Puiki išmanioji „Xiaomi“ kamera už puikią kainą!

Lukas Beniušis

2019-08-28, 01:00 (atnaujinta 2021-05-22, 23:54)

0 komentarų
Puiki išmanioji „Xiaomi“ kamera už puikią kainą!

Ar kada nors jautėte nerimą dėl savo namų saugumo, išvažiuodami atostogauti? O gal išvykdami į darbą norite stebėti, ką jūsų augintinis veikia namuose? Šiems tikslams puikiai gali pasitarnauti išmaniosios kameros, kurios yra pakankamai nebrangios ir gali siųsti vaizdą į jūsų telefoną internetu.

Gerai žinomas Kinijos elektronikos gamintojas „Xiaomi“ savo gaminių asortimente taip pat turi šių kamerų. Vieną tokių šiuo metu galite įsigyti internetinėje parduotuvėje „Cafago“ tik už 30,96 euro.

Ši išmanioji kamera gali pasiūlyti Full HD 1080p rezoliuciją, kuri užtikrins puikią vaizdo kokybę, H.256 kodavimą, kuris leis išsaugoti vaizdo įrašus iki 50% mažesnės talpos, tačiau išsaugant tokią pat vaizdo kokybę. Taip pat ši kamera jūsų nenuvils ir naktį, kadangi joje yra įmontuotas puikus infraraudonųjų spindulių apšvietimas, kuris užtikrins pakankamai gerą vaizdo kokybę, neprarandant spalvoto vaizdo.

Galime pasidžiaugti, jog kamera siūlo ne tik puikią vaizdo kokybę, tačiau turi ir kitų puikių privalumų. „Xiaomi IMILAB Smart Camera“ gali apsisukti 360 laipsnių kampu, todėl matomumo ribose nebus jokios aklosios zonos, taip pat šiame įrenginyje įdiegtas dirbtinis intelektas, kuris atpažįsta žmones ir sumažina klaidingų įspėjimų apie judesį, skaičių. Verta paminėti ir tai, jog kamera sugeba aprėpti 110 laipsnių vaizdą.

Kaip jau minėjome, šią puikią kamerą galite įsigyti už vos 30,96 euro. Puiki kaina šiai puikiai kamerai, kuri gali padėti užtikrinti jūsų namų saugumą kelionių metu, ar tiesiog pasitarnaus jūsų augintinio namuose priežiūrai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas