrankės yra itin populiarios ne tik dėl savo žemos kainos, tačiau ir puikaus funkcionalumo bei kokybės. Gamintojas kone kiekvienas metais pristato bent vieną „Mi Band“ serijos apyrankę, o viena iš jų dabar parduodama už itin žemą kainą.

Internetinėje parduotuvėje „Cafago“ jūs galite įsigyti „Xiaomi Mi Band 7“ išmaniąją apyrankę, kurios kaina siekia vos 23,49 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta pastebėti, jog Lietuvoje analogiškas modelis parduodamas nuo 33,99 eurų, o tai leis sutaupyti daugiau nei 10 eurų.

„Xiaomi Mi Band 7“ išmanioji apyrankė yra aprūpinta 1,62 colių įstrižainės spalvotu AMOLED ekranu, kuris yra įprastinės formos tiems, kurie turėję senesnės kartos „Xiaomi“ apyrankę. Vienas didžiausio šio įrenginio privalumų – atsparumas vandeniui, kas leis su „Mi Band 7“ ne tik maudytis, bet ir plaukioti baseine ir pan.

Kaip ir įprasta, „Xiaomi Mi Band 7“ įrenginys aprūpintas visomis įprastinėmis sveikatingumo ir sporto funkcijomis, įskaitant širdies ritmo ar deguonies kiekio kraujyje stebėjimą, o taip pat ir miego fiksavimą. Naujoji apyrankė pasiūlys ir 120 skirtingų sporto režimų.

„Xiaomi Mi Band 7“ aprūpinta ir „Bluetooth 5.2“ ryšio technologija, kas užtikrins sklandžią sąveiką su jūsų išmaniuoju telefonu. Šios išmaniosios apyrankės veikimą palaiko 180 mAh talpos baterija, o pilno įkrovimo turėtų pakakti maždaug 14 dienų naudojimosi, kas yra dar vienas didelis produkto privalumas.

Kaip jau minėjome, internetinėje parduotuvėje „Cafago“ šią išmaniąją apyrankę jūs galite įsigyti vos už 23,49 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta pastebėti, jog Lietuvoje analogiškas modelis parduodamas nuo 33,99 eurų, o tai leis sutaupyti daugiau nei 10 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas