Amžiams pamirškite didžiules sąskaitas už elektrą: kinų sukurtas šedevras leis pasirūpinti elektros energija paprasčiau ir nepalyginamai pigiau!

Šiandien Lietuvoje gyventojų, turinčių individualias saulės elektrines, yra maždaug tris kartus daugiau nei besinaudojančių saulės parkais ar nutolusiomis saulės elektrinėmis. Ekspertai sako, kad ne visi gyventojai turi galimybę statytis nuosavą saulės elektrinę, tačiau bent jau minimalų sprendimą gali rasti kiekvienas, net ir neišleidžiant krūvos pinigų.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Amžiams pamirškite didžiules sąskaitas už elektrą: kinų sukurtas šedevras leis pasirūpinti elektros energija paprasčiau ir nepalyginamai pigiau!

Mūsų partneriai „Hekka“ siūlo įsigyti nešiojamas „Oukitel“ saulės paneles, o dabar jų kainos yra prieinamos daugeliui. Dabar „Oukitel PV200“ sulankstomą saulės panelę galite įsigyti vos už 375,61 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą HECOKPV200. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu - spauskite čia.

Visų pirma, verta pastebėti, jog tai yra bene žemiausia kaina internete, o pirkinys bus pristatytas iš Europoje esančių sandėlių. Pardavėjas žada, kad „Oukitel PV200“ jus pasieks per 3-10 darbo dienų, kas liudija, jog jums netiks sukti galvos dėl amžinybę trunkančio pristatymo.

„Oukitel PV200“ sulankstoma saulės panelė yra itin kompaktiško dydžio bei stilingo dizaino, kas leis jums turėti šį produktą net ir keliaujant. „PV200“ sveria 7,85 kilogramo, o produkto matmenys, kuomet jis išlankstytas – 53,6 x 234,9 x 2,5cm, o sulanksčius tai primins kiek didesnį lagaminą.

Saulės panelės galia siekia 200W, o energijos konvertavimo rodiklis – maždaug 21,7 proc. Toks „Oukitel PV200“ gali konvertuoti pakankamai didelį kiekį saulės energijos į naudingąją energiją. Verta paminėti ir tai, jog šis nešiojama panelė pagaminta iš monokristalo silicio su apsauginėmis dangomis.

Dar vienas „Oukitel PV200“ privalumas – ETFE laminuotas korpusas, kuris yra pakankamai patvarus, o tai užtikrins maksimaliai ilgą saulės baterijos veikimo laiką. Negana to, šis produktas aprūpintas IP65 sertifikatu, kas apsaugos ją nuo nedidelio kiekio vandens. Tiesa, pats gamintojas nerekomenduoja jos statyti po lietumi, tačiau keli lašai žalos tikrai neturėtų padaryti.

Toks įrenginys yra idealiai tinkamas tiems, kurie mėgsta keliauti po gamtą ar eiti į žygius. Tiesa, kaip ir daugeliui tokių produktų, jums reikės turėti įkrovimo/energijos stotį. Jeigu esate susidūrę su saulės panelėmis anksčiau – tai neturėtų būti problema, nes „Oukitel PV200“ veikia su daugelyje rinkoje esančių modelių, tačiau gamintojas turi ir savo pasiūlymų.

„Oukitel“ yra pristačiusi „P2001“ energijos stotį, kurią galima įsigyti už 1 109,32 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą HECOKP2001. Įsigyti šį įrenginį galite paspaudę čia.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

5 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Nekinietis

Ko jus dar ta kijietiska suda reklamuojat. Nieko is ju pirkt nebereikia,ne ka geresni nei jobani siuksles rusai.

Algis

400€ už 200 vatų ,,, geriau už 60 € mašinos akims nusipirkti ir parai užteks,,, o kai nereikia akims i mašiną pasistatysi

Miciganietis

Dabar Oukitel PV200 sulankstomą saulės panelę galite įsigyti vos 375,61 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą HECOKPV200.

Ar nėra praleistas žodelis "už"?

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas