„Xiaomi” siūlo pigų įrankį kovai su uodais: pamirškite įkyruolius visam laikui

Ignas Petrikonis

2020-06-27, 20:42 (atnaujinta 2021-05-22, 23:41)

2 komentarai (-ų)
„Xiaomi” siūlo pigų įrankį kovai su uodais: pamirškite įkyruolius visam laikui

Turbūt visi susidūrėme su sitaucija, kai nusprendę lauke pavakaroti su draugais šiltais vasaros vakarais, privalėjome vaikyti įkyrius uodus ir kasyti jų įkandimus. Manau, nė nereikia sakyti, jog dauguma purškalų ir žvakių nėra pakankamai efektyvūs, todėl savo skaitytojams siūlome išmanų ir tikrai veiksmingą „Xiaomi” dukterinės kompanijos „Yeelight” sprendimą.

Paspaudę šią nuorodą „Yeelight 2-in-1 Mosquito Lamp” įsigysite vos už 28,33 euro. Į kainą įskaičiuotas ir siuntimas į Lietuvą (kad mokėtumėte mūsų nurodytą sumą, mokėjimo lange reikia nuimti varnelę nuo „Shipping Guarantee”).

Daugiau apie „Yeelight 2-in-1 Mosquito Lamp”

Pagrindinis „Yeelight 2-in-1 Mosquito Lamp” privalumas, kaip ir sako jo pavadinimas, yra jo universalumas. Produktą sudaro dvi dalys - išmanus stovas ir į jį įsidedanti vabzdžių naikinimo raketė. Tai reiškia, kad prireikus sunaikinti uodą atokiame kambaryje galėsite vienu rankos judesiu išimti raketę ir nusinešti ten, kur skraido įkyruoliai.

Be to, prietaiso dizainas yra tipiškas „Xiaomi” gaminiams - balta spalva ir moderni forma, kas leis „Yeelight 2-in-1 Mosquito Lamp” laikyti praktiškai kiekviename interjere, o aplinkiniai net nenutuoks daikto funkcijos.

Taigi, kaip visa tai veikia? Kaip galima suprasti, už vabzdžių naikinimą atsakinga raketės dalis. Joje po apsauginėmis grotelėmis slepiasi įelektrintas tinklelis, prie kurio prisilietęs vabzdys akimirksniu žūva - tai lemia elektrostatinio šoko sukelta trauma.

Tuo metu stovas veikia ne tik kaip raketės laikymo vieta, bet ir kaip uodų viliotojas. Jame esantys sensoriai sutemus automatiškai įjungia 360nm - 400nm šviesos bangas skleidžiančias lemputes, kurios traukia uodus. Skrisdami link šviesos jie patenka į raketės tinklą ir žūsta. Taip pasisedėjimas lauke su draugais bus apsaugotas nuo įkyruolių, o atsibudus ryte nereikės kasytis niežtinčių įkandimų.

„Yeelight 2-in-1 Mosquito Lamp” mechanizmas iš pirmo žvilgsnio atrodo primityvus, tačiau tai yra didžiausias jo privalumas - jis neskleidžia jokių nuodingų cheminių medžiagų, yra nekenksimingas nėščiosioms ir vaikams, jam nereikia pirkti jokių priedų.

Įkraunamos baterijos pakanka 3-4 valandoms nepertraukiamam uodų žudimui, tad prietaiso veikimui nebūtinas elektros tinklas ir jį galite pasiimti kartu į gamtą. „Yeelight 2-in-1 Mosquito Lamp” įkraunamas USB laidu, todėl jo įkrovimui galėsite naudoti išorinę bateriją.

Apibendrinant tai turbūt geriausias ir efektyviausias tokio tipo prietaisas, kuris dėl savo nedidelės kainos turėtų būti kiekvienuose namuose.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą „Yeelight 2-in-1 Mosquito Lamp” įsigysite vos už 28,33 euro. Į kainą įskaičiuotas ir siuntimas į Lietuvą (kad mokėtumėte mūsų nurodytą sumą, mokėjimo lange reikia nuimti varnelę nuo „Shipping Guarantee”).

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas