Aiškėja, kada sulauksime naujų „Xiaomi“ planšetinių kompiuterių: pristatymas įvyks vėliau nei tikėtasi, aiškėja ir pirmosios savybės

Lukas Snarskis

2024-05-05, 14:55

0 komentarų

Kinijos technologijų bendrovė „Xiaomi“ praėjusiais metais pristatė „Pad 6“ serijos modelius, kurie sulaukia didžiulio susidomėjimo ne tik vietinėje rinkoje, bet ir Europoje, įskaitant ir Lietuvą. Dabar aiškėja, jog gamintojas ruošiasi pristatyti ir naujos kartos variantą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja, kada sulauksime naujų „Xiaomi“ planšetinių kompiuterių: pristatymas įvyks vėliau nei tikėtasi, aiškėja ir pirmosios savybės

Praėjusių metų balandį pristatyta „Xiaomi Pad 6“ serija jau netrukus sulauks atnaujinimo. Kinijos kompanija jau ruošiasi „Pad 7“ serijos planšetinių kompiuterių pristatymui. Pirmieji pranešimai apie šios linijos naujienas pasirodė dar sausio pabaigoje, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos.

Šaltiniai Kinijoje skelbia, jog „Xiaomi Pad 7“ serijos planšetiniai kompiuteriai turėtų būti pristatyti trečiojo šių metų ketvirčio metu. Anksčiau buvo skelbiama, kad įrenginiai gali debiutuoti dar vasario mėnesį, tačiau tokios kalbos nepasitvirtino. Verta prisiminti ir tai, jog „Pad 6“ modeliai buvo pristatyti praėjusių metų balandį.

Šiemet tikimasi sulaukti dviejų „Pad 7“ serijos planšetinių kompiuterių – tai „Xiaomi Pad 7“, o taip pat ir „Xiaomi Pad 7 Pro“. „Xiaomi Pad 7“ planšetė turėtų būti aprūpinta „Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, o „Xiaomi Pad 7 Pro“ veiks su „Snapdragon 8 Gen 3“ lustu, kuris yra galingiausias „Android“ įrenginiams skirtas mikroschemų rinkinys.

Pažymima, kad tai turėtų būti didžiausias pasikeitimas, lyginant su pernai pristatytais modeliais. „Xiaomi Pad 7 Pro“ planšetinis kompiuteris turėtų būti aprūpintas OLED ekranu, ko „Xiaomi“ tokio tipo įrenginiuose dar nėra siūlę. Iki šiol visos Kinijos kompanijos planšetės naudodavo išskirtinai LCD ekranų paneles. Skelbiama, jog „Pad 7“ variantas taip pat pasiūlys 100W greitąjį įkrovimą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas