Tokiu robotu džiaugsis kiekvienas vaikas, patiks ir suaugusiems: triukus atliekantis, LED šviesomis stebinantis ir ilgai veikiantis robotas dabar kainuoja mažiau nei 35 eurus

Partnerio turinys

2024-07-20, 17:55

0 komentarų

Jaunimas nemažai laiko praleidžia naudodamiesi telefonais, kompiuteriais ar kitais įrenginiais, kuriuose galima žaisti žaidimus ar žiūrėti juos dominančius vaizdo įrašus. Tačiau jauniausius namų gyventojus galima pradžiuginti ir išskirtiniais žaislais.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Tokiu robotu džiaugsis kiekvienas vaikas, patiks ir suaugusiems: triukus atliekantis, LED šviesomis stebinantis ir ilgai veikiantis robotas dabar kainuoja mažiau nei 35 eurus

Įvairios RC mašinos ar laivai yra daugelio išbandyta pramoga, o vis didesnio susidomėjimo sulaukia ir vaikams skirti ribotai. Puikų pasiūlymą dabar pateikia mūsų partneriai „Cafago“, kurie siūlo įsigyti itin funkcionalų robotą, o jo kaina nesiekia nė 35 eurų.

Internetinėje parduotuvėje „Cafago“ jūs galite įsigyti nuotoliniu būdu valdomą robotą, kurio kaina siekia vos 33,47 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, norėtumėme atkreipti dėmesį, jog šis pasiūlymas yra itin ribotas, todėl norintys įsigyti – turėtų paskubėti.

Šis nebrangus robotas yra kažkiek panašus į nedidelį šuniuką ir gali būti valdomas pasitelkiant 2,4 GHz rankinį nuotolinio valdymo pultelį arba gestų jutiklį. Nesvarbu, ar pageidaujate tolimų tikslių komandų, ar intymaus taktilinio bendravimo, dvigubo valdymo sistema leidžia sklandžiai perjungti režimus.

Ir tai nėra robotas, kuris gali tiesiog vaikščioti pirmyn ir atgal. Šis modelis pasiūlys ir įspūdingus kaskadininkų pasirodymus. Įrenginys, valdomas nuotoliniu būdu, gali atlikti daugybę sudėtingų triukų, įskaitant sukimąsi pirmyn ar atgal, aukštus patruliavimo manevrus ir slaptą žemą šliaužimą. Kiekvienas pasirodymas - kvapą gniaužiantis reginys, prikaustantis žiūrovų dėmesį savo vikrumu ir tikslumu.

Negana to, šis prietaisas turi LED akis bei gali groti muziką. Įjungus robotą, jo LED akys įsižiebia, suteikdamos jam gyvą išraišką, kuri tarsi suteikia jam savitą charakterį. Žaisdami vaikai gali mėgautis žavinga muzika, kurti džiaugsmo akimirkas ir kurti savo pačių džiaugsmingą patirtį.

Verta paminėti ir tai, jog šis žaislinis robotas turi aštuonis „Mecanum“ ratus, todėl gali judėti visomis kryptimis. Jis lengvai juda tiek lygiais paviršiais, tiek nelygiu reljefu ir pasižymi išskirtiniu manevringumu. Gamintojo teigimu, vieno įkrovimo pakaks net 20-25 minutėms linksmybių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas