Ploniausias pasaulyje NFT sertifikuotas rankinis laikrodis: tokio laikrodžio, už tokią sumą, dar nebūsite matę

TopCom.lt

2022-03-25, 13:55

0 komentarų
Ploniausias pasaulyje NFT sertifikuotas rankinis laikrodis: tokio laikrodžio, už tokią sumą, dar nebūsite matę

Italų prekės ženklas Bulgari pristatė originalų aksesuarą – mechaninį laikrodį su rekordiškai plonu korpusu. Octo Finissimo Ultra pavadinta naujovė įdomi ne tik išskirtiniu laikrodžio mechanizmo dizainu, bet ir madingu NFT „pasu“, patvirtinančiu kiekvienos prekės autentiškumą.

Laikrodžio korpuso storis yra vos 1,88 mm. Jis pagamintas iš smėliasrove apdoroto titano, o korpuso nugarėlei panaudotas volframo karbidas, kuris taip pat sutinkamas pramoniniuose įrankiuose. Dar vienas naujovės dizaino bruožas – didelis QR kodas priekiniame skydelyje. Jis nurodo NFT žymą, kuri veikia kaip kiekvieno laikrodžio „pasas“.

Skirtingai nuo tradicinės karūnėlės korpuso šone, naujienos konstrukcijoje naudojami ploni valdymo ratukai, skirti reguliuoti rodykles ir „įkrauti“ spyruoklę, kuri aktyvuoja mechanizmą. Deklaruojama debiutanto autonomija, esant pilnai įtemptai spyruoklei, siekia iki 50 valandų. Pirkėjams bus pasiūlytas ribotas Bulgari Octo Finissimo Ultra leidimas (tik 10 kopijų) už 440 000 USD kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas