Nuostabus išmanusis laikrodis už mažiau nei 20 eurų: visos būtinos savybės, stilingas dizainas ir puikus baterijos tarnavimo laikas

Partnerio turinys

2024-05-18, 14:55

0 komentarų

Išmanieji laikrodžiai, nepaisant optimistiškų ekspertų prognozių, taip ir nepasiekė tos šlovės, kuria mėgavosi išmanieji telefonai. Priežasčių galima vardinti daug - besidubliuojančios ir prastai veikiančios funkcijos, didelė kaina, na, ir svarbiausia - trumpas baterijos gyvavimo laikas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Nuostabus išmanusis laikrodis už mažiau nei 20 eurų: visos būtinos savybės, stilingas dizainas ir puikus baterijos tarnavimo laikas

Tačiau technologijos nestovi vietoje ir visų šių trūkumų neturintį prietaisą, kuris dar ir gali pasigirti tokiomis naudingomis funkcijomis, kaip kraujospūdžio matavimas, galima nusipirkti už tikrai prieinamą sumą.

Dėmesio vertų pasiūlymų galima rasti ir „Tomtop“ internetinėje parduotuvėje. Čia parduodamas išmanusis laikrodis „P6“ savo dizainu primins garsųjį „Apple“ produktą, tačiau jo kaina yra ženkliai mažesnė. Šis įrenginys parduodamas vos už 17,66 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Verta paminėti ir tai, jog pardavėjas jūsų užsakymą paruoš ir išsiųs vos per 72 darbo valandas, o pristatymas jums nieko nekainuos. Tai išties puiki proga įsigyti nebrangų išmanųjį laikrodį, o dabar pažvelkime į jo galimybes.

Kaip galite matyti iš nuotraukų, „P6“ išmanusis laikrodis pasižymi stačiakampiu dizainu, o čia naudojamas 1,96 colių įstrižainės ekranas su 240 x 286 taškų raiška. Nepaisant savo žemos kainos, įrenginys taip pat yra aprūpintas ir IP67 sertifikatu, kas rodo jo atsparumą dulkėms ir vandeniui.

Išmanusis laikrodis suteiks svarbiausias sveikatos ir fitneso stebėjimo galimybes. Su juo galėsite stebėti širdies ritmą ir streso lygį realiuoju laiku, o apie bet kokius sutrikimus iš karto gausite įspėjimą. Čia jūs galėsite pasirinkti skirtingus sporto režimus žingsniams, kalorijoms, atstumui ir kt. sekti.

„P6“ išmanusis laikrodis palaiko ir skambinimo galimybę, kas leis ne tik atsiliepti į draugų skambučius, bet ir patiems atlikti skambutį. Žinoma, susiejus jį su savo išmaniuoju telefonu – jūs gausite ir svarbiausius pranešimus iš socialinių tinklų.

Nesunku nuspėti, jog čia rasime ir daugybę kitų galimybių, kurios būdingos tokios klasės produktams – žadintuvas, priminimai, orų valdiklis, skaičiuotuvas ar galimybė nuotoliniu būdu kontroliuoti jūsų išmaniojo telefono kamerą.

Verta paminėti ir tai, jog šio laikrodžio veikimą palaiko 300 mAh talpos baterija, kurios pilno įkrovimo turėtų pakakti net iki 12 dienų. Išties puikus rezultatas, atsižvelgiant į itin žemą šio įrenginio kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas