Paaiškėjo „Xiaomi Mi Band“ apyrankių populiarumas, rezultatai daugelį privers išsižioti

Lukas Snarskis

2020-09-23, 16:10 (atnaujinta 2021-04-27, 00:39)

0 komentarų
Paaiškėjo „Xiaomi Mi Band“ apyrankių populiarumas, rezultatai daugelį privers išsižioti

Išmaniųjų laikrodžių ir apyrankių gamintojas „Huami“, kuris puikiai žinomas ir dėl partnerystės su „Xiaomi“, visai neseniai surengė rudens spaudos konferenciją. Jos metu kalbėjo ir kompanijos prezidentas Huangas Wangas, kuris pasidalino jo įmonės pasiekimas šioje rinkoje.

Teigiama, kad „Huami“ sugebėjo užfiksuoti augimą, nepaisant itin nepalankios pasaulinės situacijos. Didžiausią įtaką tam padarė „Mi Band“ serijos apyrankės, kurių vien Kinijoje buvo parduota 5,49 mln., o pasaulinę rinką pasiekė 13,4 mln. vienetų išmaniųjų apyrankių. Tai neabejotinai geriausias rezultatas ne tik Kinijoje, tačiau ir visame pasaulyje.

„Mi Band“ išmaniųjų laikrodžių serija nėra vienintelis dalykas, kuriuo pasigirti gali „Huami“. Pranešama ir tai, jog „Amazfit“ laikrodžių pardavimai perkopė 1,74 mln. vienetų ribą, o tai yra 48 proc. augimas, lyginant su praėjusiais metais. Toks rezultatas šios serijos dėvimiems įrenginiams leido įsitvirtinti penktoje pozicijoje visame pasaulyje.

Spaudos konferencijos metu „Huami“ vadovas pabrėžė ir tai, jog kompanijoje siekiama laikytis labai paprastos formulės – profesionalumo, kartu su ilgaamžiškumu. Nesunku pastebėti, kad ši Kinijos kompanija geba ne tik parduoti dešimtis milijonų įrenginių, tačiau ir garantuoti kokybę bei patvarumą. H.Wangas neslepia ir didelių lūkesčių ateityje.

Kompanija nuolat investuoja į naujų technologijų kūrimą ir tobulinimą, o tai gali leisti tikėtis dar geresnių rezultatų ir ateityje. „Huami“ vadovas įsitikinęs ir tuo, jog šiais laikais pasiekti gerų rezultatų turint trumpalaikę perspektyvą yra itin sunku, todėl privaloma fokusuotis ties ilgalaikiais planais.

Primename, jog populiariausias šio gamintojo sukurtas produktas, „Xiaomi Mi Band 5“ apyrankė, pasižymi 1,2 colių įstrižainės spalvotu ekranu, o jis pastebimai didesnis nei „Mi Band 4” esantis, o „Mi Band 3” atsinaujinę vartotojai išvis turėtų jaustis kaip kosmose. Be to, ekranas šioje apyrankėje kur kas šviesesnis ir ryškesnis, todėl įžiūrėti turinį saulės šviesoje bus dar lengviau. Ši apyrankė yra atspari vandeniui iki 5ATM, o ekranas padengtas nuo įbrėžimų saugančiu stiklu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas