Aiškėja pirmosios „Nothing Phone (2a) Plus“ telefono specifikacijos: gamintojas atskleidė, kokį procesorių naudos šiame įrenginyje ir kiek atminties jis turės

Lukas Snarskis

2024-07-27, 10:55

0 komentarų

Internete jau kelis mėnesius sklandė įvairiausios kalbos apie „Nothing“ planus pristatyti naują vidutinės klasės įrenginį, kuris turėtų būti žinomas kaip „Phone (2a)“. Oficialus šio išmaniojo telefono pristatymas įvyko dar kovo mėnesį, o dabar galime sulaukti ir dar vienos naujienos.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Aiškėja pirmosios „Nothing Phone (2a) Plus“ telefono specifikacijos: gamintojas atskleidė, kokį procesorių naudos šiame įrenginyje ir kiek atminties jis turės

Londone įsikūrusi bendrovė galimai ruošia naująjį „Nothing Phone (2a) Plus“ išmanųjį telefoną. Bendrovė neseniai pasidalino įrašu socialiniame tinkle „X“, kur paskelbė pokemono „Mega Aerodactyl“ atvaizdą, o vėliau paskelbė pliuso ženklą.

Neilgai trukus, kompanijos atstovai patvirtino apie planus pristatyti naująjį „Phone (2a) Plus“ modelį. Pranešama, jog ši „Nothing“ naujiena bus pademonstruota jau liepos 31 dieną, o dabar aiškėja ir pirmosios šio išmaniojo telefono savybės.

„Nothing“ paskelbė, jog naujasis įrenginys veiks su „MediaTek Dimensity 7350 Pro“ mikroschemų rinkiniu, kurio taktinis dažnis sieks iki 3 GHz. Negana to, šis lustas pasiūlys 10 proc. spartesnį veikimą nei „Phone (2a)“ modelis.

„Nothing“ taip pat teigia, kad „Dimensity 7350 Pro“ yra „pasaulinis išskirtinumas“, tačiau, kaip visada, tai yra klaidinantis teiginys – „Dimensity 7350“ tikrai bus galima pamatyti kituose įrenginiuose, tik „Pro“ versija yra išskirtinė ir neva pritaikyta bendradarbiaujant su „Nothing“. Tokia pati istorija buvo ir su „Dimensity 7200 Pro“ lustu, kuris panaudotas „Phone (2a)“ modelyje, tačiau nebuvo jokios informacijos, kokie iš tikrųjų yra tie tariami pritaikymai.

„Nothing Phone (2a) Plus“ taip pat turės 12 GB operatyviosios (RAM), tačiau daugiau informacijos apie šį išmanųjį telefoną kol kas nėra pateikiama. Kaip jau minėjome, oficialus įrenginio pristatymas įvyks liepos 31 dieną, o visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas