Paslaptingas naujienos pristatymas: „Samsung“ patyliukais pademonstravo naują planšetę

Lukas Snarskis

2021-05-28, 14:05

3 komentarai (-ų)
Paslaptingas naujienos pristatymas: „Samsung“ patyliukais pademonstravo naują planšetę

Pasaulyje įprasta, jog pristatydami naujus produktus gamintojai surengia spaudos konferenciją, tačiau taip vyksta tikrai ne visada. Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ vakar, paslapčiomis, pristatė naują planšetinį kompiuterį, kuris prekyboje pasirodys jau birželio viduryje.

„Samsung“ kuriamų planšečių asortimentą papildė naujoji „Samsung Galaxy Tab S7 FE“, kuri turėtų būti parduodama už maždaug 685 eurus. Šiuo metu lietuviškame gamintojo puslapyje galima rasti tik dėkliukus, kurie skirti šiam įrenginiui, o tai reiškia, kad produktas bus prieinamas ir mūsų šalyje.

Naujoji „Samsung Galaxy Tab S7 FE“ pasižymi 12,4 colių įstrižainės ekranu, o jos korpusas – metalinis. Skelbiama, jog šios planšetės korpuso storis siekia vos 6,3 mm, o svoris – 608 gramai. Priekinėje įrenginio dalyje taip pat rasime ir 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą. „Samsung“ naujienos nugarėlėje – 8 MP kamera.

Kaip jau tampa įprasta, Pietų Korėjos milžinės atstovai neskelbia su kokiu procesoriumi veikia ši planšetė, tačiau žinoma, kad jis pasižymės aštuoniais branduoliais, o taip pat turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Norintiems daugiau atminties, bus galima įsigyti ir 6 GB ir 128 GB kombinacijos variantą. Abu modeliai palaikys ir atminties korteles, kas leis vidinę talpą praplėsti iki 1 TB.

Pranešama, kad naująją planšetę bus galima įsigyti renkantis iš keturių spalvinių variantų – rožinės, žalios, sidabrinės bei juodos. Kaip jau minėjome, „Samsung“ šios naujienos prekybą turėtų pradėti jau birželio viduryje. Tiesa, verta paminėti ir tai, jog perkantys šį įrenginį, pakuotėje ras ir dėkliuką, klaviatūrą bei „S Pen stylus“ pieštuką, kuris skirtas naudotis su „Galaxy Tab S7 FE“ modeliu.

3 komentarų

Rokas

Kur girdėjote, kad klaviatūra bus pakuotėje kartu su Galaxy Tab S7 FE?
Samsung rašo, jog klaviatūra parduodama atskirai.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas