Didžiausias „Apple“ gerbėjų nusivylimas: naujoji „Watch Series 7“ nepasiūlys tai, ko tikėjosi daugelis

Lukas Snarskis

2021-09-15, 07:35 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

0 komentarų
Didžiausias „Apple“ gerbėjų nusivylimas: naujoji „Watch Series 7“ nepasiūlys tai, ko tikėjosi daugelis

JAV technologijų milžinė „Apple“ vakar, antradienį, pristatė gausybę naujienų. Apie naujai pristatytus „iPhone 13“ serijos išmaniuosius telefonus galite skaityti čia, o bene daugiausiai diskusijų sukėlė „Watch Series 7“ išmanieji laikrodžiai, kurie nustebino daugelį, ypatingai tuos, kurie sekė naujienas apie šiuos „Apple“ produktus.

Internete dar gerokai prieš išleidimą buvo kalbama, kad naujieji „Apple Watch Series 7“ laikrodžiai turės labai panašų į „iPhone 13“ serijos telefonų dizainą, tačiau tai neįvyko. Priešingai, „Watch Series 7“ turės kiek labiau užapvalintus įrenginių kraštus. Bene didžiausias naujųjų laikrodžių pokytis – būtent jų ekranas.

„Apple Watch Series 7“ turės kiek didesnį ekraną, tačiau korpuso dydis išliks toks pats. „Apple“ teigimu, jiems pavyko sumažinti rėmelius iki 1,7 mm, kas yra net 40 proc. skirtumas, lyginant su „Series 6“ produktais. Pažymima ir tai, kad šie pokyčiai leido padidinti ekraną 20 proc. Naujieji laikrodžiai pasižymės geresnėmis atsparumo savybėmis – apsauginis stiklas bus atsparesnis įbrėžimams, o pats įrenginys turės IP6X atsparumo dulkėms bei WR50 atsparumo sertifikatus.

Pranešama, kad naujieji „Apple“ laikrodžiai pasižymės panašiu baterijos tarnavimo laiku – pilno įkrovimo turėtų pakakti 18 valandų naudojimosi, tačiau šių metų modeliai pasiūlys greitesnį įkrovimą. Naujasis USB-C įkroviklis leis įkrauti išmaniuosius laikrodžius 33 proc. greičiau nei anksčiau. Teigiama, kad per 45 minutes bus galima įkrauti 80 proc. baterijos.

Verta paminėti ir tai, jog „Apple Watch Series 7“ serijos įrenginiai bus pagaminti iš 100 proc. perdirbto aliuminio, o pirkėjai galės rinktis iš penkių skirtingų spalvų. „Apple“ ketina pasiūlyti ir tris modelius su nerūdijančio plieno korpusais bei vieną iš titano pagamintą variantą. Deja, tačiau kol kas išlieka neaišku kada laikrodžiai pasirodys prekyboje, tačiau tai turėtų įvykti dar šį rudenį. Naujasis „Watch Series 7“ produktas kainuos nuo 399 JAV dolerių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas