Kinai demonstruoja itin išskirtinius produktus: už maždaug 50€ ar dar mažiau galima įsigyti išmaniuosius laikrodžius, kurie pasiūlys neįtikėtiną privalumą

Partnerio turinys

2023-11-13, 19:20

0 komentarų

Lapkritis – išpardavimų mėnuo. Šį faktą paneigti būtų išties sudėtinga, nes būtent lapkritį internete galima rasti neįtikėtiną kiekį įvairiausių išpardavimų. Viskas prasideda nuo Vienišių dienos, o mėnesio pabaigoje sulauksime ir „Black Friday“ bei „Cyber Monday“ nuolaidų festivalio.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai demonstruoja itin išskirtinius produktus: už maždaug 50€ ar dar mažiau galima įsigyti išmaniuosius laikrodžius, kurie pasiūlys neįtikėtiną privalumą

Mūsų partneriai „Cafago“ dabar turi specialų pasiūlymą tiems, kurie ieško išskirtinio išmaniojo laikrodžio. Tai, kad laikrodžiai šiandien gali rodyti ne tik laiką, bet ir atlikti daugybę kitokių funkcijų – jokia paslaptis. Tačiau ar yra tekę matyti tokį įrenginį, kuris dar turėtų ir integruotus ausinukus?

Šioje internetinėje parduotuvėje dabar galima įsigyti būtent tokius išmaniuosius laikrodžius. Vienas iš jų – „T92“ modelis, kuris kainuoja 50,99 eurus, o antrasis – „T96“, kuris dabar parduodamas vos už 45,11 eurus. Norėdami įsigyti pirmąjį jų – spauskite čia ir prieš atsiskaitant nurodykite nuolaidos kodą T92V88. Antrąjį galite įsigyti paspaudę čia.

„T92“ išmanusis laikrodis su integruotais ausinukais

Šis išmanusis laikrodis aprūpintas 1,28 colių įstrižainės IPS ekranu, kuris, kaip galima matyti iš nuotraukų, yra apvalus. Nepaisant žemos „T92“ modelio kainos – šis įrenginys turi IP67 sertifikatą, kas rodo jo atsparumą vandeniui bei dulkėms. Tačiau bene išskirtiniausia jo savybė – į korpusą integruoti belaidžiai ausinukai.

Šoninėje išmaniojo laikrodžio briaunoje rasime porą ausinukų, kurie bus iškart įkrauti ir paruošti naudojimui. Rinkoje nėra daug laikrodžių, kurie galėtų pasiūlyti tokią savybę, o už tokią kainą nerasime nieko panašaus.

Verta paminėti ir tai, jog „T92“ modelis turi 380 mAh talpos bateriją, kuri leis naudotis šiuo įrenginiu maždaug dvi dienas, o budėjimo režimu jis veiks net 25 dienas. Į šio prietaiso korpusą integruoti ausinukai aprūpinti 35 mAh talpos baterijomis. Skelbiama, jog pilnas laikrodžio įkrovimas truks maždaug 2,5 valandos.

„T92“ išmanusis laikrodis taip pat turi „Bluetooth 5.0“ ryšio technologiją, kas užtikrins sklandžią sąsają su jūsų išmaniuoju telefonu. Žinoma, čia rasime ir įvairius sporto režimus, o taip pat ir nemažai sveikatingumo funkcijų. Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą išmanųjį laikrodį įsigysite vos už 50,99 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą T92V88.

„T96“ išmanusis laikrodis su integruotais ausinukais

Antrasis „Cafago“ rekomenduojamas išmanusis laikrodis – tai „T96“, kuris taip pat turi integruotus belaidžius ausinukus. Tiesa, nors šis modelis ir kiek pigesnis, tačiau jis pasižymi kiek kitokiomis savybėmis.

Išmanusis laikrodis turi 1,53 colių įstrižainės ekraną, o dizaino sprendimai labai panašūs į aukščiau minimą įrenginį. „T96“ modelis taip pat turi ir IP67 sertifikatą, kas rodo jo atsparumą vandeniui ir dulkėms. Šio prietaiso veikimą palaiko 400 mAh talpos baterija, o ausinukai aprūpinti 35 mAh akumuliatoriais.

Įdomu tai, jog „T96“ išmanusis laikrodis yra kiek pigesnis ir dabar jį galima įsigyti tik už 45,11 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas