„Xiaomi Mi Band 4“ dar nepristatyta, bet ją jau galima užsisakyti!

Lukas Snarskis

2019-06-08, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:29)

0 komentarų
„Xiaomi Mi Band 4“ dar nepristatyta, bet ją jau galima užsisakyti!

Viena populiariausių išmaniųjų apyrankių „Xiaomi Mi Band“ visai netrukus bus papildyta ketvirtos generacijos apyranke. Ir nors pristatymas numatytas birželio 11 dieną, tačiau internete jau dabar galima užsisakyti naująją „Mi Band 4“. Tai tikriausiai gali nustebinti ne vieną.

Internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ galima sėkmingai užsisakyti šią apyrankę, o jos kaina siekia kiek daugiau nei 45 eurus. Tiesa, tai yra tik išankstiniai pardavimai ir bent jau prie prekės aprašymo minima, jog ją gausite ne anksčiau kaip liepos 2 dieną. Įdomu ir tai, jog prie produkto nėra atskleidžiamos jo specifikacijos.

Kaip bebūtų, jau esame girdėję, kad „Xiaomi Mi Band 4“ turės 0,78 colių įstrižainės ekraną, kuris šįsyk jau bus ir spalvotas. Kaip ir buvo tikėtasi, pasižymės naujuoju Bluetooth 5.0 standartu, tad komunikacijai su telefonu bus sunaudota dar mažiau baterijos. Beje, kalbant apie akumuliatorių, kadangi spalvotas ekranas yra reiklesnis baterijai, „Xiaomi” padidino jos talpą nuo 110mAh iki 135mAh.

kaip ir buvo tikėtasi, pasižymės naujuoju Bluetooth 5.0 standartu, tad komunikacijai su telefonu bus sunaudota dar mažiau baterijos. Beje, kalbant apie akumuliatorių, kadangi spalvotas ekranas yra reiklesnis baterijai, „Xiaomi” padidino jos talpą nuo 110mAh iki 135mAh.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas