Išmanioji apyrankė už kiek daugiau nei 30 eurų: itin funkcionali, tačiau neįtikėtinai pigi apyrankė, kurią privalo įsigyti kiekvienas

Partnerio turinys

2023-07-27, 10:30 (atnaujinta 2023-07-27, 19:06)

0 komentarų

Išmanieji laikrodžiai, nepaisant optimistiškų ekspertų prognozių, taip ir nepasiekė tos šlovės, kuria mėgavosi išmanieji telefonai. Priežasčių galima vardinti daug - besidubliuojančios ir prastai veikiančios funkcijos, didelė kaina, na, ir svarbiausia - trumpas baterijos gyvavimo laikas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Išmanioji apyrankė už kiek daugiau nei 30 eurų: itin funkcionali, tačiau neįtikėtinai pigi apyrankė, kurią privalo įsigyti kiekvienas

Tačiau technologijos nestovi vietoje ir visų šių trūkumų neturintį prietaisą, kuris dar ir gali pasigirti tokiomis naudingomis funkcijomis, kaip kraujospūdžio matavimas, galima nusipirkti už tikrai krikščionišką sumą. Dėmesio vertų pasiūlymų galima rasti ir „Aliexpress“ platformoje.

„Aliexpress“ platformoje dabar siūloma įsigyti sveikatingumo apyrankę, kuri suteiks visą reikiamą informaciją, vos už 31,33 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta pastebėti, jog šį produktą puikiai vertina ir pirkėjai.

Išmanioji sveikatingumo apyrankė

Šios išmaniosios apyrankės pardavėjas – „CLCEY Health Sports Smart Watch“, kurios bendras reitingas siekia 96,1 proc. Pati apyrankė buvo parduota daugiau nei 500 pirkėjų, o bendras jų produkto įvertinimas – 4,3 žvaigždutės iš penkių. Akivaizdu, nors daiktas ir pigus, tačiau jį puikiai vertina asmenys, kurie nusprendė jį įsigyti.

Jeigu reikėtų apibūdinti šios apyrankės dizainą, pirma į galvą šaunanti idėja - laikrodžio ir išmaniosios apyrankės hibridas. Iš pastarosios jis paveldėjo ilgą ir siaurą kampuotą formą, o iš laikrodžio - dydį. Kitaip tariant, šis įrenginys patiks mėgstantiems stačiakampius laikrodžius ir norintiems išsiskirti iš nuobodžios dėvimų prietaisų masės. Taip pat nereikės jaudintis, jei šį laikrodį netyčia sušlapinsite - apie jo atsparumą vandeniui liudija IP68 sertifikatas.

Išmanioji apyrankė aprūpinta 1,14 colių įstrižainės ekranu, o pirkėjai gali rinktis iš trijų skirtingų silikoninių dirželių – mėlynos, juodos arba violetinės spalvų. Žinoma, bene svarbiausia dalis – įvairiausios sveikatingumo stebėjimo galimybės. Čia jūs rasite gausybę įvairiausių opcijų – širdies ritmo stebėjimas, miego stebėjimas ar net temperatūros matavimas. Pilnas komplektas ir už itin žemą kainą.

Šis produktas su išmaniuoju telefonu komunikuoja naujausiu Bluetooth 5.0 ryšiu. Tai garantuoja kur kas stabilesnį veikimą, mažiau atsitiktinių atsijungimų bei dar mažesnes energijos sąnaudas. Šio įrenginio veikimą palaiko 130 mAh talpos baterija, kuri gali būti įkrauti per kiek daugiau nei valandą, o jos turėtų pakakti bent keletui dienų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas