Internautai šluoja šias išorines baterijas: už mažiau nei 40 eurų savo išmaniuosius telefonus galėsite įkrauti ne vieną ir ne dukart

Partnerio turinys

2023-06-20, 19:00 (atnaujinta 2023-06-21, 08:46)

0 komentarų

Išmanieji telefonai per pastaruosius metus žengė didžiulį žingsnį į priekį. Kameros leidžia fiksuoti vis geresnės kokybės nuotraukas, ekranai suteikia vis aukštesnę raišką, o naujausi procesoriai užtikrina stabilų veikimą. Tačiau dažnai išsikraunanti baterija – vis dar opi problema daugeliui.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Internautai šluoja šias išorines baterijas: už mažiau nei 40 eurų savo išmaniuosius telefonus galėsite įkrauti ne vieną ir ne dukart

„Aliexpress“ platformoje nuolat randame įvairiausių produktų, kurie gali būti naudingi daugeliui. Šiandien norėtumėme atkreipti dėmesį į tris išorines baterijas (angl. powerbank), kurios leis ilgam pamiršti išmaniojo telefono ar kito įrenginio įkrovimą.

50000 mAh 66W išorinė baterija su greituoju įkrovimu

20000 mAh 20W išorinė baterija su greituoju įkrovimu

Internete galima rasti pačių įvairiausių išorinių baterijų, tačiau šiandien mes turime jums geriausius pasiūlymus, kurie išsiskirs ne tik žema kaina, bet ir itin greitu įkrovimu. Mažiausios baterijos talpa siekia 20 000 mAh, kas yra bent 4 pilni išmaniojo telefono įkrovimai. Tai reiškia, kad nesvarbu kur jūs būtumėte – jūsų įrenginys tikrai nepritrūks akumuliatoriaus energijos.

Visos trys išorinės baterijos yra labai panašios, o didžiausias jų skirtumas- baterijų talpa. Kalbant apie įrenginių dizainą – jie ganėtinai minimalistiniai, tačiau turėtų patikti daugeliui. Bene labiausiai iš visų išsiskiria baterija su 50 000 mAh talpa, kur dar turi ir nedidelį ekraną, rodantį kiek baterijos energijos dar yra likę.

Mūsų rekomenduojamos baterijos taip pat leis vienu metu įkrauti bent du įrenginius. Tai reiškia, jog galėsite įkrauti ne tik savo išmanųjį telefoną, tačiau ir savo draugo ar kolegos. Kaip jau minėjome, tokių powerbankų turėtų pakakti labai ilgam. Įprastai, išmanieji telefonai turi iki 5000 mAh talpos baterijas, o tai reiškia, kad šie produktai suteiks galimybę tokį telefoną įkrauti ne vieną ir ne dukart, o jeigu įsigysite patį talpiausią variantą – įkrovimus skaičius gali išaugti iki dešimčių.

Jeigu vis dėlto nuspręsite įsigyti kažkokią kitą išorinę bateriją – tuomet rekomenduotumėme atkreipti dėmesį į keletą niuansų prieš ją įsigyjant. Visų pirma, apsispręskite dėl papildomų jungčių ir srovės stiprumo.

Kai kurios išorinės baterijos turi kelis skirtingą srovės stiprumą užtikrinančius USB lizdus. Pvz., vienas lizdas yra 1,2 A, o kitas – 2,2 A. Yra ir silpnesnių, ir galingesnių. Silpnesnė srovė tiks telefonui ar kokiam grotuvui, o stipresnė – planšetiniam ar nešiojamam kompiuteriui. Realiai visus įrenginius galima krauti prijungus tiek prie vieno, tiek prie kito lizdo. Tiesiog mažesnis srovės stiprumas reiškia ilgesnį įkrovimo laiką. Be to, didesnė srovė ypač aktuali, jei norėsite naudotis įrenginiu įkrovimo metu. Pvz., jei norite prijungę išorinį akumuliatorių su „iPad“ žaisti imlų grafinį žaidimą, reikia didesnio srovės stiprumo – kitaip įkrovimas vyks lėčiau, negu tuštės akumuliatorius.

Dar vienas svarbus, nors ir nepastebimas, dalykas yra baterijos įkrovimo lygio indikatorius. Geriausia, kai indikatorius yra kelios LED švieselės – taip patogu bet kada pamatyti įkrovimo lygį. Kita vertus, ekranėlis, rodantis įkrovos parametrus, greičiausiai yra perteklinė prabanga. Žinoma, dėl skonio nesiginčijama.

Reikėtų nepamiršti ir tinkamai išsirinkti norimą dizainą. Išorinio akumuliatoriaus forma, aišku, yra skonio reikalas, tačiau jei pasidavę madai įsigysite futbolo kamuolio formos išorinę bateriją, imituojančią Pokemonų gaudyklę, greičiausiai džiaugtis ja nustosite iškart po to, kai parodysite visiems draugams. Apvalų daiktą itin nepatogu nešiotis. Taigi geriausia rinktis pailgą plokščią stačiakampį, kurio forma primena patį telefoną ir tilps kišenėje. Žodžiu, kaip ir visada apsiperkant, neleiskite emocijoms užgožti logikos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas