Kinai sukūrė planšetes, kurios skirtos vaikams: išskirtinės galimybės, stilingas dizainas bei itin patraukli kaina

Partnerio turinys

2023-09-21, 15:00

0 komentarų

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Doogee“, kuri kai kuriems gali būti ir girdėta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai sukūrė planšetes, kurios skirtos vaikams: išskirtinės galimybės, stilingas dizainas bei itin patraukli kaina

„Doogee“ prekinis ženklas yra puikiai žinomas tarp itin atsparių telefonų gerbėjų, tačiau ši bendrovė kuria ir įvairius kitus produktus. Šios kompanijos vadovai dabar pristato naujas planšetes, kurios specialiai sukurtos vaikams. „Doogee“ pristato du naujus modelius – tai „Doogee T20 mini KID“, o taip pat ir „Doogee U10 KID“.

Šios naujosios planšetės sukurtos taip, jog pasiūlytų išskirtinę vartotojo patirtį, suderintą su elegancija, galia ir inovacijomis. Ir visa tai – vienoje pakuotėje. Kviečiame pažvelgti į naujuosius produktus detaliau.

„Doogee T20 mini KID“ – mažas, tačiau puikiai išbaigtas produktas

Naujoji „Doogee T20 mini KID“ planšetė pasiūlys saugią bei itin išmanią mokymosi aplinką vaikams. Šis įrenginys yra vos 7,4 mm storio ir aprūpintas itin kompaktišku korpusu, tačiau pasiūlys 8,4 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška. Šis modelis puikiai tinkamas ir kelionių metu, kadangi užima nedaug vietos. Norėdami įsigyti šį modelį - spauskite čia.

„Doogee T20 mini KID“ - tai ne tik pramogų platforma, kurioje taip pat gausu mokymosi funkcijų. Joje iš anksto įdiegta daugybė smagių ir mokomųjų programėlių bei žaidimų, apimančių įvairias temas bei, žinoma, puikiai tinkančių mažiesiems. Su šiomis programėlėmis vaikai gali mokytis žaisdami, taip sustiprindami savo mokymosi interesus ir įgūdžius. Be to, „T20 mini KID“ modelyje veikia ir tėvų kontrolės sistema, kuri leidžia tėvams lengvai valdyti ir stebėti vaikų turinį, kad būtų užtikrintas vaikų saugumas internete.

Naujoji „Doogee“ planšetė aprūpinta ir dvigubais stereo garsiakalbiais, kurie leis mėgautis kokybišku ir įtraukiančiu garsu. Verta paminėti ir tai, jog šio modelio ekranas aprūpintas „TÜV SÜD“ mėlynos šviesos sertifikatu. „T20 mini KID“ taip pat turi 13 MP kamerą nugarėlėje, o priekinėje dalyje – 5 MP objektyvas.

„Doogee“ planšetė veiks su aštuonių branduolių procesoriumi bei pasiūlys 9 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele iki 1 TB. Šio įrenginio veikimą palaikys 5 060 mAh talpos baterija. Čia rasime ir jau įdiegtą „Android 13“ operacinės sistemos versiją.

„Doogee U10 KID“ – pagalba besimokantiems ir kolega gyvenime

Antroji „Doogee“ naujiena – „U10 KID“ planšetė vaikams, kuri aprūpinta 10,1 colių įstrižainės ekranu. Pagrindinis šio modelio akcentas – saugumas bei vaikų ugdymas. Būtent pastarajam dalykui čia skiriamas didžiausias dėmesys. Norėdami įsigyti šį modelį - spauskite čia.

Vienas iš svarbiausių „Doogee U10 KID“ planšetinio kompiuterio akcentų – „TÜV SÜD“ mėlynosios šviesos sertifikatas. Šis sertifikatas užtikrina, kad jūsų vaiko akys bus apsaugotos nuo žalingos mėlynos šviesos, kurią skleidžia skaitmeniniai ekranai, todėl žiūrėjimas bus saugus ir patogus. Be to, „Widevine L1“ palaikymas garantuoja didelės raiškos vaizdo transliaciją, todėl jūsų mažieji galės mėgautis mėgstamais filmais ar kitu vaizdo turiniu.

Dėl dvigubų stereo garsiakalbių su dviguba išmaniąja garsiakalbių technologija „Doogee U10 KID“ suteikia svaiginančią garso patirtį, todėl pasakos ir mokymosi medžiaga atgyja. Šis modelis taip pat pasiūlys 9 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele iki 1 TB.

„Doogee U10 KID“ veikimą palaikys 5 060 mAh talpos baterija. Čia rasime ir jau įdiegtą „Android 13“ operacinės sistemos versiją. Priekinėje planšetės dalyje rasime 5 MP kamerą, o nugarėlėje – 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintas objektyvas.

Verta paminėti ir tai, jog „Doogee U10 KID“ iš anksto įdiegta daug smagių ir mokomųjų programėlių bei žaidimų, apimančių įvairias temas. Vaikai gali sustiprinti savo mokymosi interesus ir įgūdžius mokydamiesi žaisdami su šiomis programėlėmis. Prie šios planšetės taip pat pridedama "Bluetooth" klaviatūra ir specialus rašiklis, todėl ši planšetė yra itin universalus mokymosi ir kūrybos įrenginys. Jūsų vaikas gali lavinti rašyseną, piešti eskizus ar net rašyti istorijas itin tiksliai.

„Doogee U10 KID“ daugiausia dėmesio skiriama saugumui ir apsaugai. Naudodami pažangias tėvų kontrolės funkcijas galite stebėti vaiko veiklą ir užtikrinti, kad jis pasiektų amžių atitinkantį turinį. Galite būti ramūs žinodami, kad jūsų vaikas, tyrinėdamas skaitmeninį pasaulį, yra saugus. „Doogee U10 KID“ planšetiniam kompiuteriui apsaugoti pridedamas antibakterinis apsauginis silikoninis dėklas, suteikiantis papildomą apsaugos sluoksnį ir išlaikantis reguliuojamą stovą.

Naujosios „Doogee“ planšetės siūlo daugybę išskirtinių galimybių, kurios padės vaikams mokytis ar tiesiog gerai praleisti laiką. Spalvingas dizainas, išskirtinės savybės bei lengvos naudojimosi galimybės – tai siūloma su naujausiomis planšetėmis.

Daugiau informacijos apie naująsias „Doogee“ planšetes galite rasti oficialiame gamintojo puslapyje, kurį rasite paspaudę čia. Gamintojas naujausia informacija dalinasi ir savo socialinių tinklų paskyrose - „Facebook“, „Youtube“ bei „TikTok“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas