Artėja „Poco F6“ išmaniojo telefono pristatymas: neseniai gavo dar vieną sertifikatą, jau žinomos ir galimos įrenginio specifikacijos

Lukas Snarskis

2024-05-03, 12:00

0 komentarų

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų. Gamintojas kasmet pristato gausybę naujų modelių, o geros naujienos laukia ir europiečių.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Artėja „Poco F6“ išmaniojo telefono pristatymas: neseniai gavo dar vieną sertifikatą, jau žinomos ir galimos įrenginio specifikacijos

Internete jau kalbama apie naująjį „Poco F6“, kuris bus prieinamas ir Europoje. Išmanusis telefonas jau kelis kartus buvo pastebėtas skirtingose sertifikavimo duomenų bazėse, o dabar jis aptiktas ir NBTC sistemoje, kas sufleruoja apie artėjantį įrenginio pristatymą.

Dar nepristatytas „Poco F6“ žymimas 24069PC21G modelio numeriu, kas sufleruoja, jog tai nebus visiškai naujas įrenginys. Tikėtina, kad „Poco“ ketina tiesiog pervadinti „Redmi Note 13 Turbo“, kuris yra žymimas 24069RA21C modelio numeriu. Esminis skirtumas – „F6“ variantas pasieks ir Europą.

Tikimasi, jog šis įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesoriumi. Dabar aiškėja ir kokias įkrovimo galimybes pasiūlys „Poco F6“. Neoficialiais duomenimis, ši naujiena pasiūlys net 90W greitąjį įkrovimą. Tai gana didelis šuolis, palyginti su telefono pirmtaku, ir kažkas neįprasto „Redmi Note“ ir „Poco“ įrenginiuose.

Išmanusis telefonas turėtų būti aprūpintas 1220p raiškos ekranu, o šiuos ekranus turėtų gaminti du skirtingi gamintojai. Tiesa, kokie jie – neatskleidžiama. Pagrindinė „Poco F6“ kamera turės 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojantį objektyvą, o asmenukių kamera – 20 MP.

Naujasis „Poco F6“ veikiausiai naudos 5 000 mAh talpos bateriją, tačiau daugiau informacijos kol kas nėra žinoma. Išmanusis telefonas turėtų debiutuoti jau artimiausiu metu, bet gamintojas dar nėra paskelbęs oficialios pristatymo datos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas