„Xiaomi“ mes iššūkį „Apple“ planšetėms? Netrukus sulauksime puikių naujienų

Dainius Martinkus

2021-05-11, 12:05 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

0 komentarų
„Xiaomi“ mes iššūkį „Apple“ planšetėms? Netrukus sulauksime puikių naujienų

„Xiaomi“ mums pirmiausia žinoma, kaip išmaniųjų telefonų gamintoja. Šios kompanijos gaminami telefonai pasižymi išskirtiniu kainos/kokybės santykiu. Tačiau planšetinių kompiuterių rinkoje šis gamintojas didesniais žygdarbiais nėra pagarsėjęs. Paskutinį kartą „Xiaomi“ planšetinį kompiuterį išleido dar 2018 metais. Vis dėlto sklinda gandai, kad „Xiaomi“ planuoja grįžti į rinką su trenksmu, pristatydama dvi naujas planšetes „Mi Pad“.

Interneto platformoje „Weibo“ paaiškėjo nauja informaciją apie naujausias planšetes iš „Xiaomi“ stovyklos „Mi Pad 5“ bei „Mi Pad 5 Pro“. Šios planšetės praėjo įrenginių sertifikavimo fazę, žinoma, kad planšetės bus aprūpintos 8520 mAh talpos baterija. Tiesa, pristatymas įvyks ne gegužę kaip buvo planuota, o liepos mėnesį. Dėl ko buvo nukeltas įrenginių pristatymas, „Xiaomi“ neatskleidžia, bet puikiai žinoma, kad šiuo metu visame pasaulyje stringa puslaidininkinės elektronikos gamyba.

Xiaomi Mi Pad 5

„Xiaomi Mi Pad“ serijos planšetės sėkmingai varžosi su konkurentų „Apple iPad“, „Samsung Galaxy Tab“ bei „Huawei MediaPad“ įrenginiais . Planšetinių kompiuterių populiarumas smarkiai išaugo visame pasaulyje, dėl nuotolinio vaikų mokymų. „Mi Pad“ seriją turėtų sudaryti du įrenginiai „Mi Pad 5“ ir „Mi Pad 5 Pro“ pusę lūpų kalbama, kad gali būti ir trečiasis „Mi Pad 5“ serijos įrenginys.

Tiksli planšečių išleidimo data ir kaina nėra žinoma. Manoma, kad „Mi Pad 5 Pro“ planšetė turės 2K raiškos LCD ekraną, kurio atsinaujinimo dažnis sieks 120 Hz, o sklandų veikimą užtikrins 240 Hz lietimų registravimų dažnis. Galinėje dalyje planšetė naudos trijų kamerų sistemą, kuri atrodo visai kaip „Xiaomi Mi 11“ telefone. Manoma, kad „Mi Pad 5“ serija bus apginkluota sparčiu „Snapdragon 870“ , o „Mi Pad 5 Pro“ planšetė turės „MediaTek Dimensity 1200“ lustą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas